Post Page Advertisement [Top]

Možno to vyznie akoby som mala 50, ale s pribúdajúcim vekom si naozaj uvedomujem potrebu starostlivosti o telo viac ako jeho skrášľovanie. Takže v poslednej dobe nielen na blogu, ale aj u mňa doma nájdete viac produktov z kategórie starostlivosti ako napr. dekoratívky. Taktiež sa najmä do práce na každý deň líčim minimálne - BB krém, príp. korektor, riasenka, obočie a rúž alebo balzam na pery. Dnešný príspevok bude o 3 produktoch, ktoré by som niekedy rada vyskúšala. Tak prečo názov "Snívam"? Pretože kvôli ich cene je vysoko pravdepodobné, že si ich nikdy nekúpim. No snívať môžem, nie? :-)

ZDROJ

AHAVA Diamond Glow


Izraelská značka AHAVA vo svojich produktoch používa minerály z Mŕtveho mora. Pri tomto kréme ma jeho dizajn zaujal až na druhý pohľad. Prvé ma upútalo zloženie a potom, keď som si ho trošku gúúglila som zistila, že ma priťahuje aj krátkym popisom:

An exquisitely sheer, satin-touch, anti-aging sleep cream made for a queen. This indulgent formula wraps skin in luxurious nourishment and a Mineral Diamond feeling for a smooth and luminous look each morning.
Krém, ktorý je vyrobený pre kráľovnú? Must-have! Sľubuje zamatovú a rozjasnenú pleť už ráno po večernej aplikácii. Podporuje proces obnovenia pokožky počas spánku, zjemňuje línie a vrásky a chráni pleť pred toxínmi a voľnými radikálmi. No perfektná charakteristika. Jediné, čo na tomto kréme nie je perfektné je jeho cena - takmer 300 €! Značka ma však celkom zaujala a ponúka aj lacnejšie produkty, tak možno začnem s niečím reálnejším ;-)

ANDRÉ ZAGOZDA Hair Algae Therapy






Šampón na vlasy vo forme masky, ktorý čistí, opravuje a regeneruje vlasové vlákno do hĺbky? Pritom má pomáhať proti lupinám (suchým aj mastným), vypadávaniu vlasov, mastným vlasom a je dokonca vhodný na citlivú pokožku? Tak toto nesmelo uniknúť mojej pozornosti! Po pleťovom kréme, z ktoré ceny sa mi ešte teraz krúti hlava je približne 60 € za tento produkt skoro zanedbateľná suma :-D
Poľská značka André Zagozda vyvinula tento zaujímavý produkt a takmer ihneď zaň začala zbierať ocenenia v kategórii unikátne a inovatívne produkty. Obsahuje patentovanú morskú plazmu, je bohatá na obsah morských usadenín, obsahuje minerály a vitamíny. A čím ďalej tým viac ma láka, keďže tvrdí, že vyrieši presne tie vlasové problémy, ktoré trápia aj mňa.

DIPTYQUE Body Care Butter


Odkedy som prvýkrát vyskúšala telové maslo, zaľúbila som sa do tejto štruktúry telových produktov. Francúzska značka Diptyque ma celkom uchvátila. Toto maslo je vhodné na citlivú a suchšiu pokožku. Lahodné, veľkorysé, bohaté maslo upokojuje pokožku a jemne ju prevonia byzantskou ružou. Cena - približne 60 €.

Minimálne prvý z tejto trojice má dych vyrážajúcu cenu, no aj takých 60 € za telové maslo určite pre bežnú slovenskú domácnosť nie je málo. V súčasnosti je veľmi ťažké mať prehľad v značkách, ani o jednej z týchto troch som predtým nič nepočula. No prečo používať len bežne predávané značky, keď si môžeme vybrať? A keď už (aspoň v mojom prípade určite) nie túto cenovú kategóriu, aspoň si zasnívať a prípadne nájsť si vhodný a cenovo prijateľný produkt či jeho alternatívu :-)

2 komentáre:

  1. No tieto produkty a značky ani nepoznám. Teda priznám sa, že vysnivané drahé produkty v kozmetike, ktoré by som rada vyskušala, veru ani nemám. Netužim po ničom takom špeciálnom, stačí mi bežná dostupná kozmetika.
    Štýl ženy

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mňa na nich zaujímala vždy jedna vec - už keď majú takto zašramotiť s rodinným rozpočtom, musia predsa fungovať lepšie ako bežne dostupné produkty, to je asi taký hnací motor, prečo mám občas vo wishliste nejaký €€€ produkt :-) už na vlastnej koži som sa pár krát presvedčila o tom, že drahé sú skvelé, ale aj o tom, že lacnejší variant môže byť rovnako účinný, ak nie aj lepší.

      Odstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]