Post Page Advertisement [Top]

Približne pred dvoma mesiacmi mi do kozmetickej výbavy pribudol produkt, od ktorého som mala podľa jeho popisu vysoké očakávania. Nerafinované, organické, handmade bambucké maslo karité z fair trade a kvality A znie mimoriadne lákavo. Ďakujem tímu Sheabutter za možnosť vyskúšať masielko a ešte niečo navyše (v závere príspevku :-)).


Tento produkt sa pýši tým, že si priplatíte za kvalitu, nie za obal či značku. Masielko je naozaj trošku drahšie - 100 ml balenie vyjde na 12,99 €, čo je celkom dosť. No vyzerá to tak, že sľubmi nezavádzali - obal je totiž naozaj obyčajný plast, ničím neprešperkovaný.


Ide o obyčajné biele balenie, ktoré je previazané špagátikom s papierovým popisom - napriek celej tej obyčajnosti to však nie je žiadna nuda a nebyť toho plastu sme takmer v harmónii s prírodou.



Maslo je trošku hustejšie, a preto ho výrobca pred nanesením na kožu, pleť či vlasy odporúča rozotrieť medzi dlaňami, aby sa zahrialo a tým zmenilo konzistenciu na olejovitú.




Maslo je dokonale hydratačné. Priznám sa, na tvár som ho nepoužila, trošičku obmedzujem experimenty s pleťovou kozmetikou a podľa dnešnej návštevy kozmetičky sa mi to aj celkom vypláca, lebo sama skonštatovala, že sa jej zdá, že pleť je trošku čistejšia ako naposledy ;-)
Používala som a používam ho prevažne na telo a tu pôsobí ako taký malý zázrak. Nespotrebujem ho ani veľa a jeho efekt mi na mojej normálnej (=nie suchej, ale ani mastnej) pokožke vydrží také slušné 3, niekedy až 4 dni, čo je pre mňa - lenivca v oblasti telového krémovania - úplne skvelé. Stačí sa teda nakrémovať maximálne 2 - 3 krát týždenne a moja pokožka je maximálne spokojná. Na vlasy som ho použila len približne od polovice nadol, keďže ich mám jemne presvetlené a sú tým pádom náchylnejšie na poškodenie, snažím sa im venovať viac starostlivosti.
Vraj zmierňuje jazvy, niečo na tom trošku bude - moja jazva po slepáku už zďaleka vyzerá len ako stria (viem, že je na to dobrý aj Wobenzym, ale v čase, keď išiel von appendix som o tomto drahom lieku nemala ani poňatia a v marci to bolo presne 12 rokov, čo sme sa navždy rozlúčili) a hoci neplánujem ukazovať svoje brucho nikde na verejnosti, sama som spokojnejšia s týmto efektom.
Nie je mastné a nezanecháva žiadne stopy na vašom ani posteľnom oblečení. Krásne sa vstrebe a ani umývaním, napr. rúk, ho z kože len tak ľahko nedostanete, čo je jednoducho skvelé.



Maslo má, okrem ceny, pre mňa ešte ďalšiu nevýhodu - vôňa, v ktorej, nemôžem si pomôcť, cítim dym a uhlie a práve táto kombinácia mi privádza nevoľnosť a závraty (nie, nie som tehotná). Keď som sa ním natrela po prvýkrát a išla som večer spať, tak som sa ráno zobudila s bolesťou hlavy. Postupom času som si buď zvykla alebo to som sa len pokúsila prekonať samu seba, pretože ten účinok za to stojí. Z tohto dôvodu ho používam trošku so sebazaprením iba raz týždenne a na vlasy pred umytím. Vôňu necítiť celý deň, prevažuje najmä tesne po nanesení produktu. Asi som zhýčkaná všetkými tými inými voňavými produktami, no nebudem tvrdiť, že organické nemôže voňať a možno niekomu vonia aj tento produkt lákavo. Mne nie, ale to ma neodrádza od jeho používania ako som spomínala vyššie - raz týždenne na dokonalú hydratáciu celého tela. Práve vďaka tej vôni u mňa nedostal hodnotenie WOW, ale o stupeň nižšie - super produkt.


Bola by som rada, ak by ste mi aj Vy povedali, čo si o tomto masielku myslíte, aký má na Vás účinok a taktiež či zdieľate aj ten negatívny pocit pokiaľ ide o jeho vôňu,
preto som poprosila tím Sheabutter o jedno navyše, aby ho mohol získať niekto z Vás! :-)





Vpravo moje masielko, z ktorého je v balení už len 1/3, vľavo čisto novučičké, neotvorené masielko pre niekoho z Vás!



Ako môžete získať bambucké maslo Shea Butter? Jednoducho. Stačí napísať do komentára na blogu pod tento príspevok "Chcem rozmaznávať svoje telo" do 10. 6. 2016 do 18:00 a počkať si na výsledky, ktoré vyhlásim v piatok 10. 6. 2016 po 20:00 na blogu v tomto príspevku. :-)
Prajem Vám veľa šťastia ;-)


___________________________________________

UPDATE 10. 6. 2016, 21:09


Nezapojilo sa Vás veľa, random.org tak nemal ťažkú prácu. Po vylosovaní padlo toto, možno už teraz šťastné, číslo:


Víťazom sa teda stáva:

Kristen H., blahoželám! :-) Svoju adresu mi napíš do mailu, ktorý nájdeš v kolonke kontakt na blogu alebo do správy na fanpage na facebooku ;-)
Ostatným ďakujem za Váš čas, ktorý ste si našli na prečítanie príspevku a jeho komentovanie a tiež aj za účasť ;-) Aj keď ste neboli úspešní, nezúfajne.. možno už čoskoro tu bude čosi ďalšie ;-) Stačí sledovať blog a fanpage, kde vždy o všetkom informujem ;-)

28 komentárov:

  1. Ahoj Katka!
    Chcem rozmaznavat svoje telo:)
    maslo by sa mi pri mojej lenivosti a suchej pokozke rozhodne zislo :D
    Pekny vikend:)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Chcem rozmaznávať svoje telo! <3 úžasný blog Katka :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Chcem rozmaznavat svoje telo :) masielko vyzera skvele, som sice podobny lenivy typ ako ty :D ale musim sa o nu lepsie starat, nakolko od detstva trpim ekzemom na ramenach a niektore pripravky nemali vobec ucinok... Mozno by pomohlo :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. "Chcem rozmaznávať svoje telo" týmto úžasným darom prírody :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Chcem rozmaznavat svoje telo! Tesim sa nanho ��

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Chcem rozmaznávať svoje telo.
    Mala som iné bambucké maslo, ktoré voňalo. A na jazvy skutočne pomáha. Ako i mnohé ďalšie prednosti má.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Chci rozmazlovat svoje tělo :) Jsem ráda, že nejsem jediný lenoch, kterého nebaví se každý den mazat. Pořád hledám zázrak, který mě, největší sušenku, udrží mastnou déle, než jeden den :D.

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Už som vyskúšala bambucké maslo z 2 obchodov a som na ňom závislá. Túto značku som však nemala a chcem rozmaznávať svoje telo a zistiť, ako to dokáže práve tento produkt :) Kika – Blog for smile

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Taky chci rozmazlovat svoje tělo :D! Po bambuckem másle koukám už delší dobu, tohle vypadá moc fajn.

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Chcem rozmaznavat svoje telo :) Bambucke maslo som skusala iba od saloosu vo verzii atopikderm, ciste nikdy.

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Skoda tej vone inac to vyzera fakt super
    "Chcem rozmaznávať svoje telo"

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Anooo, aj ja chcem rozmaznavat svoje telo! :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  13. "Chcem rozmaznávať svoje telo" :)

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Chcem rozmaznávať svoje telo ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Chcem rozmaznávať svoje telo :3

    OdpovedaťOdstrániť
  16. Chcem rozmaznávať svoje telo. :-) Máselko by se hodilo, mám hodně vysušenou pokožku, hlavně nohy.

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]