Post Page Advertisement [Top]

Začiatkom marca som dostala mailom ponuku na spoluprácu. Keď som si prezerala ponuku e-shopu a uvidela mnoho pre mňa neznámych značiek so zaujímavým popisom, povedala som si, prečo nie a súhlasila. Firma mi dokonca zaslala všetky mnou navrhnuté produkty, aj keď nešlo iba o značky, ktoré mi odporúčali a celkový prístup hodnotím veľmi pozitívne. Do balíčka mi navyše pribalili milý odkaz a to ja môžem ;-) Deodorant som začala používať takmer ihneď a poviem to rovno na úvod - prekvapil ma.

V prvom rade ma zaujal, pretože neobsahuje hliníkové soli a ani vône. Okrem toho som mala pocit, že v poslednej dobe mi nejak tie deo/antiperspiranty dlhšie nevydržia. Už som nejakú tú skúsenosť s bezhliníkovými deo produktami mala, a tak som nečakala žiadne zázraky.




Sprej je založený na báze minerálnych kryštálov z Ázie, získavaných z bauxitu, vďaka ktorým zabraňuje množeniu baktérií a aj nadmernému poteniu. Neobsahuje hliník ani syntetické vonné látky, a navyše, obsahuje aloe vera, preto je vhodný aj pre citlivejšiu pokožku, či alergikov.
Neštípe, síce nevonia, ale na to máme parfémy a potvrdzujem, že je naozaj veľmi šetrný k pokožke - hoci by sa to robiť nemalo, aj keď som ho použila po depilácii, neštípalo to. Efekt a výdrž ma naozaj veľmi prekvapili. Pozitívne! Myslela som si, že keďže ide o zdraviu prospešnejší deodorant ako mnohé iné, bude aj potrebné častejšie ho aplikovať. Vôbec nie! Potvrdzovalo sa mi to postupne, no úplne to zavŕšil pomaly uplynulý týždeň. V pondelok hodina florbalu, v utorok školenie a následne brigáda u brata na byte do večera, v stredu po práci veľké upratovanie bytu, vo štvrtok zavŕšenie upratovania, v piatok výstup na miestnu horu v podobe krížovej cesty. Aj keď som sa trošku menej a miestami trošku viac spotila, necítila som nič. Určite nevydrží 24 hodín, najmä, ak máte aktívny spôsob života, ale zaručene účinkuje a navyše nezanecháva fľaky na žiadnom oblečení, nevytvára nejaké hrudky v podpazuší a nedráždi. Za mňa veľké Áno.
Cena je trošku vyššia - okolo 7 - 8 € v e-shope elixi.sk, no míňa sa mi pomalšie ako iné sprejové deo/antiperspiranty dostupné v drogériách.

Detail zloženia produktu:




Ďakujem za poskytnutie produktu na vyskúšanie.

5 komentárov:

  1. O značce už jsem slyšela, ale zatím jsem žádný produkt nevyzkoušela, tento vypadá moc dobře!
    Beauty by K.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Skoda, ze si sem nevlozila aj zlozenie. Na fotkach ho prakticky nevidiet a v e-shope ho nevadzaju. Vyrobok ma zaujal, no informacia ziskavania latok z bauxitu v Azii vo mne vyvolava iste obavy. Najskor by som si chcela precitat blizsie informacie o zlozeni vyrobku :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ahoj, konečne som sa dostala k pc :-) Už je v článku aj foto zloženia.

      Odstrániť
  3. Ako nechcem prudiť, ale bez hliníku? Bauxit obsahuje hydroxidy hliníka. To nás učili už na základnej škole. Takže keď sa snažia niečo schovať za niečo iné, veľkú doveru to vo mne nevzbudzuje :/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Nerozumiem zloženiu úplne a z chémie pamätám trošku menej, ale snáď by nepísali všade, že je bez hliníka

      Odstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]