Post Page Advertisement [Top]




Minimálne jeden takýto krém sa kedysi nachádzal v každej domácnosti na Slovensku a v Česku. Za tých x rokov sa však trh zaplnil a v ponuke je nespočetné množstvo krémov. Klasika je však klasika a niektorí dodnes nedopustia na Indulonu, z mojich skúseností prevažne tí starší, ktorí ju majú akosi zafixovanú počas celého života. Viete však, že Indulona, to už nie sú len krémy na ruky a balenia sú celkom príťažlivé? Určite ste sa s nimi stretli na pultoch drogérií. 

Keď som dostala ponuku na spoluprácu, nerozhodla som sa okamžite. Jednak - ide o tradičnú slovenskú značku, a domáce ja vždy rada podporím. Navyše, kto z nás nemá s Indulonou osobné skúsenosti? Ale videla som recenzie na viacerých blogoch a to ma trošku odrádzalo, ľudia málokedy otvoria podobné články. Nakoniec som predsa len súhlasila, suché ruky a lakte vyhrali. A to doslova.

Od historického balenia k dnešku firma ubehla kus cesty. Je dobré, že neskončila ako mnoho iných skvelých produktov nášho deststva.

Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt indulona ochranna mast
ZDROJ
Už to nie je iba jeden krém. Varianty sa nelýšia len zložením a vôňou, ale aj farbou a konzistenciou. V ponuke nájdete okrem krémov na ruky aj telové mlieka, všestranné krémy vo väčších a menších, pratkických cestovných baleniach, ale aj krém na nohy. Tohtoročnými novinkami som úprimne celkom potešená.





Modrá vyživujúca klasika a oranžový regeneračný nechtík v menšom, 75 ml balení a väčšom, 250 ml rodinnom balení alebo jednoducho balení na doma.
Menšie balenia so sebou zoberiete naozaj hocikde, sú praktické a skladné, krém z nich nevyteká, samozrejme, ak ho nenecháte pražiť sa na slnku počas najväčších horúčav. Majú jedinú nevýhodu - spodná strana je akoby rozmazaná. Najprv som si myslela, že mám niečo so zrakom, ale ono je to fakt takto. Informácie sa prečítať dajú, ide skôr o "kozmetickú" vadu, viď. foto.




Pri nechtíkovej stačí zavrieť oči a vychutnať si tú intenzívnu vôňu naplno. Akoby som dúškami popíjala nechtíkový čaj, a ten ja môžem. Aj keď sa na prvý pohľad vstrebáva trošičku pomalšie, vstrebe sa dokonale. Ruky a celú pokožku príjemne vyživuje, dokonale hydratuje a regeneruje a urýchľuje hojenie prípadných rán. Krém je hustý a sfarbenie má s nádychom zlatistej.


Modrá klasika vonia tak klasicky Indulonovo :-) Nie je až taká regeneračná ako nechtíková, ale výborne poslúži suchej pokožke, ktorú dôkladne premastí a tým na nej vytvorí ochranný film. Krém je taktiež hustý a bez zafarbenia.





Kamilkový je trošku väčší, 85 ml, a jemnejší. Pokožku rúk príjemne upokojuje, ale aj regeneruje. Ak nepotrebujete niečo husté a mazľavé, alebo ak takéto krémy nemáte radi, tento je z noviniek najľahší a celkom rýchlo sa vstrebáva do pokožky. Vonia veľmi príjemne (pre mňa - čajoholika - znova ako čajík) a je bez sfarbenia. 
Ak však potrebujete intenzívnu regeneráciu, spoľahnite sa na rakytníkový. Je síce v menšom, 50 ml balení, ale je hustý a zároveň sa celkom rýchlo dokáže vstrebať do pokožky. Takmer SOS záchrana pre presušené, popraskané a podráždené ruky.


Pre porovnanie všetkých noviniek môžete vidieť na foto aké sú po nanesení z tuby / téglika a ako vyzerajú, keď ich začínate vmasírovať do pokožky. Počas používanai som sa nestretla s negatívnou reakciou mojej pokožky tak ako ani nikto z mojej rodiny - nielen s novinkami, ale za celý čas, čo Indulonu používame.


Existuje niekoľko produktov, ktoré mi pripomínajú detstvo. Granko, mentolový univerzálny balzam v maličkom okrúhlom balení veľkosti jednoeurovky, ale aj Indulona, ktorú mali radi muži aj ženy bez rozdielu. 
Po vyskúšaní noviniek, za ktoré ďakujem, si myslím, že Indulona má miesto na našom trhu toľké roky právom. Prešla vývojom, zmenila obaly, doplnila sortiment. A hlavne, je naša. Slovenská.

2 komentáre:

  1. Klasická, dobrá, stará indulona ta nikdy nezklame. Když mám opravdu hodně suché ruce, tak se vždy vracím k ní a ta mě zachrání :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ďakujem za komentár :-) Mávam celkom často suché ruky, takže dobrý výživný krém mi nesmie chýbať ;-)

      Odstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]