Post Page Advertisement [Top]

Určite ste už na viacerých blogoch našli podobný článok. Áno, aj ja som dostala od Avonu ponuku vybrať si 5 riaseniek a zistiť, ktorá bude pre mňa tou NAJ. Testovanie trvalo celkom dlho, každej riasenke som sa snažila dať rovnaké podmienky a šancu zažiariť. Ako dopadol tento Veľký test Avon riaseniek sa dozviete dnes!
Čítajte pozorne! V závere príspevku nájdete nielen rebríček týchto riaseniek, ale jedna z nich (samozrejme, nepoužitá, nová), môže byť vaša!

Ako je pri riasenkach od Avonu známe, sú zabalené vo fólii. A hoci je tým tvorený odpad navyše, toto je niečo, čo by som ocenila aj pri riasenkach v drogériách - resp. dôvod, prečo v drogériách už dekoratívku takmer nenakupujem je ten, že som sa párkrát stretla s tým, že riasenka bola suchá /=niekto ju v obchode otvoril, hoci ju napr. nepoužil/ - veď na to sú testery! Ale o tejto téme som sa už vyjadrovala nie raz... A áno, tento obal navyše vo mne vzbudzuje dôveru v produkt, pretože viem, že ja som prvá, ktorá tú danú riasenku otvorí.




Zhusťujúca špirála SuperSHOCK







Riasenka SuperSHOCK je snáď legenda, na tú som celkovo počula najviac chvál odkedy bola prvýkrát v ponuke Avon-u. Dokonca je favoritkou mojej sestry. Pravdou je, že s týmto aplikátorom sa mi pracuje celkom dobre, hoci by som možno ocenila trošku dlhšie štetinky. Mihalničky krásne oddelí a dodá im objem aj dĺžku. Neopadáva pod viečko, neotláča sa (teda ak vám nesneží do očí) a ani nijakým spôsobom nedráždi moje citlivé oči. 

Špirála Wide Awake






Kefka v tvare presýpacích hodín mi nie je neznáma, takúto podobnú som mala od Rimmelu kedysi dávnejšie. Aplikácia nie je zlá, avšak trošku mi robili problém spodné viečka a vždy som si ich zašpinila. Dodala skôr objem a niektoré mihalnice ostali viditeľne kratšie ako ostatné. Efekt je OK, akurát trošku zlepuje.


Predlžujúca špirála SuperExtend Extreme







Kefka riasenky vyzerala celkom sľubne, no tie čiastočky, ktoré obsahuje, a ktoré majú slúžiť na predĺženie mihalníc mi skôr spôsobovali podráždenie očí, a to nielen pri líčení, ale aj počas dňa. Ako vidíte na fotkách - efekt je nič moc. V skratke - táto riasenka naozaj nie je pre mňa.

Zhusťujúca špirála SuperSHOCK Max






Už keď jej "predchodkyňa" - riasenka SuperSHOCK urobila celkom dojem, aj od tejto som očakávala niečo poriadne. A veruže nesklamala, hoci zlepuje trošku viac ako SuperSHOCK. Spĺňa všetky pozitíva riasenky SuperSHOCK a dokonca mám pocit, že ten objem je ešte výraznejší. Možno je to spôsobené práve rozdielnou kefkou - táto nemá štetinky rovnako dlhé, niektoré sú dlhšie, čím sa eliminoval jeden (pre mňa) nedostatok riasenky SuperSHOCK.

Špirála Spectralash








Aj takýto typ riaseniek "tu už bol". Sympatické je, že si v jednom produkte viete navoliť stupeň a množstvo farby, a tak si s jednou riasenkou viete vytvoriť jemné aj výraznejšie líčenie. Na jemné je naozaj perfektná, pri čísle 2 už trošku zlepuje, no efekt je fajn. 3-jka je na mňa už až príliš. Myslím, že pokiaľ ide o túto riasenku, tak aj kefkou aj efektom ide o ten typ, ktorý jednoducho nesklame.


Je veľmi ťažké vybrať favorita z tejto pätice. Takmer každá má nejaké tie výhoda a minimálne s dvoma som bola nadmieru spokojná. ak by som však predsa len mala rebríček, vyzeral by asi takto:


1. SuperSHOCK - kvôli nádhernému, ale prirodzenému efektu
2. SuperSHOCK Max - kvôli efektu podobnému ako 1., ale o čosi výraznejšiemu
3. Spectralash - možnosť voľby, pekné prirodzené líčenie
4. Wide Awake - objem, ale trošku kostrbatý
5. SuperExtend Extreme - sklamanie pokiaľ ide o celkový dojem


Toto je však iba môj osobný rebríček TOP riaseniek od AVON-u. Ďakujem za možnosť vyskúšať si ich a porovnať na vlastnej koži.

Ak by ste mali záujem vyskúšať niektorú z týchto riaseniek, neváhajte! Stačí, ak do komentára napíšete, o ktorú by ste mali záujem! Rozdávam totiž z každej po 1 kuse - dohromady bude teda 5 výhercov. Výsledky vyhlásim 15. 01. 2018 na blogu a fanpage! :-)


______________________________________

UPDATE: výsledky giveaway:

Článok na blogu aj foto na fanpage ste zavalili mnohými komentármi. Trošku mi trvalo, kým som to všetko prešla, no mám výsledky! Blahoželám výherkyniam! Poprosím, aby ste mi adresu poslali buď tu na fanpage do správy alebo mailom (na blogu v časti KONTAKT). Ak sa do týždňa niektorá výherkyňa neozve, bude nahradená.


25 komentárov:

  1. Líbí se mi třetí ervulenka@seznam.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ahoj Katka, rada si o jednu z nich zasutazim a konkretne to bude Wide Awake :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ráda bych zasoutěžila o úplně první řasenku v recenzi :)

    cumanelka@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Pre mňa SuperShock Max je #1. Mala som ju už 2x ale planujem sa k nej vrátiť. Pomer cena a kvalita je uplne super :) ale zaujala ma aj spectralash, vdaka tomuto blogu som už pár super veci objavila a toto možno bude ďalšia .

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ahoj, súťažím aj na FB o riasenku supershock max.
    veronika.kyselicova@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Lenka Vaverčáková22. decembra 2017 o 9:41

    Určite by som privítala SuperSHOCK MAX.
    malevavt@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Rada by som vyhrala riasenku SuperSHOCK Max.
    krajmerova.monika@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Ja by som rada vyskúšala legendárnu SuperSHOCK :-)
    horbendy@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Ráda bych vyzkoušela Mark Spectralash :-) petra.sebestova1@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Rada by som vyskúšala Zhusťujúcu špirálu SuperSHOCK :) lucinkabalintova@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Ja si pravidelne kupujem SuperShock. Mne vytvorí také tie krásne mihalnice husté a dlhé a za tú cenu som len spoko. Rada by som však vyskúšala predlžujúcu SuperExtend Extreme :)

    OdpovedaťOdstrániť
  12. uuu je ťažko sa rozhodnúť ale bude to SuperExtend Extreme <3

    OdpovedaťOdstrániť
  13. ahoj , rada by som vyskúšala tú modrú
    n.princess@azet.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Ahoj ta 1 se mi zdá super 🙂 kolky7@seznam.cz SuperSHOCK

    OdpovedaťOdstrániť
  15. ahoj,hned ako prestali predavat super magnify som presla na supershock a odvtedy inu ani neskusam.

    OdpovedaťOdstrániť
  16. ráda bych řasenku SuperSHOCK. MikulkovaVendula@seznam.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  17. Tento komentár bol odstránený autorom.

    OdpovedaťOdstrániť
  18. Ahoj, mne sa najviac páči maskara SuperShock, už som ju niekoľkokrát mala a bola som s ňou maximálne spokojná. Osobne nemám rada veľmi tvarované maskary, alebo tie so štetinkami rôznej dĺžky. Navyše SuperShock má aj štetinky pre mňa dlhé tak akurát :-)
    dinkyka@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  19. rada by som vyskúšala Zhusťujúca špirála SuperSHOCK Max :) ondakovai@azet.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  20. Rada by som skusila cislo 3.Skusala som uz viacere ale tuto nie a zaujmal by ma jej efekt.

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]