Post Page Advertisement [Top]

Zaiste ste si všimli, že na mojej fanpage na facebooku prebieha giveaway o 33 € kupón na nákup v e-shope notino.sk. Tento kupón však nebol sponzorský dar parfumérie, bola to moja odmena za články, ktorú som sa rozhodla venovať jednej/jednému z Vás. A tak Vám prinášam menšiu inšpiráciu, na čo by sa taký kupónik dal minúť ;-)


Na notino.sk nakupujem rada a nakupovala som tam aj predtým, keď sa ešte volali parfums.sk a nemala som s nimi spoluprácu ;-) Široká ponuka, zaujímavé akcie, priaznivé ceny a rýchle dodanie tovaru? Ja hovorím áno. A objednávam si odtiaľ aj obľúbené vône, ktoré som mala aj z kamenných parfumérií a efekt je ten istý, žiaden fake produkt. Toto je moja skúsenosť. No prejdime k tipom a odporúčaniam, dnes to totiž bude celkom rýchle.

Ak nemáte konkrétny cieľ alebo vysnený produkt, ktorý by ste si za kupón chceli zadovážiť, môžete sa inšpirovať niečím možno novým :-) Pretože 2 z 3 týchto tipov sú nové aj pre mňa!

1. telovka

Weledu som už skúšala a celkom ma nadchla, no po tejto / podobnej sade pokukujem už dlhšiu dobu. A tá parádna plechovka, v ktorej sú produkty zabalené je dokonalá! Sada obsahuje rozmarínové vlasové tonikum, arnikový masážny olej, univerzálny výživný krém s bylinkami a balzam na nohy.

2. dekoratívka

Po mejkapoch siaham už menej ako kedysi, to však neznamená, že ma stále nelákajú. Lákajú, a ešte ako! A najmä po takých, ktoré som ešte neskúšala ;-) Dlhšie pokukávam po dlhotrvácnom mejkape od Lancôme, Guerlain alebo Shiseido, no zatiaľ som sa neodhodlala. Ktovie, možno raz... ;-) Keďže som už "high-end" mejkap mala (Chanel) a naozaj to bola rozprávka... 


3. vôňa

Prevažne od jari do jesene mám radšej sviežejšie vône a medzi moje srdcovky už pár rokov patrí Moschino I love love. Nedám na túto vôňu dopustiť a aj momentálne mi spríjemňuje prvé teplé jarné dni :-)

Vedeli by ste si z tejto trojice vybrať? Mimochodom, kupón nie je limitovaný - teda vy si môžete nakúpiť pokojne produkty aj za podstatne vyššiu sumu, tých 33 € sa vám odráta a zaplatíte len zvyšok ;-) A nechajte sa inšpirovať aj JARNÝM VÝPREDAJOM, ktorý trvá len do zajtra!

PS. Ak chcete získať tú spomínanú 33 € poukážku, nezabudnite sa zapojiť na mojej fanpage! Len do konca apríla ;-)

1 komentár:

  1. Ahojky, ja bych si urcite vybrala. Zaujala me vune, nabidka 3. No, mezi nami, brala bych vsechny tri nabidky :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]