Post Page Advertisement [Top]

Značku Tvoja kozmetika som začala vnímať len nedávno a priznám sa, celkom ma oslovila svojimi jednoduchými, ale trefnými obalmi, názvami a najmä prírodným zložením a slovenskou výrobou. Už je to dlhšie, čo som si zvykla používať prírodnejšie pleťové krémy na noc, keďže počas dňa preferujem na pleti čosi ľahšie (kórejský BB krém alebo pleťové sérum), a tak som bola celkom zvedavá, ako a či sa skamarátim aj s týmto.

Ak náhodou nepoznáte značku Tvoja kozmetika, tak by ste to mali čím skôr napraviť. Produkty totiž vyrábajú ručne šetrným spôsobom tak, aby bolo zachovaných čo najviac výživných látok a vitamínov použitých surovín.



Pleťový krém kokos má 50 ml a obsahuje samé prírodné zložky - ako môžete vidieť na jeho etikete. Obal je ľahko separovateľný. Po otvorení som mala pocit, že mám v rukách čistý kokosový olej ;-) Nielen vôňa, ale aj farba a na prvý, rýchly pohľad aj štruktúra krému pripomína multifunkčný kokosový olej.





Narozdiel od čistého kokosového oleja však nemení svoju štruktúru pri izbovej teplote a nie je taký mastný. Aj keď som mala spočiatku isté obavy, ako moja zmiešaná pleť znesie túto dávku hydratácie, keďže som skúšala na pleť použiť aj čistý kokosový olej a efekt bol fajn, ale bola som príliš mastná a nepraktizovala by som to každý deň. Tie obavy však boli pri tomto kréme úplne zbytočné. 
Na pleť pôsobí ako balzam. Používam ho výhradne večer na noc, kedy pleť prijíma viac výživy ako cez deň. Skúšala som ho aplikovať na vyčistenú pleť aj ráno, no bola mastnejšia. Na večer je pre mňa ideálny. Ešte sa mi za ten čas nestalo, aby som sa zobudila s mastnou alebo zaťaženou pleťou. práve naopak. Mám pocit, že je v príjemnej harmónii. Samozrejme, nejakým nedokonalostiam sa najmä v istom období v mesiaci nevyhnem, no zatiaľ, po približne mesiaci môžem smelo povedať, že tento krém určite stojí za zváženie ;-) Moja pleť je zatiaľ nadmieru spokojná.
Jeho cena taktiež nie je zlá - do 10 € prírodný, handmade domáci produkt? Wau! Spočiatku som ho mávala položený v kúpeľni, kam nepreniká denné svetlo, no momentálne putoval do chladničky. Efekt je tak na pleti ešte príjemnejší (a určite bude aj so stúpajúcou teplotou).

Ďakujem za poskytnutie produktu na vyskúšanie e-shopu Babičkina záhrada.

2 komentáre:

  1. Krém vyzerá skvele. Už dlhšie premýšľam nad zakúpením nejakého produktu od značky TVOJ.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. stojí to za pokus ;-) menej chémie, viac prírodných látok a želaného účinku.

      Odstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]