Post Page Advertisement [Top]

K matným lakom mám od negatívnej skúsenosti s matným lakom na nechty Rimmel trošku rešpekt alebo odstup. Ten lak totiž nevydržal ani dva celé dni v pôvodnom stave a aj keď mám rada nalakované nechty a farby striedam od výmyslu sveta, nemám chuť lakovať si ich každý druhý deň. A ani ten samotný matný efekt nevydrží dlho ak nemáte matný nadlak (a ten ja nemám), vďaka ktorému môže byť každý jeden lak na chvíľu matný.
Značku Moje snáď už ani nemusím predstavovať. V rámci spolupráce som od nich ešte v lete dostala viacero produktov a ich hodnotenie dávkujem na blog postupne - a teraz prišiel rad na matné laky.


Myslím, že z ponuky 12 odtieňov si zaiste vyberie každý a dokonca v súčasnosti aj v zľave - 1,59 € /kus. Ja som stavila na nežnejšie odtiene a no a čo, že sa blížia Vianoce a na nechtoch fičia všetky odtiene bordovej, trblietky a vianočné dekorácie, keď ja mám práve chuť na neónky? 


Odtieň č. 3


Na foto je farba trošičku tmavšia, no keď som fotila s bleskom, tak bola veľmi svetlá. Takže reálne je iba o čosi svetlejšia. Práve táto fotka je druhý deň od nalakovania a bežne mi vydržal 3-4 dni bez olupovania. A práve toto je farba, na ktorú keď mám náladu, nepomôžu ani vianočné koledy či veľkonočný zajačik ;-)

Odtieň č. 8


Táto fotka je celkom blízka reálnej farbe laku. Už však vidno, že mat efekt nie je taký, aký bol na začiatku, no na 4. deň od nalakovania som veľmi spokojná už len s tým, že sa neolupuje (a to som vykonávala naozaj rôzne činnosti bez ohľadu na šetrenie rúk).


Výdrž týchto mat lakov je u mňa podmienená aj tým, že ich neprelakujem nadlakom - ak by som použila totiž jeden z tých, ktoré mám, už by neboli lesklé. Po matných lakoch totiž siaham naozaj málokedy a nevidím dôvod držať doma priehľadný mat top coat. Ako podklad zvyknem aplikovať lak / nechtový kondicionér 8v1 od Eveline, o ktorom ste si mohli prečítať samostatnú recenziu tu
S týmito mat lakmi som však primerane spokojná. Výdrž 3-4 dni bez olupovania (a bez použitia nadlaku) je naozaj slušná. Aj keď ten ozajstný mat efekt trvá tak 2 dni, keďže vplyvom rôznych činností a najmä mastnoty pokožky sa postupne z mat stáva lesk.

6 komentárov:

  1. ten neonový oranžový je brutálny!!! ♥ ja teraz nosím aj pastelové laky a nejak sa neriadim obdobím :) čo sa mi páči, to si dám :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem za komentár! :-) V skutočnosti je trošku viac ružovší ako oranžový.

      Odstrániť
  2. Páčia sa mi farby tých lakov :) ja teraz keď používam lak tak ich nedávam na svoje nechty lebo mi to nevydrží ani jeden deň a to môže byť akokoľvek kvalitný :) a ten prvý lak vypadá ako ružový a nechtoch je do slabo oranžova ? či sa mi to len zdá ??? :)
    Beauty Bubble

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Veľa závisí od toho, v akom stave je naše telo - v tomto prípade nechty. Tá farba je v skutočnosti ružovejšia, taká neónová, nie oranžová, blbé svetlo :-/

      Odstrániť
  3. Libi se mi oba odstiny.

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/2015/12/giveaway-4.html

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]