Post Page Advertisement [Top]

Ak by som si mala vybrať najobľúbenejší produkt na líčenie tváre, bolo by to jednoznačné. Kórejské BB krémy. Mejkapy používam čím ďalej tým menej, a keď už po nich siahnem, nemám prehnané očakávania. Pretože predpokladám, že tak či onak budem po čase buď oranžovšia (mejkap zoxiduje) alebo zaťaží pleť alebo budem vyzerať neprirodzene. A potom som si raz koncom jari, či začiatkom leta tohto roku povedala, že to s mejkapmi predsa len ešte skúsim. Presvedčila ma aj zľava v drogérii. Nemala som žiadne očakávania. Bola to číra zvedavosť. A zmenila sa na lásku. Mejkapy z kolekcie Lasting Finish mi sedeli viac ako iné a na tento som čítala celkom pozitívne ohlasy. Nebola by som im verila nebyť vlastnej skúsenosti, o ktorej si môžete prečítať.

Lasting Finish 25H Breathable

Vážení, zoznámte sa s mejkapom Lasting Finish 25H Breathable. Na prvý pohľad ničím výnimočný produkt. Mejkap, akých tu už bolo. Zaujme možno názvom Breathable, ktorý sľubuje, že nechá pleť dýchať. 

Lasting Finish 25H Breathable

Lasting Finish 25H Breathable

Na vrchnáčiku nájdeme pre značku typické logo. Rimmel je moja srdcovka. Bola to značka, s ktorou som začínala, a s ktorou som dlhodobo spolupracovala. Hoci ju potom nahradili iné a moja chuť skúšať rôzne produkty, stále sa k nej z času na čas rada vrátim :-)

Lasting Finish 25H Breathable

Lasting Finish 25H Breathable

Po otvorení zistíme, že tento mejkap je iný ako ostatné. Žiadna pumpička, žiadne kvapkadlo, žiadna tuba. Aplikátor! Toto je ako veľké balenie korektora. Taký aplikátor má viacero výhod - presnejšia aplikácia, miniete menej produktu, ale aj fakt, že mejkap môžete škrabkať aj z častí, kde by ste sa rukou ťažšie dostali. Nevýhodou je, že ak sa na aplikátor dostane nejaká nečistota a vy ho znovu strčíte do balenia, znehodnotíte si celý mejkap. Tak či onak je to zaujímavý inovatívny nápad (pre mňa je to novinka, dosiaľ som nemala a nevidela taký produkt v našich končinách, no netvrdím, že je jediný svojho druhu, negooglila som ;-)).

Čo by to bolo za článok o mejkape, ak by neobsahoval fotky líčenia a porovnanie po viacerých hodinách? Poďme teda na to!

Lasting Finish 25H Breathable






Nanášanie je jednoduché pomocou aplikátora, no ak ho nechcete použiť na celú tvár, stačí, ak si ním mejkap nanesiete na chrbát ruky a potom štetcom / hubkou / prstom na tvár.
Postreh po otvorení: mejkap krásne jemnučko vonia, ale zároveň je aj pomerne dosť tekutý. Občas sa mi stáva, že nenechám tú poslednú kvapku padnúť do fľaštičky, nestihnem si ju naniesť na tvár a padne do umývadla. Takže pozor na to, keď sa budete líčiť, aby ste si nezašpinili napr. oblečenie.

To, že je taký tekutý hodnotím veľmi pozitívne. Mojej zmiešanej pleti tekutejšia konzistencia dokonale vyhovuje. Pomocou štetca / hubky je možné rozotrieť ho dostratena. Vôbec nepôsobí ako maska, práve naopak, pleť vyzerá celkom prirodzene. Mám odtieň 101 Classic Ivory. K dispozícii sú aj svetlejšie aj tmavšie odtiene, takže si určite vyberiete.

Krytie je pomerne dobré, na výraznejšie nedokonalosti alebo kruhy pod očami však budete potrebovať korektor. No to, že nie je úplne krycí mi vyhovuje, pretože práve vďaka tomu pôsobí prirodzenejšie.

Obsahuje aj SPF 20, čo zas nie je nejaký vysoký ochranný faktor, ale poteší. V lete som mejkapy nepoužívala a SPF BB krému Missha mi stačilo. Hoci začiatkom septembra bolo fakt teplo, väčšinu dňa som strávila v práci, takže som ochranný faktor mejkapu až tak nevyužila. No oceňujem, že sa po ňom pleť neleskne (ani na T zóne a ani bez použitia púdru, hoci jemne ho poprášiť púdrom je fajn.).

A čo slovíčko Breathable z obalu? Mejkap pleť vôbec nezaťažuje! Nemám pocit nánosu, nemám pocit, že mi niečo po tvári "steká", jednoducho a jasne - pleť pod ním dýcha!

No čo ma najviac odrovnalo, je výdrž. Tých 25 hodín určite nikdy neotestujem a sama si neviem predstaviť, ako zúbožene by som vyzerala, ak by som fungovala 25 hodín vkuse, no to, že vydržal celý deň (beh do práce, beh v práci, na poštu, do obchodu, domov) je pre mňa viac ako priaznivé. Nezoxidoval, nevyzerala som akoby som si pomýlila odtieň, nebola som lesklá ako od oleja (a to som sa v práci neprepúdrovala!). Jednoducho - WOW! A práve tento wow-efekt som dlhšie so žiadnym mejkapom nemala. Popravde ho teraz používam častejšie ako BB krém Missha. 

A som nadšená! Cítim istú dávku nostalgie a možno ho nebudem kupovať pravidelne, ale viem, že keď raz budem potrebovať mejkap, na tento sa budem môcť spoľahnúť. Na obyčajne neobyčajný mejkap z drogérie.

5 komentárov:

  1. Já mám makeupy od Rimmelu taky velmi ráda. Líbí se mi, jak s nimi vypadá pleť přirozeně.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Je vidět, že ti vážně sedí. Já používala matte perfection♥ byl uzasny

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ďakujem :-) Mejkap som veru dlho nemala, ale tento je vážne dokonalý. Match Perfection som mala rada, ale najviac ten gélový, ktorý po čase stiahli z ponuky. Doteraz som zaňho nenašla vhodnú náhradu.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ja jsem zustala verna Rimmelu , takze mam tip na vanocni darek.
    Pripomnela jsi mi dobu Rimmel agentky.
    Je videt, ze jsi profik, dozvedela jsem se vse podstatne.
    Diky za to 😆

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]