Post Page Advertisement [Top]

Verili by ste, že je to už 15 rokov, čo môžeme nakupovať nielen kozmetiku na webe parfumérie Elnino? Tiež sa mi to zdalo veľa, nuž ale tak to je. A svoje teenagerské narodeniny Elnino oslávil aj tým, že blogerkám rozposlal narodeninový box. Pre všetkých zákazníkov má darčeky k nákupu! :-) Všetko najlepšie!!! :-)
A mňa niektoré produkty natoľko oslovili, že som sa rozhodla pripraviť aj niečo pre vás! Viac na konci článku ;-) :-*


Začnem balením, pretože milujem darčekové škatuľky, ktoré potom aj využívam doma na uskladnenie rôznych vecí. Škatuľka je pevná a celkom efektná. Po otvorení zásielky vo mne jednoznačne vyvolala WAU efekt.




Ale asi viac ako obal ma zaujal obsah, koho by nie. Zvučné názvy a produkty, po ktorých som dlhšie pokukovala.


 

Okrem kozmetiky je box zameraný na prevenciu onkologických ochorení. Ak ste niekedy narazili na hashtag #prsakoule alebo na slogan Sahám si na ně každý měsíc, tak možno poznáte organizáciu Loono, ktorá nabáda na samovyšetrenie prsníkov a semenníkov.


Začnem teda vôňami. V boxe sa nachádzala miniatúrka parfumovanej vody, menšie balenie toaletnej vody a parfumované telové mlieko.





Ako každú maniačku ma potešila prítomnosť parfumovanej vône Karl Lagerfeld For Her. Hlavne po tom, čo nad kabelkou od Karla slintám už pár mesiacov, ale rozum a peňaženka mi zakazujú kúpiť si ju. Ide o miniatúrku, 4,5 ml balenie bez rozprašovača, ktoré má rovnaký tvar ako väčšie balenia. Ak máte rady svieže vône, ale s nádychom korenia a drevistých tónov, toto bude pre vás. Nemám rada ťažké vône, býva mi po nich zle, ale túto môžem.




Značka BVLGARI tiež nepatrí k neznámym. Vôňa Bvlgari Omnia Amethyste je zabalená v nádhernom flakóne s fialovo kovovou kombináciou. Po prvom ovoňaní som mala pocit, že toto nebude nič pre mňa, zdala sa mi veľmi ťažká. Ale ako sa postupne rozvíjala jej kvetinové tóny sa mi dostávali pod kožu. Praktické na tomto 25 ml balení je, že má rozprašovač a môžete ho tak nosiť kdekoľvek so sebou. Je to moja prvá skúsenosť s touto značkou a pridala sa na zoznam mojich obľúbených vôní.





Úprimne, parfumované telové mlieka nevyhľadávam. Sú však veľmi vhodným doplnením vône z jednej línie. Vôňnu Escada Fiesta Carioca som neskúšala, no parfumované mlieko je na mňa trošku sladké. Perfektne však zapadá do popisu, v ktorom nájdete, že pripomína letné koktaily. 






Pleťová maska Pilaten Black Head určená na T-zónu sa v istom období stala pomaly legendou. Nie tak dávno boli na nete rôzne videá s týmto typom masky (nemusela to byť práve značka Pilaten, ale čierna zlupovacia), po ktorých ženy miestami kričali od bolesti. A ako správna maniačka som po tejto maske už niekoľkokrát pokukovala, ale stále sa nakoniec rozhodla, že radšej nie. A potom som ju našla v boxe. Pocity - zmiešané. Tak ako aj moja pleť. Starostlivo som čítala návod a odhodlávala sa pár dní. Vyčistila som si pleť, nahriala a otvorila póry pomocou nahriateho uteráka a aplikovala masku. Je značne tekutá a fakti si DÁVAJTE POZOR, aby ste ju nenaniesli na obočie alebo do vlasov. Predtým než zaschne sa ešte dá odstrániť vatovým tampónom, vodou alebo pleťovou vodou, pleťovou vodou to na malých častiach šlo aj po zaschnutí. No už keď zaschne a chceli by ste ju odstrániť tak, že ju dáte dole, vytrhnete si aj vlasy aj chĺpky na obočí. Maska pôsobí 25 - 30 minút a odstraňuje sa smerom zdola nahor. Robila som to pomaly a bola som unesená, ako naozaj odstránila čierne bodky. Určite nie všetky, ale celkom dosť, asi zatiaľ najviac zo všetkých takýchto masiek, čo som skúšala. Trošku to bolí a ak máte citlivú pleť, určite bude začervenaná, no po použití ju môžete upokojiť pleťovou vodou alebo termálnou vodou v spreji. Určite ju budem používať aj naďalej, hoci maximálne opatrne ;-)







po 5 hodinách
Plynule sme prešli až k posledným dvom kúskom boxu - dekoratívnej kozmetike. S riasenkami od Max Factor mám všelijaké skúsenosti. Dosiaľ za najvydarenejšiu som považovala tú základnú a prvú verziu False Lash Effect. Riasenka Max Factor Masterpiece Transform bola pre mňa novinkou, hoci je na trhu už dlhšie. Má trošku neštandardnú kefku, no dá sa ňou nalíčiť bez výraznejších problémov. Riasenky Max Factor majú typickú vôňu a tú má aj táto. Nedá sa povedať, že by mi vyslovene vadila, preferujem však riasenky bez výraznejšej parfumácie. Efekt urobila naozaj celkom pekný, hoci trošku zlepila. Oceňujem, že neopadáva, nedráždi oči a dobre sa odličuje.









Na záver klenot boxu. Rúž na pery v tvare voskovky Elizabeth Arden Lip Pencil v nádhernom červenom odtieni. Nenašla som ho na oficiálne stránke Elizabeth Arden, tak je možné, že je to staršia kolekcia alebo limitka, príp. súčasť niečoho, po čom som ale nepátrala (a načo aj), pretože aj na samotnom produkte je napísané Not for individual sale. čo ale nevadí, lebo cena, za ktorú ju ponúkajú v Elnino je až priam smiešna - necelé 2 €!!! 
Farba je veľmi výrazná a dokonale lesklá. Pery príjemne hydratuje a hoci sa otláča na všetko, zvládne aj obed, nápoje, vykecávania, používanie vreckovky pri smrkaní... jednoducho tento rúž ma opantal! Dokonalá výdrž, iné by sa už po obede pomaly pratali z pier a tento to zvládol! Balenie je strúhacie, ako klasické voskovky, malé, praktické a ja som sa zaľúbila. Viem, že nemá prírodné zloženie ako môj miláčik rúž PuroBio, no vydrží viac ako on a stráca sa prirodzene z pier narozdiel od tekutých rúžov, po ktorých ostáva v strede pier kráter v podobe zjedenej farby. Ak chcete výrazný rúž, ktorý vás nesklame, toto je tá správna a lacná voľba!


Milé Elnino, prajem Ti všetko len to najlepšie k Tvojim narodeninám. Ďakujem za krásny box a dúfam, že nám budeš ešte dlho spríjemňovať online nákupy.

Práve preto som ho objednala znova (aj keď logicky... kedy asi tak spotrebujem ten prvý? :-D neviem,... no ale tá cena mi nedovolila nechať ho len tak tam). A keď som už robila objednávku na Elnino povedala som si, že niečo prihodím aj pre vás. 


___________________________________________________________________________


Túto giveaway berte ako moju vďaku za to, že sledujete moje príspevky na blogoch a sociálnych stieťach. Predsa len, bez čitateľov to nie je ono ;-) Ďakujem tiež aj všetkým firmám, ktoré mi dôverujú a zverujú prezentáciu svojich produktov.


Predvianočná giveaway ;-) 






Rozmýšľala som, ako nazvať túto rozdávačku. A keďže skončí práve v čase adventu, rozhodla som sa nazvať ju predvianočná. Teda 1 z vás získa odomňa predčasný vianočný darček :-)

Balíček obsahuje:
parfumovanú vodu Karl Lagerfeld for Her (Karl Lagerfeld)
Deodorant Invisible 48 h (Bourjois)
krém na nohy (Oriflame)
parfumované telové mlieko (Escada)
upokojujúcu pleťovú vodu (Amica)
kefu na vlasy (Tangle Teezer)
riasenku Mark False Lash (Avon)
rúž na pery (Elizabeth Arden)

Okrem produktov Oriflame, Amica a Avon sú všetky z Elnino a iba to parfumované telové mliečko je z pôvodného boxu, ostatné som objednala nové pre vás :-)



Ak chcete získať tento must-have balíček, musíte splniť len pár podmienok:
  • napísať ľubovoľný komentár 
  • to všetko od 31. 10. 2018 do 30. 11. 2018


Zapojiť sa môžete maximálne DVAKRÁT!  ;-) Raz komentovaním tohto blogového príspevku a raz komentovaním fotografie na mojej fanpage na facebooku.

Veľa šťastia :-)


Giveaway platí len pre ČR a SR!

Žrebovať budem náhodným výberm a výsledky zverejním najneskôr 3. 12. 2018 na blogu aj na mojej fb fanpage. Upozorňujem, že výhercov nebudem kontaktovať na mail, tak tu svoje maily ani písať nemusíte (aby ste zbytočne nedostávali spam). Výsledky zverejním len tu a na mojom fb! Ak výherca do týždňa nezareaguje na moju výzvu, žrebujem náhradníka! 
Balíčky budem odosielať ja.


__________________________________________________________________

UPDATE: 
Výherkyňou balíčka sa stáva NELA PROCHÁZKOVÁ! Blahoželám :-)





Recenzia je sponzorovaná.

V linkoch nájdete affiliate prepojenie na e-shop Elnino.sk S e-shopom mám vlastné osobné pozitívne skúsenosti nielen ako spolupracujúca blogerka, ale aj ako zákazníčka ;-) 

Ešte si dovolím uviesť jeden affiliate link (teda link, ktorý je evidovaný na môj účet a z prípadnej registrácie by som mohla mať malú províziu, no nikoho by som si nedovolila nútiť registrovať sa. ja sama tento portál odporúčam, pretože som už niekoľkokrát využila jeho možnosti) - cez portál Plná peňaženka dostanete 2,5 % z nákupu na Elnino naspäť! :-) To sa oplatí, nie?

42 komentárov:

  1. Velmi povedený balíček, taky ho mám doma, ale ještě jsem neměla čas se výrobkům věnovat, tak je super, že jsem si aspoň takto mohla o nich přečíst.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Krásný balíček, to už je fakt celkem dost těch 15 let, moc blahopřeji Elninu :)
    MyGoldenMind

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ten parfém od Karla by mi udělal asi největší radost. Uz jsem ho čichala v parfumerii ale nějak stále odolavam :D A přidávám se ke gratulacim Elninu :)

    MagicBeautyLife

    OdpovedaťOdstrániť
  4. krasny balicek, najviac ma zaujala miniaturka vone

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Super súťaž so skvelými výhrami.😍

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Po tej ciernej maske sa musim popozerať, super Giveaway.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Super...krasny balicek..Rada by som vyskusala..

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Uzasny balicek.
    Ale pro me vzdy a jedine tvoje predstavovani produktu.
    Diky Tobe jsem uz hodne veci nakoupila.
    Tak treba se na me stesti usmeje.
    Hibuna Nova

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Zapojuji se do předvánoční giveaway :)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Krásny balíček plný prekvapenia

    OdpovedaťOdstrániť
  11. To je krásny narodeninový balíček niet čo dodat

    OdpovedaťOdstrániť
  12. to je luxusní krabička, mě to už hlavně připomíná blížící se vánoce a rozmazlování :) moc ráda otevírám dárkové krabice. cervenkova.barbora@seznam.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Veľmi pekný balíček, super súťaž. Ďakujeme.

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Mě zaujal ten krém, jak jeho vůni popisuješ, že voní jako letní koktejly. Tu vůni si moc nedovedu představit, proto by mě zajímala :-)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Tú kefu na vlasy mám a je super. :) Držím si palce. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  16. Mať doma tento narodeninový box! PARÁDA.

    OdpovedaťOdstrániť
  17. Gratulujem a sútažím o krásnu cenu :)

    OdpovedaťOdstrániť
  18. Skvelý blog, nech sa Vám darí ☺

    OdpovedaťOdstrániť
  19. vďaka za recenzie, Omnia Amethyste bude asi moja ďalšia voľba po terajšom parfume

    OdpovedaťOdstrániť
  20. vďaka za recenzie, Omnia Amethyste bude asi moja ďalšia voľba po terajšom parfume

    OdpovedaťOdstrániť
  21. vďaka za recenzie, Omnia Amethyste bude asi moja ďalšia voľba po terajšom parfume

    OdpovedaťOdstrániť
  22. Naozaj krásny balíček. Súťažím.

    OdpovedaťOdstrániť
  23. Určite by ma tento balíček potešil, veľmi.

    OdpovedaťOdstrániť
  24. Čosii tak tento balíček je sen :) Zapájam sa! Potešil by :D

    OdpovedaťOdstrániť
  25. Krásny balíček, vyskúšam šťastie :)

    OdpovedaťOdstrániť
  26. Waaaa tak ten balik naozaj krasny :) najvoac by ma tiez asi potesila miniaturka Karla... Vl niektore kusky sa mi od neho pacia avsak tiez moj zdravy rozum hovori nie :D

    OdpovedaťOdstrániť
  27. Tak už len kvôli Karlovi sa oplatí zapojiť ����

    OdpovedaťOdstrániť
  28. Wau super súťaž. Perfektný balíček

    OdpovedaťOdstrániť
  29. krasny balicek, najviac ma zaujala miniaturka vone,gratulujem

    OdpovedaťOdstrániť
  30. Rada citam Vase prispevky a recenzie, uz ste ma inspirovali viackrat, drzim palce, nech sa Vam aj nadalej dari robit to, co Vas bavi :-) darcek by potesil :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  31. Pekny balicek 😊 preji krasny slunecny den!

    OdpovedaťOdstrániť
  32. Výsledky: https://www.facebook.com/TestujemeKozmetikuBlog/photos/a.109131902577914/1198875070270253/?type=3&theater

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]