Post Page Advertisement [Top]

Už znova som dlhšie pokukovala po nejakej prírodnej dekoratívke - ja som jednoducho nepoučiteľná, ale keď to vidím, tak to musím vyskúšať. Pri poslednom nákupe som sa však celkom krotila a v košíku skončila iba riasenka a rúž - dva must-have produkty. Najmä na výrazné rúže som už nejaký ten rôčik poriadne zaťažená. Tak sa poďme pozrieť bližšie na zúbky značke Puro Bio.

O tejto značke som predtým nepočula, len som si prezerala ponuku a celkom ma zaujala. Na to, že je prírodná nezaťaží peňaženku tak, ako by sa možno dalo očakávať. A aj keď to bola voľba naslepo, z týchto dvoch produktov sa jeden stal mojou láskou po prvom použití (bohužiaľ s preňho tragickým koncom, popíšem nižšie).

Začala by som asi riasenkou. Sľubuje XXL objem, aj preto som si z viacerých ponúkaných na webe (objednávala som z e-shopu Babičkina Záhrada) zaujala práve táto.








Kefka vyzerala celkom priajteľne, takýto typ mi zvykne vyhovovať a tvoriť celkom pekné mihalnice. No moje doterajšie skúsenosti s prírodnými riasenkami zväčša neboli nič moc - spomedzi všetkých mi len jedna vytvorila celkom pekný efekt, aj tú potom zmenili za inú verziu (hovorím o riasenke Cosm´étika - prvý variant bol skvelý, no potom zmenili dizajn a asi aj zloženie, pretože pri tej druhej bol efekt strašný). 





Riasenka vytvorí skôr prirodzený dojem, čo však nie je zlé. No pri popise XXL som očakávala trošku viac. Mierne opadáva pod oči, no drží krásne tvar celý deň. Odličuje sa úplne jednoducho. Mám radšej výraznejšie mihalničky, no tento efekt ma úplne nesklamal. Je celkom OK, a hoci som čakala trošku viac, je jedna z tých lepších prírodných riaseniek.
Tak o tomto produkte sa dočítate niekedy nabudúce v poriadnej samostatnej recenzii, keďže sa mi podarilo to, čo sa mi dlho nestalo - niekde som ho zapotrošila :-(


Mám len jednu aj to nie veľmi kvalitnú fotku, ALE po 4 hodinách od nalíčenia, zjedení ovsenej kaše a vypití pol litra bylinkového čaju (a samozrejme, takmer neustáleho rozprávania v práci). A ten rúž vyzeral takto - len trošku rozmazaný na okraji (nepoužila som kontúrku)


Farba je D-O-K-O-N-A-L-Á!!! Naozaj to bola láska na prvý pohľad a prvé vyskúšanie. Aj keď sa mi zdal tvrdý a nanášanie bolo trošku zvláštne - zo začiatku - neskôr to šlo ako po masle. Dlho som nebola tak sklamaná a nahnevaná na seba pokiaľ ide o kozmetiku ako v deň, keď som prvýkrát začala neúspešne hľadať tento rúž... A keď som ho ani na druhý deň nenašla (a pokusom som vyhlásila pomaly aj pátranie), objednala som si ich znova. A pre istotu rovno dva - tento v odtieni 07 a odtieň 08. A hoci bola 07-mička na prvýkrát objednávka hop-trop, bola to jednoznačná výhra. Takéto odtiene milujem. Bonusom navyše je prírodné zloženie, starostlivosť o pery a dlhotrvácna farba.


Pri objednávaní z e-shopu Babičkina záhrada som si uplatnila vrátenie peňazí prostredníctvom portálu Plná Peňaženka. Princíp je úplne jednoduchý. Stačí sa zaregistrovať, a potom nakupovať tak, že sa presmerujete na e-shop cez portál Plná peňaženka. 


Pri registrácii získate vstupný bonus 2 €, za lištu do prehliadača máte 0,50 € a taktiež aj za prihlásenie cez Facebook. A čo je najlepšie - za každého priateľa, ktorý sa na portáli zaregistruje cez váš unikátny odkaz môžete získať odmenu až 10 € - teda max. za 20 priateľov, čo urobí peknú sumičku 200 € :-) Takto pred Vianocami určite poteší nejednu domácnosť ;-) Sama využívam tieto cashbacky pravidelne. Len na tomto nákupe rúžu a riasenky mi vrátili 0,91 €! Neodporúčala by som niečo, s čím nie som spokojná a nemám to overené.

5 komentárov:

  1. Název značky je mi nějak povědomý, ale nemůžu přijít na to, kam ho zařadit a jestli mi kdy kosmetika prošla rukama. Stárnu a zapomínám :-)

    Řasenka dělá podle fotek hodně přirozené řasy. Taky jsem ale zvyklá na krapet výraznější. A úplně nejradši mám ty řasenky, které u kořínků zahustí (obarví) řasy takovým stylem, že to skoro vypadá, jako kdyby měl člověk linky :-)

    Jestli TAKHLE vypadá rtěnka po 4 hodinách a všem tom jídle a pití a mluvení... Tak ji chci! To je suprová výdrž! A odstín se velice líbí i mě. Na obrázku :-) U sebe bych šla možná do lehce studenějšího podtónu.

    Ztracené rtěnky je mi moc líto :-/ My ztratili a už nenašli chlapův parfém od L'Occitane. A vůbec nemám tucha, kde může být :-(

    Bebe

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem za taký dlhý komentár. Radosť to čítať ;-) Veru, riasenka je skôr prirodzenejšia, preto aspoň v súčasnosti radšej siaham po Sexy Pulp (Yves Rocher). Ten rúž je však dokonalosť. Už mi prišli ďalšie dva z objednávky (odtieň 04 a tento môj stratený 07), tak si ich musím poriadne strážiť.

      Odstrániť
  2. Rtěnku od PuroBIO mám, jen v jiném odstínu a musím říci, že je dokonalá a momentálně ji nosím nejraději :-) i s výdrží souhlasím!
    All my cosmetics

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Som taká rada, že som ju objavila a rozhodla sa vyskúšať. TOP rúž. Mám pocit, že toto bude môj kozmetický objav za rok 2017.

      Odstrániť
  3. Ja som prave chcela znovu objednat riasenku od Cosmetica a tu citam, ze nova verzia uz nie je taka dobra. Skoda. Z prirodnych odporucam Avril.

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]