Post Page Advertisement [Top]

Pokiaľ ide o mejkapy, značka Dermacol aspoň u mňa vždy patrila k tým drogérkovým, na ktoré sa môžem spoľahnúť. A hoci už nejaké obdobie radšej siaham po kórejských BB krémoch, hlavne počas pracovného týždňa, z času na čas nepohrdnem ani mejkapom. Tento je však trošku iný. Bolo to tuším minulý rok, keď sa trend s mejkapmi (a celkovo produktmi) s pipetkou akoby roztrhlo vrece. Tento mejkap ma veľmi zaujímal a potešilo ma, keď som si ho našla v zásielke od Dermacolu. O tom, ako dopadol aj pri celodennom teste sa dozviete v dnešnej recenzii.


Mejkap sa nachádza v sklenenom balení s pipetkou, pomocou ktorej si dokážete naniesť presné množstvo. Pipetka je obalená vo fólii, máte tak istotu, že mejkap pred vami nikto neotváral. Vždy pred použitím je dôležité mejkapom poriadne zatriasť, vďaka jeho tekutej konzistencii sa totiž niektoré zložky môžu usadzovať na dne a efekt nebude taký, ako má byť.







Rada si odtiene miešam. Na foto sú dva najsvetlejšie - 1 (Pale) a 2 (Nude). Ešte koncom augusta/začiatkom septembra som smelo siahala po dvojke ako samostatnom produkte. Momentálne si ich miešam tak, ako vidíte na foto vyššie - do väčšieho množstva pridám 1 kvapku 2 a mám ideálny odtieň.


Keď som ešte v teplejších mesiacoch na vyčistenú tvár aplikovala pleťový krém a tento mejkap, jeho výdrž bola celkom slušná. Púder som použila len tesne po nalíčení aj to iba jembnučkú vrstvu - poprašok na moju lesklú T-zónu. Výsledok bol viac ako slušný! Aj po celom dni v práci vyzeral mejkap dobre! Nezoxidoval, nevytváral fľaky ani mapky.



Len včera som si po dlhšom čase s BB krémom povedala, že je čas znova prejsť na chvíľku na mejkapy a konečne tak dopísať túto recenziu. A nebol to krok vedľa ;-)





Nanášam ho po kvapkách na ruku a následne špongiou zapracujem do pleti. Skúšala som aj štetec, no zdalo sa mi, že niektoré ťahy boli viditeľné. Pri špongii sa mi nič podobné nestalo. 
Mejkap sľubuje retuš nedokonalostí a farebné zjednotenie pleti. Zamatový, prirodzene matný a bezchybný vzhľad, ktorý vydrží po celý deň. To sú teda silné slová. Zvládne to?

+ prirodzený vzhľad
+ výdrž efektu na pleti nad očakávania 
+ príjemná textúra
+ nezalieza do pórov
+ neoxiduje
+ nezaťažuje pleť
+ farebne zjednotí pleť
+ bez nutnosti použiť púder 
+ bonus krásna jemná vôňa

- zdá sa mi, že trošku viac zvýrazňuje mimické vrásky okolo očí (teda v priebehu dňa, keď sa usadí na pleti)
- slabšie krytie - ALE prirodzené - mierne kruhy pod očami, žilky či fľaky zvládne prekryť bez problému, na krytie akné však nepostačuje


Ak hľadáte mejkap, s ktorým docielite prirodzený vzhľad pleti, tento si zamilujete tak ako ja. Vo svojej cenovej kategórii a celkovo v radoch drogériových produktov je určite výnimočný, aj keď, samozrejme, nie je jediný s pipetkou a podobným popisom vlastností. Určite však stojí za vyskúšanie. Nemôžem povedať, ako obstojí na suchej pleti, no s dobrým podkladom by to nemusel byť problém. 
Myslím, že moje fotky hovoria za všetko. Ja som naozaj spokojná, už dlho ma žiaden mejkap tak nepotešil svojou schopnosťou. 
Tento wow efekt dal prirovnať k mejkapu Perfection Lumiére od Chanel, a to je už iná káva! Tlieskam českej značke Dermacol za tento produkt. Určite si zaslúži minimálne pozornosť.
Tých 25 ml je dosť, na jedno použitie miniem tak 1-2 pipetky produktu, viac určite nie. Jeho aktuálna cena je okolo 15 €, no určite ho v nejakých akciách kúpite aj lacnejšie ;-)

5 komentárov:

  1. Mne sa pozdáva teraz INFALLIBLE Total Cover Foundation od Lorealu,takže sa pri najbližšej ceste do drogerky naň pozrem. Moja pleť nieje teraz ideálna,ale idem vyskúšať čistenie u kozmetičky s kyselinami, tak možno ani taký krycí make up nebude treba :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Podla recenzie ma zaujal. V drogerii sa pozriem na odtiene a uvidim ako mi sadnu. Na zmiesavanie dvoch odtienov by som rano nemala cas :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. to veru ráno nemám ani ja :-D väčšinou siaham po BB kréme, ale tak na večer alebo keď sa niekam chystám a mám čas, tak ho venujem aj miešaniu odtieňov ;-)

      Odstrániť
  3. ooo ďakujem za tip, dermacol mám rada, podporujem ho hlavne preto, že jw to čeaká značka a vôbec nie márna :-)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]