Post Page Advertisement [Top]

Tento príspevok uvedie na pravú mieru niekoľko skutočností :-) Tak napr. obočie. Dosť dôležitá súčasť tváre. Záleží na jeho tvare aj farbe a k tomu ja používam eyebrow sady (nemám rada ceruzky na obočie). V súčasnosti mám doma dve, ktoré používam tak striedavo, tá z Ladyboxu mi príde o čosi lepšia ako tá od Oriflame, podstata je však trochu niekde inde. Ale pri obočí ostaneme.
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Po otvorení uvidíte, aký je medzi nimi rozdiel. Tú od Oriflame som totiž spočiatku používala celkom zle! Áno, dá sa to, a úplne jednoducho. Stačí čítať inštrukcie v katalógu a nasledovať ich! Svoju prvú sadu (tú od Oriflame) som si totiž kúpila cez katalóg už dáávno a v ňom sa písalo, že najprv obočiu dodáme farbu a potom zafixujeme voskom. Ak postupujete takto, vaša sada skončí takto:
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Sadu Famous som používala podľa pokynov najprv vosk, potom farba. Sadu Oriflame som používala podľa pokynov v katalógu, a áno, to dole je vosk, ktorý vďaka farbe už ani nevidno.
A o svojom omylnom postupe, v domnení, že je správny, veď v katalógu by predsa nezavádzali, som aj napísala na tento blog článok... no čo, každý sa učí :-)

Ok, ale okrem toho, že si zababrete vosk (naozaj zababrete, lebo farbu z obočia si štetčekom, na ktorom je vosk, prenesiete do vosku), má to ešte aj iný efekt? Vyzerá obočie inak? Podľa mňa áno, a podstatne!
Pri oboch fotkách som použila sadu od Oriflame, len v opačnom poradí. 
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
NEUPRAVOVANÉ
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
NAJPRV FARBA, POTOM VOSK
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
NAJPRV VOSK, POTOM FARBA
A ako som prišla na to, že to robím zle? Prečítala som si v časopise o tomto postupe a potom mi začalo dochádzať :-D Aspoň, že občas čítam ;-)
Opačné poradie je dôležité. Voskom najprv obočie upravíte do požadovaného tvaru a farbou ho len doplníte. Ak to robíte naopak (tak ako ja... a robila som to takto pár rokov...), farba je slabšia a tvar tiež nič moc.

Ako si vy líčite obočie?

6 komentárov:

  1. huu já to dělám nejdřív barva, potom vosk! ale mám víc štětečků, tak si to neopatlám, navíc si ten vosk nedávám vždycky a když, tak jenom malinko... ale vypadá to na fotkách líp! asi záleží i na obočí, já ho mám o něco hustší a myslím, že by mi to pak moc nešlo... ale teď jsem si pořídila super stín od Inglotu, takže tu Famous paletku dodělám a budu používat jenom jeho, barva mi sedla dokonale :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. aj ja mám v tej Oriflame sade dva štetčeky, no ako hovoríš, dosť to záleží aj od obočia, moje je nedofarbené a nedotvarované takmer neviditeľné

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Super tip ;) Tiez som to robila zle

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ja to robím podľa stavu obočia. Keď je zlé tak najskôr farba potom vosk. Keď je pohode vosk farba. Nejako sa mi nekazí a je to pohodička. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Nooo ja vidím v tom zababranom vosku aj pozitívum, že keď už máš vosk zmiešaný s farbou, nestačí ti naniesť už len vosk?:)))

    dawnielicious.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ha, taky jsem to dělala opačně. :D Tak to zítra zkusím prohodit a jsem zvědavá, jak to bude vypadat. :D

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]