Post Page Advertisement [Top]

Myslím, že olivovú líniu od Ziaja nemusím zvlášť predstavovať. Zvlášť sprchový olej si získal nielen moju pozornosť a náklonnosť. V októbri bola akcia na olivovú líniu, v rámci ktorej som dostala na testovanie viacero produktov. A tak sa u mňa na poličke znovu ocitol sprchový olej. A nielen ten ;-)

Umývací / sprchový olej je po tom, čo som mala olej od Biodermy mojim obľúbeným pomocníkom v sprche. Pokožku vyživuje a hydratuje, stará sa o ňu a ešte aj vyčistí. Pre lenivé typy ako som ja (= nechce sa mi natierať sa krémikmi, mliečkami či telovými maslami každý deň) je toto ideálny prípravok, ktorý už počas sprchy urobí za vás tú prácu navyše. Ak, samozrejme, nie ste extrémne suchý, atopický typ. V tomto prípade mazanie kože určite nepodceňujte. Na tvár som sa stále neodvážila použiť ho, na telo mi však dokonale vyhovuje. 200 ml kúpite za 8,16 €.


Sprchové mydlá od Ziaja poznám, niekoľko som ich aj mala. Sú cenovo výhodné vzhľadom na veľké, 500 ml rodinné balenie. Celkom ma zaujímalo, ako bude na pokožku pôsobiť tento olivový. Vôňa je podobná ako v celej olivovej kolekcii, mne je veľmi príjemná. Pení o čosi viac ako olej, ale pokožku nevysušuje. Sľubuje hydratáciu pokožky, no povedala by som, že je to skôr také udržovanie pokožky v normálnej hladine. Žiadna hydratácia v pravom slova zmysle. Inak je to príjemný gélik, 500 ml kúpite za 3,51 €, čo je fajn cena.


Olivová línia sa stala jednou z mojich obľúbených a viem, že sa k niektorým výrobkom budem rada vracať ;-) 

3 komentáre:

  1. Olivovou řadu od Ziaji zrovna moc nemusím, mám raději sladké nebo ovocné vůně. o ale nemění nic na tom, že tuto značku zbožňuju :-)
    All my cosmetics

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Já bohužel olivovou řadu taky moc nevyhledávám. Celkově mám ale ziaju moc ráda :)

    MagicBeautyLife

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ďakujem za komentáre :-) Myslím, že Ziaja má celkom širokú ponuku tak, aby vyhovela takmer každému ;-)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]