Post Page Advertisement [Top]

Priznám sa, že donedávna som ani netušila, že značka Balm Balm existuje. Slovíčko Balm sa mi nejako podvedome spájalo skôr s dekoratívkou TheBalm. No som veľmi rada, že ma Baška z BioBeauty oslovila a ponúkla mi vyskúšať produkty prírodnej značky Balm Balm. Stoja totiž za to!
Britská značka Balm Balm vyberá do svojich produktov tie najlepšie prírodné ingrediencie. Ich produkty už získali viaceré ocenenia, napr. Best Organic Beauty & Body Care Award.





Šípkové sérum Malý zázrak







Mám rada pleťové olejčeky, už neikoľkokrát sa mi naozaj osvedčili, pretože urobili svoju prácu výborne a pleť nezaťažili ani nezmastnili. Inak sa nedá povedať ani o tomto. Pleť absolútne nezaťaží a nie je ani mastná, dokonca póry môžu krásne dýchať. Používam ho večer namiesto nočnej pleťovej starostlivosti a ráno je moja pleť svieža, jasná, ale vôbec nie mastná. 
Dokonca mi pomáha a rýchlejšie lieči prejavy akné, no zdá sa mi, že mi akoby vyzmizíkoval aj tie jemnučké minivrásky, čo sa mi začali tvoriť. Pomenovanie "malý zázrak" má pri tomto produkte naozaj opodstatnenie! Či máte suchšiu alebo mastnejšiu, zrelú alebo mladú či problematickú pleť, tento olej, dovolím si tvrdiť, bude vyhovovať každému. 
Vďaka pipetke je aplikácia bezpečná a hygienická - stačí pár kvapiek aplikovať buď priamo na pleť alebo na prsty a vmasírovať. Áno, tento produkt si ma získal. Bez debaty! :-)

Balzam na pery v tube









Balzam na pery v tradičnom balení s možno menej tradičnou vôňou a prísadami. Vôňa čajovníka je trošku výraznejšia, no nie nepríjemná. Stačí ho použiť trošku a pery sú hydratované, regenerované, vláčne a chránené aj pred mrazmi.
Zaujímavé ale je, že tento balzam je viacúčelový - a teda je možné použiť ho aj na iné časti tela, ktoré potrebujú výživu, čo môžete oceniť v "prípade núdze" - ak máte so sebou len tento balzam a máte shcé lakte, ruky či inú časť tela, nemusíte váhať a môžete ho smelo použiť. Zatiaľ som to neskúšala, ale nikdy nehovor nikdy. Pokiaľ ide o pery, tak je, povedala by som, iný ako obyčajný balzam. Aj po tom, čo ho už na perách necítim nemám potrebu si pery znovu natierať, pretože sú stále chránené. 
Momentálne je v akcii - ušetríte cca 2 €!

Univerzálny relaxačný balzam







Tento produkt momentálne nevidím v e-shope, to však ale neznamená, že tam nebude nikdy ;-) Vonia krásne, cítim z neho ružičky, ale aj taký mix ostatných kvetín. Toto je skutočne univerzálny pomocník, ktorého sa mi síce zdá škoda používať "len tak" na celé telo. No na jedno použitie ho neminiete veľa! Napr. na ruky mi stačí veľkosť nechtu - teda cca 1 cm. Je možné použiť ho aj na pery alebo na hocijakú inú časť tela, ktorá potrebuje hydratáciu, výživu či extra starostlivosť navyše. Dokonca aj na vlasy! Občas pred spaním si ním pretriem aj spánky :-) môžem potvrdiť, že pôsobí utišujúco - akoby išlo o taký mini domáci wellness :-)

Produkty Balm Balm na mňa urobili dojem a minimálne to šípkové sérum Malý zázrak zaručene skončí v košíku pri mojej najbližšej objednávke :-)

4 komentáre:

  1. Krásné a veselé Vánoce!
    Se značkou Balm Balm žádné osobní zkušenosti nemám, ale do budoucna bych od ní chtěla něco určitě vyzkoušet :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tuto znacku uz sledujem dlhsie a citam same pozitivne reakcie, myslim, ze najblizsie nieco vyskusam :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tiež čítam samé chvály ;-) a podľa vlastnej skúsenosti viem, že nie sú prehnané

      Odstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]