Post Page Advertisement [Top]

Pre značku Dermacol je rok 2016 výnimočný. Oslavuje totiž svoje krásne jubileum - 50. rokov. Pri tej príležitosti mi zaslali nádherný diár, za ktorý im veľmi pekne ďakujem! Práve preto som sa rozhodla, že okrem už ukončenej giveaway na mojej fanpage bude tento rok tak trošku v znamení Dermacolu aj na mojom blogu a ako prvá recenzia dekoratívky v tomto roku bude predstavená práve riasenka tejto značky. Viem, že nejde o prevratnú novinku a určite ste o nej čítali už na viacerých blogoch, no ja som si s ňou dala trošku načas.
Názov Devilash je celkom zaujímavý a určite po ňom každý očakáva diabolské riasy. Tomuto všetkému prispôsobili aj červeno-čierny obal riasenky. No naozaj dokáže dodať objem až o 196%?

Kefka tejto riasenky má príjemné štetiny jemne zatočené a usporiadané tak, že sa ňou veľmi dobre líčia aj spodné mihalničky, ktorých líčenie je pre mňa niekedy pohroma.


Dokáže sa pekne vrstviť a nelepí, nedráždi oči a nepôsobí nijako negatívne. Veľmi dobre sa odličuje. A aj po dlhšej dobe od otvorenia stále účinkuje a dodáva riasam ten správny efekt.

Denné líčenie





Pri tomto dennom líčení to riasenka trošku nezvládla, ale na druhej strane musím povedať, že som jej fakt dala poriadne zabrať. Poobedňajší spánok, rôzne aktivity a tá foto po celom dni je naozaj večer po celom dni. Takýto efekt tvorila skôr v začiatkoch, kým som ju rozpoužívala. Uznajte, bola som právom sklamaná.

Výraznejšie líčenie




Fotila som to ráno pred odchodom do práce a večer (okolo 17:00) po príchode z práce. Efekt je takmer rovnaký :-) Neviem si predstaviť, ako by som zmerala, či dodala objem o 196 %, no ten objem a dĺžka sú tam, o tom bez debaty.

Aj keď ma spočiatku "potrápila" a kým som dostala želaný efekt, stálo ma to pár dní prehovárania jej do duše, nakoniec to stálo za to. V podstate už ani neopadáva, aj keď som ju momentálne neskúšala pri žiadnom outdoorovom športe, len pri prechádzke s našou extra živou labradoricou. No zvládla aj zapotenie sa pri 30 Day Shred s Jillian Michaels. Páči sa mi, ako dokáže nalíčiť takmer všetky riasy - v kútikoch a aj tie spodné a dodať im krásny efekt, ktorý po jej rozpoužívaní drží ;-)

Pozor, akcia - momentálne sú všetky riasenky značky Dermacol v ich e-shope s 50 % zľavou, a tak si túto Devil krásku môžete kúpiť za necelých 5 €, čo je skvelá cena. Ja som ju už využila (kúpila som si túto riasenku a pár produktov do chystanej giveaway :-)) a tým som sa zapojila do skvelej súťaže, do ktorej sa môžete zapojiť každým (nielen online) nákupom produktov značky Dermacol nad 20 €. Pravidlá a všetky ďalšie podrobnosti nájdete na stránke www.dermacol50.sk.

4 komentáre:

  1. Akciu som vyuzila na kupu tejto riasenky tak som fakt zvedava, na YT ju priprovnavaju blogerky k Perversion od UD tak som fakt na nu zvedava, vzala som hned dve, tak dufam ze nebudem lutovat :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. s riasenkami od UD skúsenosť nemám, takže nemôžem ani potvrdiť ani vyvrátiť, každopádne, bude ma veľmi zaujímať, či budeš spokojná ;-)

      Odstrániť
  2. Vyzerá super, vyskúšam keď domíňam tú svoju od Essence. Pekný článok :)

    http://secretsofshopaholics.blogspot.co.uk/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Vyzerá super, vyskúšam keď domíňam tú svoju od Essence. Pekný článok :)

    http://secretsofshopaholics.blogspot.co.uk/

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]