Post Page Advertisement [Top]

S produktami na vlasy je to u mňa vždy buď hop alebo trop a je to presne druh kozmetiky, ktorý sa tak trošku bojím skúšať - hlavne šampóny. Ak si dobre pamätám, tak to bola práve značka Schwarzkopf Professional, od ktorej som skúšala moje prvé profi vlasové produkty a už vtedy ma celkom dostali. Preto, keď som nedávno spotrebovala kondicionér vedela som, že ďalší bude určite práve z kolekcie BC.

Schwarzkopf Professional ponúka niekoľko radov starostlivosti o vlasy, z ktorých ja som zatiaľ skúšala iba BC Color Freeze - konkrétne doteraz šampón a kondicionér v spreji (staršia recenzia tu). Keďže si dávam vlasy pravidelne farbiť a podrobujem ich odbornej starostlivosti v salóne, chcem, aby si svoj vzhľad udržali aj medzi farbeniami a snažím sa voliť vhodnú kozmetiku. Nie vždy to vyjde, veď to snáď poznáme všetky.


Pre túto kolekciu je typická jemne sladkastá vôňa. Kondicionér je potrebné nechať po umytí pôsobiť 2 minúty (akurát čas, za ktorý si stíham pripraviť raňajky). Naozaj pomáha pri rozčesávaní a vlasy sú uhladenejšie, farba sa nádherne leskne, a hoci už po 2 mesiacoch pri korienkoch nie je úplne žiarivá, stále to vyzerá omnoho lepšie ako bez kondicionéra na ochranu farby vlasov.


Otváranie je celkom praktické, mám rada produkty, pri ktorých nie je potrebné vrchnáčikom otáčať. Balenie je síce menšie (200 ml), no na jedno použitie zaručene neminiete veľa a na to, že ho používam viac ako 2 týždne cca 3x týždenne z neho ubudlo máličko, asi len 1/5.
Pre niekoho bude nevýhodou cena, no tá je pri salónnych produktoch vždy vyššia. Niečo cez 6 € za profesionálny kondicionér  BC Color Freeze však určite neohrozí rodinný rozpočet a dokonca sa mu cenou približujú aj "obyčajné" produkty z drogérie (úvodzovky preto, lebo aj pri tých drogérkových produktoch určite nájdeme také, ktoré stoja za to).

2 komentáre:

  1. Ja nechávam kondicionér aj 3 minútky pre lepší efekt a je to na tých vlasoch aj vidieť ked je to tam dhšie. Momentálne používam Matrix So long damage a úplne spokojná. Končeky zacelené a vlasy vyživené.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. S kondicionérmi Matrix som tiež bola veľmi spokojná ;-) Darmo, tie kadernícke produkty majú čosi do seba, aj keď sú trošku drahšie

      Odstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]