Post Page Advertisement [Top]

Neviem, ako vy, ale ja vždy radšej vyskúšam najprv vzorku predtým než idem do plného balenia nejakého pleťového krému. Jednak, niekedy sú tie krémiky dosť drahé a tiež hrozí, že aj ten drahý patentovaný a neviem aký krém vašej pleti jednoducho nesadne. Tak som aj ja už dávnejšie dostala vzorky a ostali mi dve veľmi zaujímavé, o ktorých sa oplatí napísať, hoc len krátky post. Konkrétne ide o značku Matis a Naobay.
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!

1. Matis Réponse Pureté

foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Rad Réponsé Pureté je určený na zmiešanú a mastnú pleť. Tento krémik má gélovú konzistenciu. Čo som sa o ňom dočítala na stránke www.matis-paris.sk
Svieži a hodvábny gélový krém jemne hydratuje pleť, pričom jej dodáva rovnováhu, pohodlie a matný vzhľad. Kombinácia cielených aktívnych zložiek reguluje tvorbu kožného mazu. Absorpčný mikropúder neustále redukuje kožný maz a zanecháva pleť neuveriteľne jemnú a dlhodobo zmatnenú.

Použitie: aplikujte každé ráno a večer na dokonale čistú pleť. Naneste na celú tvár a krk, sústreďte sa hlavne na T-zónu (čelo, nos a brada). Vyhnite sa okoliu očí. Pre dosiahnutie optimálnych účinkov najskôr použite sérum Intense Purity Serum.
Krém sa mi zdal veľmi podobný ako Sébium Global od Biodermy. Jediný rozdiel bol v tom, že po tomto ma ani náznakom pleť neštípala, u Biodermy sa mi to spočiatku stávalo často. Rýchlo sa vstrebáva, pleť je dokonale matná, ale nie až tak, žeby sa tvorili nepríjemné šupinky či hrudky pleťového mazu (neviem, či som sa dobre vyjadrila - myslela som také tie hrudky krému/mejkapu, ak je pleť prisuchá). Pokožku nevysušuje a ani nedráždi. Trošku však podráždi jeho cena - 30 ml balenie zoženiete na parfums za cca 23 €. U Biodermy bola tá cena o trošku nižšia. Krém však pekne účinkuje a 5 ml vzorka mi vystačila cca na 7 použití :-)
Navyše, ak máte záujem vyskúšať produkty Matis, napíšte si o ne! Ak vyplníte tento krátky dotazník, pošlú vám vzorku podľa výberu zadarmo! Ja už som napísala a čakám na zásielku :-) Keď príde, dám vám vedieť.

2. Naobay Soft-Tolerance & Eye Contour Cream
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Tento krémik som používala ako očný, keďže v súčasnosti si na noc dávam Funny Bee Crazy Me a na deň nejakú verziu matujúceho krému (buď Biodermu - Pore Refiner alebo Global alebo Matis). Koža pri očnom okolí je tenšia, pretože po ňou nie je tuk a je aj náchylnejšia. Rozhodla som sa, že potrebuje špeci starostlivosť. 
Krém vôbec nedráždi. Použila som ho aj po mojich úspešných/neúspešných pokusoch s lepidlom a trsami rias, keď som mala kožu okolo očí podráždenú, a on ju za noc pekne upokojil a vyživil. Nie je mastný, rýchlo sa vstrebáva a v žiadnom prípade ma nepodráždil. Znova jediná negatívna vec je jeho cena - za 50 ml balenie Bio produktu zaplatíte 39 €.
Tieto bio produkty sú však vždy drahšie - aj krémik Funny Bee, ktorý už používam v druhom balení, stojí okolo 36 € a oplatilo sa mi investovať doň.

Aj keď Matis nie je bio (vlastne ani Bioderma nie je bio), oba produkty ma veľmi zaujalo. Až tak, že rozmýšľam nad ich kúpou, no nakoľko v súčasnosti a budúcnosti budú väčšie výdavky so svadbou a zariaďovaním, uvidím, kedy pribudnú do mojej poličky :-)

Aký máte vzťah ku vzorkám?

3 komentáre:

  1. Vzorky miluju :) Hrozně ráda zkouším něco nového a tohle je takový nejlepší způsob, jak si vybrat dobrý produkt bez toho, aniž by hrozilo, že ho nebudu moct z nějakého důvodu používat.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. O tejto značke som zatiaľ nepočula :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tiež som o tejto značke nič nepočula :-D žeby nová na trhu? :-)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]