sobota 9. júna 2018

theBalm Hawaii

So značkou theBalm ste sa na tomto blogu už mohli stretnúť viackrát. Milujem jej dizajny, ale to nie je všetko! Značka je naozaj použiteľná všestranne a zaiste patrí medzi tie kvalitnejšie. Paletka theBalm Hawaii ma zaujala na prvý pohľad. Menšia, využiteľná a praktická. S nádherným dizajnom a kvalitným obsahom a obalom so zrkadielkom. Čo viac si môže človek priať? :-)


Paletka Autobalm je navrhnutá ako vodičský preukaz. Dizaj ma zaujal už na prvý pohľad. Tak, ako pri iných theBalm produktoch, aj táto paletka má vysúvateľný obal s totožnou grafikou ako samotná paletka.



Na obale sa dočítate všetko potrebné - okrem toho úvodu, ktorý momentálne vyzerá ako porušovanie GDPR... na zadnej strane nájdete zloženie, ale aj odkaz (QR kód), cez ktorý sa dostanete na stránku s tutoriálmi ;-)




Paletka obsahuje funkčné a využiteľné produkty pre každého na rôzne typy akcií - či už ide o denné líčenie alebo niečo slávnostnejšie.


Ružovučká lícenka, rozjasňovač použiteľný aj ako očný tieň, tieň s trblietkami do záhybov viečka a čierny tieň vhodný na linku.
Paletku som rozpoužívala snáď ešte pred polrokom... a potom som kvôli očiam zas prestala používať všetky prípravky, z ktorých sa práši. Opatrne sa však k nim sporadicky vraciam.

TEST 1 - bez primera očných tieňov



Paletka je veľmi jemná a bez primera je vhodná na každodenné líčenie. Tiene neopadávajú a počas dňa nedráždia ani citlivé oči. Samozrejme, bez primera už po tých 10 hodinách vyzerajú, že tam ani nie sú.





S primerom je to už iná káva. Pekné a výrazné líčenie aj po 10 hodinách. Rozjasňovač najradšej používam ako očný tieň a som rada, že je vo väčšej ploche ako zvyšné dva tiene, pretože je použiteľný vždy, všade a ku všetkému. či chcete len jemne prejsť viečko, zosvetliť očný kútik alebo pracovať s oblasťou pod obočím, stačí tento jeden produkt. Čierny tieň a strieborný tiež držia omnoho lepšie s primerom a vytvoria pekný dymový efekt.

Aj lícenku môžete použiť na oči, ja som sa nejako neodvážila. Na líčkach však pôsobí celkom pekne a prirodzene (v závislosti od vrstiev, ja som aplikovala len jemnučký poprašok).



Či si vyberiete túto jednoduchšiu alebo siahnete po komplexnejších paletkách theBalm, verím, že nebudete sklamaní :-) Stále ma láka vyskúšať aj iné produkty (napr. riasenky), tak snáď si raz na to nájdem čas ;-) Ďakujem za paletku e-shopu Parfémy Elnino.

PS: paletka aktuálne nie je dostupná, no skladová situácia sa môže každú chvíľu zmeniť, preto nezúfajte ;-)

6 komentárov:

  1. Značku theBalm mám velmi, velmi ráda a zbožňuji jejich retro obaly. Bohužel musím říct, že mě tahle paletka vůbec nezaujala.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. chápem, theBalm má celkovo veľa nádherných paletiek, takže je si z čoho vybrať ;-)

      Odstrániť
  2. Paletka je moc krásná a s primerem má skvělou výdrž.
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. s primerom väčšina vydrží dlhšie :-) bez neho je to také priemerné

      Odstrániť
  3. tak to balenie je neskutočné :) na kozmetike the Balm mám najradšej práve ich originálne prevedenia :)
    MakeupbyVeo

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)