Post Page Advertisement [Top]

Spánok je pre mňa nesmierne dôležitý. Keď je prerušovaný, krátky alebo jeho kvalitu hocičo nabúra, som nevládna, nervózna, mám sklony zožrať všetko, čo obsahuje cukor a radšej by ste sa so mnou ani nechceli stretnúť. A stáva sa mi to pomerne často z rôznych dôvodov. Často som robievala chybu. Nedokázala som sa premôcť a nechala som, aby ma vystrelo na gauči. Lenže to nebol iba 20-minútový regeneračný spánok, ale také 2-3 hodiny, čo malo zväčša za následok neschopnosť vyspať sa v noci. A tak som s tým sekla. Skúšala som nejaké maste s levanduľovou vôňou a malo to na mňa zaujímavý účinok. A tak, keď sa objavila kolekcia Dream Sleep, vedela som, že ju musím vyskúšať.


Sprej nemal extra balenie, maska bola zabalená v priehľadnom plastovom vrecúšku - možno eko odporúčanie výrobcovi - lepšie by bolo nejaké látkové vrecško, v ktorom ju môžeme uskladňovať alebo nosiť so sebou v kabelke.



S maskou na očiach síce doma nezaspím, ale sú miesta, kde ju celkom oceňujem (hoci mám strach z úplnej tmy). Také cestovanie môže byť vďaka maske na spanie príjemnejšie, či už cestujete cez deň a chcete zavrieť oči alebo ležíte v lôžkovom vozni v noci a iba vám do očí nepríjemne fúka klíma a nechcete z vlaku vystúpiť s opuchnutými očami. Materiál je fajn, je možné ju prať ručne, svoj účel splní. Určite nájdete aj lepšie a kvalitnejšie, no pravdepodobne nie v tejto cenovej hladine - kúpite za 5,99 €.




Čo ma zaujímalo najviac bolo, aký účinok bude na mňa mať sprej na telo a vankúš Dream Sleep. Nesľubovala som si veľa, bola som iba zvedavá. Chodievam spať skôr, okolo 22:00 som už statočne unavená a vstávam pred 6:00 ráno. 
Takých 8 hodín potrebujem na regeneráciu, lenže mávam "zajačí spánok" a zobudím sa aj na malý podnet. Okrem toho, ale toto si spôsobujem sama, cez deň nestíham piť toľko tekutín, koľko moje telo potrebuje a dobieham to večer, čo nie je veľmi správne, keďže sa potom často budím v noci a odbieham na toaletu. A ak nepijem, tak sa budím na to, že som smädná.... 
A tak sa snažím upraviť si svoj spánok, pretože aj jeho kvalita vplýva na vypadávanie vlasov a všetky ďalšie procesy v tele. Najprv som len pár krát postriekala vankúš. Po dlhej dobe som vtedy prespala celú noc a zobudila sa svieža (ale vtedy som naozaj pila pred spánkom veľmi málo vody). 
Odvtedy to robievam pravidelne. Pokojne si aplikujte dávku aj na telo. Vôňa nie je silná ani ťažká, vôbec nevadí a príjemne sa pri nej zaspáva. Používam aj na manželov vankúš :-) /hej, on o tom vie/. 100 ml balenie istú dobu pri tých pár strekoch denne vydrží. 
Neviem, či je to aj vplyvom sugescie, ale táto aromaterapia sa mi celkom pozdáva. Ak máte podobný problém, možno levanduľový sprej Dream Sleep trošku pomôže. Za pokus to určite stojí. 




Toto balenie Dream Sleep spreja určite nie je moje posledné. Kúpite za 4,99 € v K15. Pripravení na spánok? Prajem vám dobrú noc ;-)



Recenzia je sponzorovaná.

4 komentáre:

  1. Ten sprej mě docela zaujal, i když vůni levandule moc nemusím.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Vypadá to jako fajn produkt, já mám podobné problémy, ale zas toho spánku tolik nepotřebuji, zvykla jsem si na svoje spaní, nespaní :D
    ¨MyGoldenMind

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ďakujem za komentáre :-) Ja si na nespanie nedokážem zvyknúť, po pár takých nociach vyzerám ako pred kolapsom.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. škoda že už nie je v ponuke - veľmi dobrý produkt

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]