Post Page Advertisement [Top]

Prvý príspevok v roku 2014 bude venovaný môjmu novému objavu. Ešte v decembri som kupovala darčeky a zašla som aj do drogérie. Už dlhšie som chcela vyskúšať jeden antiperspirant, no mala som ich doma dosť, a tak som si zbytočne nechcela robiť skladové zásoby. Teraz však nadišla vhodná chvíľa a že som ho vyskúšala poriadne, tak to si teda píšte! :-)
O aký antiperspirant ide? A prečo si myslím, že je lepší ako Rexona Maximum Protection (RMP)?
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Možno by sa zdalo, že rozdiel medzi Rexonou a Dove je minimálny, opak je však pravdou. Aj keď obal a balenie vyzerá totožne až na iný názov, ide o iný výrobok.
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Čo sa dočítate o antiperspirante Dove na oficiálnej internetovej stránke?
Dove Maximum Protection Original Clean Nový Dove Maximum Protection je antiperspirant, ktorý poskytuje maximálnu ochranu proti poteniu a nepríjemnému zápachu a navyše sa stará o pokožku v podpazuší. Vďaka svojmu unikátnemu zloženiu zaručuje Dove Maximum Protection 2x účinnejšiu ochranu proti poteniu v porovnaní s bežnými antiperspirantmi Dove v spreji a vďaka špeciálnej technológii zabraňujúcej vzniku nepríjemného zápachu vám dodáva celodenný pocit sviežosti. S ¼ hydratačného krému navyše tiež upokojuje podráždenú pokožku a zanecháva ju vláčnu, hebkú a zdravú.

Prirodzená vôňa Original Clean vám potom zaručí, že budete svieže po celý deň a neprekryje vôňu vášho parfumu. Na dosiahnutie maximálneho účinku aplikujte Dove Maximum Protection do podpazušia pred spaním. Počas odpočinku sú totiž potné kanáliky najmenej aktívne a preto môžu antiperspiračné látky lepšie preniknúť do pokožky a zaistiť tak silnú ochranu proti poteniu počas nasledujúceho dňa, aj keď sa osprchujete. Antiperspirant Dove Maximum Protection však môžete používať aj ráno.
Aplikátor: antiperspiračný krém
Dove sa chváli tým, že je šetrný k pokožke a okrem toho ju aj hydratuje. Naozaj sa mi páčia reklamy značky, ktoré dbajú na prirodzenú krásu a nepreferujú anorektické modelky, ale reklamy pôsobia naozaj reálne a zo života, napr.:

A tak som vyskúšala. Postup je rovnaký ako pri Rexone - odporúča sa nanášať večer predtým než idete spať.
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
V ostatnom čase som sa začala nejako viac potiť a chcela som vyskúšať niečo iné ako RMP. Som naozaj rada, že som siahla po tomto antiperspirante. Prečo?
- na Rexone niektorým prekážala jej výraznejšia vôňa, ktorá môže dráždiť citlivejšie nosy najmä v noci. A keďže sa odporúča nanášať večer pred spaním, nebola to šťastná voľba
- pri Rexone sa mi občas stalo, že mi zašpinila oblečenie

Toto sa mi pri Dove nestáva a účinok je rovnaký, ba povedala by som, ešte lepší. Prečo?
+ nemá výraznejšiu vôňu, skôr pripomína jemný telový krém, a ten znesie aj najcitlivejší nos 
+ možno ho použiť aj po depilácii (aj keď by sa to nemalo), pretože je naozaj šetrný k pokožke - nezbadala som ani náznak podráždenia
+ vstrebáva sa celkom rýchlo
+ a účinkuje!

Pozrite si krátku reklamu:
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Samozrejme, tých 48 hodín by som brala s veľkou rezervou. No bola som aj v saune a aj napriek tomu som sa po tom večer v o víre tanca pod pazuchami nespotila! Na čiernych šatách nebol ani náznak bielej šmuhy od antiperspirantu a keďže nemá výraznú vôňu, nebije sa s parfumom.

foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Vysúva sa podobne ako RMP - odlepíte fóliu a točíte (áno, aj keď počujete praskanie - nie, nič nepuká, to sa krém derie von). Cenovo je na tom podobne ako RMP (stál ma okolo 5,60 € v 101 drogérii), akurát tento zoženiete ak sa nemýlim iba v dvoch ženských verziách (Original Clean - ten mám ja, a Go Fresh)

Myslím, že som objavila môj nový obľúbený antiperspirant :-) A určite ide o TOP mesiaca január 2014!

Poznáte ho? Vyskúšali ste ho? Aký máte názor?

16 komentárov:

  1. já mám taky oba, ale Dove mi přijde slabší, dávám si ho večer a ráno jsem trochu zpocená, což se mi s Rexonou nestává. výhoda je ale určitě ta jemnější vůně a krémovost, Rexona trochu vysušuje, ale nedráždí mě ani jeden... kdyžtak se mrkni ke mě na srovnání ;) http://thelittlegem.blogspot.cz/2013/10/antiperspiranty-maximum-protection.html

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ja mam akurat druhe balenie rexony maximum protection a mas pravdu, vone su dost vyrazne ale ja napr. rexonu vecer nenanasam. az mi dojde rexona, tak asi vyskusam tento dove, ked ho tak ospevujes :-) som celkom prekvapena ze je este lepsi ako rexona

    OdpovedaťOdstrániť
  3. skúšala som Rexonu, ktorá nebola taká dobrá ako som čakala, a keď prišiel Dove s podobným produktom, tak som si myslela, že to bude to isté,avšak tvojou recenziou si ma trochu nalákala ho vyskúšať :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. tento som neskusala, ale normalne pouzivam a povazujem za najlepsie antiperspiranty klasicke tuhe dove

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Musím sa priznať, že presne tento antiperspirant Dove som mala. Mala, píšem v minulom čase, lebo som ho po troch pokusoch (trikrát a dosť) vyhodila. Neskutočne, ale naozaj veľmi veľmi mi smrdí. A to nielen mne, ale aj zbytku rodiny. Dosť ma to prekvapilo, pretože vôňu sprejového antiperspirantu Dove original zbožňujem, a je mojou top vôňou, taká čistá a krémová. Ale tento antiperspirant na noc "voní" úplne inak, aj keď ako sa hovorí, sto ľudí sto chutí. A určite sa niektorým tá vôňa páči. Čo sa týka výdrže, nemôžem sa sťažovať, fungoval celý nasledujúci deň,

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ja takéto veci moc nepoužívam. KEď naozaj potrebujem použijem old spice ale na leto si chcem kúpiť nejaký prírodný. Tak uvidíme ako zaberie.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Pre mna je aj tak najlepsia kombinácia kokosoveho oleja a sody bikarbony...efekt celodenny a bez skodlivin :))))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ahoj.ako to robis?je na to nejaky recept?

      Odstrániť
    2. ahoj, aj mňa by to zaujímalo. môžeš to upresniť?

      Odstrániť
  8. mne rexona účinkuje aj tých 48 hodín :D ona proste nejde zmyť v ten deň, v ktorý som si ju aplikovala. takže ten nános pôsobí proti poteniu ďalej

    OdpovedaťOdstrániť
  9. vidim že je to ako rexona max. protection - tá je pre mňa od leta naj a už ju nevymenim :)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. určite to nie je to isté ako Rexona :-) Aj keď vyzerajú veľmi podobne. Maji - ten deo si vyrábaš sama, alebo kupuješ?

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Mňa nateraz dostal Dove natural touch antiperspiratnt v spreji. Ako som spreje neuznávala, tak tento mi neskutočne funguje, jemná svieža vôňa a hlavne zneutralizuje aj zápach, aj keď sa už spotím. Obsahuje minerály z mŕtveho mora a fakt som milo prekvapená.

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]