Post Page Advertisement [Top]

Nech si hovorí kto chce čo chce, Dermacol týmito názvami zaujme. Mať doma dvojicu pleťových masiek, ktoré sa postarajú o to, aby vaša pleť vyzerala nádherne? To znie zaujímavo. A navyše tieto masky nezaťažia peňaženku (5,69 € bez akcie) a vďaka 150 ml baleniu aj čo-to vydržia! Tak si ich poďme predstaviť ;-)

Úprimne - tak ako ma zaujali svojim obalom a popisom vo mne vyvolali aj skepsu. Popri všetkej tej prírodnej kozmetike z rôznych e-shopov a značkovej kozmetike z parfumérií, ktoré mi zdobia police v kúpeľni sú toto obyčajné pleťové masky. Tak čo si tu chceme nahovárať? Dlho mi stáli nepoužité a žmurkali na mňa z police. Až som si povedala, že za pokus dám maximálne nejaké podráždenie pleti... a zvedavosť mi nedovolila nechať ich len tak.




Prekvapivo som nezačala rannou maskou, ale tou večernou. Aj pre jej nádherný názov "Sleeping Beauty". Keď sa ma manžel opýtal, čo si to dávam na tvár povedala som, že masku, vďaka ktorej budem ráno ako princezná. Dobre sa nezadusil od smiechu.... Nuž, aj to je čaro partnerského spolužitia. Keď nič, tak aspoň je sranda (alebo jeden sa rehoce a ten druhý sa urazí). Maska je ako hutnejší krém, ale neostáva na tvár a celkom dobre sa vpíja. Prekvapilo ma, že ráno nebola moje pleť mastná a nemala som pocit zaťaženia. Takto som si ju na tvár namiesto pleťového krému dávala niekoľko dní za sebou a efekt bol skutočne fajn. Ráno si pleť opláchnete a je to ;-) Oddýchnutá a vyživená pleť. Každý deň by som ju asi nepoužívala, ale ako doplnková nočná starostlivosť stojí za zmienku ;-)




Dnes som našla na nete taký celkom trefný obrázok. Bola na ňom žena, ktorá sa ráno pozerala do zrkadla. Nad obrázkom bol nápis v zmysle: "Ja si nemusím hľadať masku na halloween, ja ju mám každé ráno." Ten pocit, keď vám zazvoní budík a napriek tomu, že ste spali 8 hodín máte pocit, že ste si ľahli pred minútou  a v kúpeľni ledva rozlepujete oči zažila už hádam každá. Ak však máte radi príjemnú osviežujúcu vôňu citrusov a kofeínu, pleťová maska Morning Beauty vás okrem obalu a názvu zaujme aj svojou vôňou. Stačí, ak si ju nanesiete na vyčistenú pleť, necháte pôsobiť 5 minút (medzi tým si môžete napr. vyžehliť oblečenie, pripraviť raňajky alebo urobiť hocičo užitočné). Následne ju zmyjete. Po pár dňoch používania kombinácie som mala nevyzerala ako nezobuditeľná a moja pleť pôsobila celkom sviežo. A už len fakt, že som obe tieto masky používala v jednom týždni niekoľko dní za sebou bez použitia iných krémov stojí za zmienku.

Obe BEAUTY pleťové masky na mňa urobili celkom dobrý dojem. Pleť nezaťažili, nezmastnili a ani nijakým spôsobom nepodráždili, práve naopak, dosiahla som s nimi sľubovaný efekt. Napriek prvotnému skeptizmu viem, že po nich budem siahať pomerne často ;-)


Recenzia je sponzorovaná.

3 komentáre:

  1. Ta ranní maska se mi líbí, ale jak se poznám, nechtělo by se mi ji ráno používat, tak bych vyzkoušela aspoň tu noční.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Od Dermacolu preferuju jiné produkty, ale o těchto krémech jsem toho přečetla už dost v jejich prospěch tak pokud na ně narazím tak zkusím alespoň tu ranní masku :)

    MagicBeautyLife

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Před nějakou chvilkou jsem na obě masky četla recenzi na jiném blogu :-) i tam byla recenze pozitivní. Hodně mě lákají.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]