Post Page Advertisement [Top]

Niežeby som zabudla celú kozmetickú taštičku, to nie :-) Akurát sa mi stalo, že som si nezobrala nič na obočie, a keďže mám tmavšie vlasy a pôvodne veľmi svetlé obočie, bez jeho zvýraznenia či upravenia to vyzerá zvláštne. No lenže sme mali celkom naponáhlo. Manžel bol ochotný zastaviť len pri Kauflande. A tak som tam vbehla, hneď k stojanu s dekoratívkou Essence, keďže bol jediný, a kúpila dve ceruzky na obočie s kefkami a matujúce obrúsky.  Bol deň pred sviatkom a ľudia boli ako zmyslov zbavení (ako aj doteraz... neskutočné rady, preplnené košíky a vozíky). A ja som si bola ochotná vystáť 30 minút v rade pri pokladni kvôli tomuto! Až po vyskúšaní som zistila, že tento rýchly a relatívne lacný nákup nebol vôbec zlý.


Kedysi som úpravu obočia vôbec nepovažovala za podstatnú. Nikdy som sa nevypracovala na tú úroveň, ktorú môžeme vidieť v tutoriáloch rôznych youtuberiek a, úprimne, ráno som rada, že sa vôbec ako-tak dám do laty, nieto ešte čarovať na tvár... to by som musela vstávať hádam o 4, aby som to do 7 stihla :-D



Väčšinou používam kombináciu dvoch ceruziek, alebo ak použijem jednu, tak pri koreni obočia jemnejšie a naopak, intenzívnejšie na kraji. S ceruzkami sa pracuje naozaj dobre. Sú príjemne mäkké a intenzitu si viete celkom dobre prispôsobiť.





A hoci častejšie siaham po riasenkach na úpravu obočia, s ktorými sa mi ten proces zdá jednoduchší, v prípade núdze ako bol tento alebo ak chcem zvýrazniť obošie trošku viac siahnem aj po ceruzkách. A tieto od Essence môžem len odporúčať.


Po celom dni vyzerá obočie naozaj ako čerstvo dokreslené, čo poviete? Inak, samozrejme, že nemám takto matnú pleť po 10 hodinách od nalíčenia a aj pery sú čerstvo natreté. Pleť si namiesto nánosu púdru radšej matujem papierikmi, ktoré mám vždy po ruke. A tie od Essence bola celkom dobrá kúpa doslova bez rozmýšľania (mám doma viacero značiek - aktuálne Essence, Pupa a Shiseido a nedám na tento vynález dopustiť).

2 komentáre:

  1. Taky používám tyhle tužky na obočí a jsou jedny z mých oblíbených. Vydrží opravdu celý den. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]