Post Page Advertisement [Top]

Keď som minulý rok po prvýkrát vyskúšala cukrovú depiláciu, vedela som, že to nebude jednorázová záležitosť, ale láska na dlhšiu dobu. Po tom, čo som spotrebovala prvé balenie pasty normal, ktorú som dostala na testovanie, som sa rozhodla, že si objednám pastu profi spolu so sadou depilačných pásikov. Momentálne mám už pasty profi asi len na jedno použitie, tak by stálo za to povedať o nej pár slov.

V porovnaní s pastou normal sa mi táto zdá tekutejšia, a práve preto sa mi s ňou pracovalo jednoduchšie. Tým, že je tekutejšia ju rozotriete na tenší pásik, a tak jej spotrebujete trošku menej. Inak veľký rozdiel nevidím, no práve tento dôvod ma presvedčil, že aj v budúcnosti skôr siahnem po paste profi (a tá budúcnosť je blízko :-)).




Používam ju presne tak isto ako normal - zahrejem v mikrovlnke, pomocou plastovej špachtiličky nanášam proti smeru rastu chĺpkov a priložím depilačný pásik, ktorým potom trhnem v smere rastu chĺpkov. Chĺpky odstraňuje spoľahlivo a presne, bez zanechania nepríjemných stôp po vosku či podráždenia pokožky.
Odkedy som vyskúšala cukrovú depiláciu, po depilačnom strojčeku som siahla len jediný raz - keď sme išli na dovolenku a nejak som kvôli pracovným a iným povinnostiam nestíhala depilovať cukrovo. Neuveriteľné, ako to bolelo a aká podráždená bola pokožka, bolo to síce rýchlejšie ako cukrová depilácia, ale zároveň aj podstatne bolestnejšie. Strojček preto odkladám naspäť do skrinky na dobu neurčitú.

V súčasnosti nájdete cukrovú pastu profi 750 g v akciovej cene 18,90 €, ja si zvyknem doobjednávať aj plastovú špachtličku a sadu depilačných pásikov. Možno sa táto cena zdá trošku vyššia, no balenie vydrží dosť dlho. Ako bonus odporúčam po tejto paste použiť olej na odstránenie / spomalenie rastu chĺpkov Jannine ;-) 

3 komentáre:

  1. Jeeej ja akurát rozmýšľam nad cukrovou depiláciou a ty dáš recenziu :) moja je konkrétne od Purity vision, pásiky nemám. Rok mi stojí v skrini, keďže s ňou mám málo skúseností, ale je čas ju vyvetrať. Zaujímalo by ma, aké malé chĺpky už vie pobrať a či je efekt ozaj dlhodobý. Ďakujem :) Stanka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ahoj Stanka, tak to ma teší :-) Mám skúsenosti, že zoberie aj kratšie chĺpky ako depilačný strojček. Pokiaľ ide o efekt, tak vydrží približne týždeň - na druhý týždeň už chĺpky začínajú byť viditeľné, avšak všetko je to individuálne. Inak je to pri svetlejších a inak pri tmavších, preto odporúčam po depilácii aplikovať olej Jannine, ktorý spomaľuje proces rastu chĺpkov a efekt tak vydrží dlhšie. Keď som bola v lete na dovolenke, tak som mala týždeň a pol naozaj pokoj ;-)

      Odstrániť
    2. Ďakujem za odpoveď Kati :) včera a dnes som sa s pastou mordovala, akurát len s pomocou prstou. Čo ma ale prekvapilo je, že tá pasta sa strašne topí pri manipulácii, na začiatku bola ako žuvačka a po minúte sa roztopila a bola ako med, čiže sa s ňou už nedalo pracovať, nevieš, čo s tým? Ďakujem :)

      Odstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]