Post Page Advertisement [Top]

O tomto oleji som cez leto chcela napísať už dvakrát a toto je oficiálne tretí pokus. Prvýkrát som skončila na CT kvôli pádu na kolieskových korčuliach, druhýkrát som skončila na CT kvôli podozreniu na pľúcnu embóliu, a tak som si začínala namýšľať, že to s tým olejom vzdám, lebo pomyslenie na príspevok ma privádza na CT a myslím, že dvakrát za jedno ročné obdobie je až-až. No ako sa hovorí - do tretice všetko dobré, a tak dúfam, že najbližšie sa na CT ukážem až niekedy v ďalekej budúcnosti.
Dermo olej od Equilibra (nie Equilibria) mi už minulý rok, keď som ho dostala na testovanie (hoci som ho otvorila až začiatkom tohto roka), veľmi pripomínal Bi-Oil a bola som zvedavá, či mi ho bude pripomínať aj účinkami. Tak teda - aký je po pár mesačnej skúsenosti?

Podobné balenie, podobná farba, podobne multifunkčný, no nižšia cena. Olej toho sľubuje celkom dosť - zlepšenie stavu jaziev, predchádzať výskytu strií, zlepšiť vzhľad pokožky a pružnosti pleti.


Skvelé na tomto oleji je, že 99% jeho zložiek je prírodného pôvodu a patria medzi ne olej z lúčnice bielej, argánový olej, sladký mandľový olej, olej z hroznových jadier, vitamín E a výťažok z harmančeka (bisabolol).


Povedala by som, že pokiaľ ide o vôňu, najviac tam cítim práve mandľový olej možno pretkaný argánovým olejom. Ide o celkom príjemnú sladšiu vôňu. Keďže je to olej, jeho konzistenciu asi veľmi popisovať netreba ;-) Príjemným bonusom je, že sa celkom dobre vstrebáva do pokožky a nezanecháva na nej mastný film - dokonca ani ráno, keď som si občas olej naniesla na tvár večer pred spaním - som nemala mastnú tvár.
Jeho účinky som na tele ocenila v niekoľkých prípadoch. Keď som sa ním natierala preventívne, stačilo mi 2x do týždňa a moja pokožka bola v pohode. Keď som si pri mori častým chodením po pláži doničila päty a mala som neuveriteľne suché chodidlá, olej ich dal dokopy (samozrejme, prasklinky nezacelil, ale postupne pokožku zjemňoval a zmäkčoval). Keď som to pri prvej cukrovej depilácii neodhadla s teplotou a do podpazušia si naniesla príliš horúci vosk, dávala som ho dokopy práve týmto olejom - na druhý deň už pokožka nebola ani červená a po 3 dňoch som necítila už ani náznaky štípania - a mimochodom, práve podpazušie je časť tela, ktorú by sme vonkoncom nemali zanedbávať. Často ju dráždime odstraňovaním chĺpkov a používaním deodorantov či antiperspirantov, no a práve preto si zaslúži ešte viac pozornosti.
Pokiaľ ide o strie či jazvy - ak olej používate pravidelne (údajne v prípade tehotenstva aj preventívne každý deň - s tým nemám vlastné skúsenosti), dokážete pekne predísť výraznejším striám, pretože pokožka je jemná, hydratovaná a regenerovaná. Len tak ľahko ju niečo nerozhádže :-) Jazvy, samozrejme, neodstráni, ale dokáže ich celkom pekne zjemniť. Na bežné, nepreventívne použitie stačí olej natierať 2-4x týždenne, podľa typu a stavu pokožky. No už objavené strie a jazvy neodstráni úplne, dokážete ním však pokožku celého tela pekne naštartovať. 
Nielen vzhľadom ale aj účinkom pripomína slávny Bi-Oil. Myslím, že ide o veľmi dobrý produkt, taký must-have každej domácnosti, ktorý je navyše v aktuálnej akcii aj cenovo dostupný. 100 ml balenie totiž kúpite len za 7,99 € na webe www.eko-naturshop.sk, ale aj v každej predajni DM drogerie.

2 komentáre:

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]