Post Page Advertisement [Top]

Na predposlednej návšteve u kaderníčky (v januári) sformulovala to, čo som tušila. Vlasy boli veľmi jemné, dlho predtým už v takom stave neboli. Pravdepodobne sa pod ich stav podpísal dlhodobý stres a častý zhon, keďže od septembra som si toho na seba nakládla veľa a tento pondelok som to už nezvládla až tak, že mi prišlo neuveriteľne zle (nie, nie som tehotná; áno, bola to prvá otázka zo strany rodiny). Neustále bolesti hlavy, nižší tlak a tak podobne ma prinútili zastaviť sa a zamyslieť sa nad tým, že nežijeme preto, aby sme sa stále niekam naháňali a že mať plný diár môže znamenať mať viac možností, ale aj mať viac zdravotných problémov. 
No naspäť k vlasom - práve vtedy v januári mi odporučila novinku od Matrix z kolekcie FullDensity - sprej, ktorý mi aj pred fénovaním aplikovala. Dostala som letáčik, študovala, hľadala, no ešte som chcela spotrebovať produkty na podporu rastu vlasov, ktoré som mala doma. Na ďalšej a nateraz poslednej návšteve kaderníckeho salóna (v marci) som už bola pevne rozhodnutá a sprej som si kúpila. A teraz, keď ho už používam viac ako mesiac viem, že som urobila veľmi dobre.


Myslela som si, že ho miniem rýchlo, ale opak je pravdou. Stačí pár strekov ku korienkom vlasov a môžete pokračovať v bežnej úprave. Kolekcia FullDensity obsahuje zaujímavé, vlasom prospešné látky, ako:

  • biotín - ide o vitamín známy ako H alebo B7, ktorý pomáha posilniť vlasy a zvyšovať ich odolnosť voči lámaniu, 
  • zinok PCA - molekula, ktorá pomáha neutralizovať negatívny hormón DHT, ktorý blokuje prísun živín a vitamínov potrebných pre zdravý rast vlasov,
  • gluco-omega kyseliny - čo je zmes glukózy a mastných kyselín vhodná pre intenzívnu výživu vlasov.
Okrem toho je veľkou výhodou, že produkt neobsahuje žiadne parabény.



Za ten vyše jeden mesiac som nespotrebovala ani 1/6 balenia. Stačí ho aplikovať ku korienkom a dosiahnete plnšie vlasy takmer na počkanie. Samozrejme, nemožno očakávať neviem aký obrovský objem, všetko závisí aj od toho, ako si vlasy vyfúkate a nastajlujete.


Vlasy sú nielen na pohľad, ale aj na dotyk hustejšie a držia si svoj tvar perfektne. Kedysi som používala mnoho stylingových prípravkov. Dnes si vystačím s týmto sprejom a na finálnu úpravu trošku laku na vlasy a ide sa. Vlasy sú tak menej zaťažované. 
So sprejom Matrix Biolage Advanced FullDensity sme si celkom sadli, a tak som začala surfovať a našla som ho v ponuke notino.sk. 
Uvažovala som aj nad trojmesačným programom, ktorý obsahuje stemoxydine - zložka, ktorá pôsobí na vlasové folikuly a pomáha podporovať rast vlasov. Akurát, že tieto ampulky sú momentálne pre mňa trošku drahý špás, keďže sa odporúča používať ich denne po dobu 3 mesiacov a jedno balenie, kde je tých ampuliek 10 vychádza na okolo 15 €, čo je približne 135 € za trojmesačnú kúru. No viem, že keď budem mať znova problém s vlasmi (čo býva takmer pravidelne buď v jeseni alebo po zime) a nebudem mať žiadne iné "nutné" výdavky (ako napríklad teraz pri kúpe mejkapu Chanel či púdru a rúžu Clinique), tak do toho pôjdem.


Skúšali ste nejaký prípravok od Matrix z kolekcie Biolage?

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]