Post Page Advertisement [Top]

V ostatnom čase ide blog trošku do úzadia. Aj keď mám produkty dávno nafotené a vyskúšané až tak, že zhodou okolností pri tomto mejkape idem do druhého balenia, nejak som nestihla uverejniť recenziu skôr. Preto aj foto tváre bude staršieho dáta (z konca septembra, keď bolo ešte teplo a vyskúšala som ho teda aj v extrémnejších teplotách). Dámy, rada by som vám predstavila produkt, kúpu ktorého absolútne neľutujem. Aj keď to bude trošku v rozpore s dream wishlistom, vždy píšem, že som rada, keď objavím niečo lacnejšie, čo naozaj funguje. A podarilo sa mi to.


Tento mejkap bol pre mňa ako rande naslepo. Kupovala som ho spolu s inými produktami cez e-shop Fann parfumérií ešte začiatkom septembra (konkrétne 6. 9. 2015) hlavne preto, že bol v akcii - dala som zaň 6,45 €. Čítala som aj celkom pozitívne hodnotenia, a tak som naozaj neváhala. Mám rada mejkapy podobného charakteru a s láskou spomínam na gélový Match Perfection od Rimmelu, ktorý bol podobný a dlho bol mojim favoritom. 







Odtieň 45 Warm Almond mi sadol ako uliaty - či to bolo v septembri alebo teraz v decembri. A neuveriteľné je, že naozaj vonia ako mandle - nádherná vôňa :-) Nevýhodou takéhoto balenia je, že je pravdepodobné, že si mejkap budete nanášať prstami, a tak si musíte dávať veľký pozor na to, aby ste doň siahali čistými rukami, inak si koledujete o reakciu vašej pleti.



Ako vidíte na foto - dá sa krásne a jednoducho rozotrieť dostratena, čo je veľmi prirodzený efekt. Jemne splynie s pokožkou a vytvára semi-matný vzhľad.




Mejkap má strednú až slabšiu kryciu schopnosť, no na krytie je tu vždy korektor. Veľmi sa mi páči, aký takmer naked efekt dodáva pleti a pritom zjednocuje odtieň a tón a nepôsobí umelo.


Foto je po celom dni v práci, rúž bol znova nanesený po obede - takže mejkap takto vyzeral bez prepúdrovania cca po 8 hodinách v relatívnom teple (okolo +20 °C). V súčasnosti je jeho výkon ešte lepší, nakoľko sa mi tvár nepotí, keďže vonku nie je tak teplo. Nanášam ho spravidla tak, že prstom naberiem primerané množstvo z kelímka a urobím pár ťahov na tvári a potom ho zapracujem buffer štetcom od Zoeva do pokožky.


Ako som písala - celé toto predošlé líčenie som fotila v septembri, keď bolo ešte relatívne teplo. Dnes ráno sa mi nepodarilo odfotiť sa, no vyfotila som líčenie po celom dni = práca, pošta, nákupy = cca 9 hodín od nalíčenia a efekt bol takýto:


Vidno aj trošku zmenu image za tých pár mesiacov (k lepšiemu/horšiemu? Myslím, že k lepšiemu a celkom si na tú ofinku zvykám :-)). Pleť som nepúdrovala ani tesne po líčení a celý deň sa jej púder nedotkol. Práve naopak, využila som paletku rozjasňovačov theBalm - na očné tiene, nad hornú peru, nad lícnu kosť a klasicky ako lícenku a bronzer. Som naozaj veľmi spokojná! /a to mi práve povedala susedka, že ako dobre vyzerám/ :-)


Prečo som si kúpila ďalšie balenie? Náhodou (:-D) som niekedy v októbri vošla do kamennej predajne Fann a mali tam tento mejkap za takú istú cenu - 6,45 €. Tak som neodolala a kúpila si ho (spolu s ďalšími vecami...).



Jednoducho - páči sa mi, že ten mejkap toho fakt veľa nesľubuje - naozaj dodá pleti svieži, semi-matný efekt a pritom ju nevysušuje (teda moju zmiešanú, neviem, ako by pôsobil na suchej). Niektoré matujúce mejkapy vysušujú miesta, ktoré nie sú matné, tento mi takú šarapatu na pleti nerobí. Otiera sa, ale nie extra výrazne a je neuveriteľne ľahký - na pleti ho vôbec necítiť ani po celom dni, keď iné mejkapy spôsobia až akoby "ťazotu" - asi viete, čo mám na mysli - ten taký pocit, že už sa chcete konečne odlíčiť... Pri tomto sa mi to nestalo, inak by som si predsa dobrovoľne druhé balenie nekúpila. 
Pred písaním tejto recenzie som si pozrela stránku Fann a ostala som nemilo prekvapená. Ten istý mejkap je v ponuke za pôvodnú cenu - 12,90 €. A tak som surfovala po ostatných parfumériách a keď som otvorila ponuku Elnina, ostala som s otvorenými ústami - cena tohto mejkapu v tomto odtieni je jednoducho neuveriteľná a pravdepodobne si minimálne jeden objednám - 3,53 €? Veď to je ako zadarmo!

+ krásny semi-matný efekt
+ prirodzený vzhľad pleti
+ primeraná výdrž aj bez podkladu a púdru
+ svieži vzhľad
+ textúra
+ ľahká aplikácia a rozotieranie
+ dokonalé splynutie s pleťou
+ neuveriteľne ľahký - na pleti ho necítiť
+ CENA!!! (v akcii)

- krytie pre niekoho môže byť veľmi slabé
- nehygienické balenie
- jemne oxiduje


Skúšali ste tento našľahaný krémový mejkap?

11 komentárov:

  1. takýto makeup ponúka / ponúkal aj essence a vraj je skvelý na mastnú pleť :)) len som ho už videla v tescu za 0,95€ vo výpredaji, škoda že nemám mastnú pleť :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ten od Essence som chcela vyskúšať, ale nejak som ho už ani v Tescu ani v Kauflande nevidela

      Odstrániť
  2. Já ho miluju. Bohužel u nás je dostupný až od odstínu 50, který je na mě tmavý. Budu se muset podívat po světlejším odstínu někde na e-shopu.
    Jiak já byla s krycí schopností spokojená :-) A voní fakt krásně.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. wau, tak to je trošku tmavé, určite ho v e-shopoch budú mať aj vo svetlejších variantoch ;-) skús českú verziu Elnino

      Odstrániť
    2. No uz aj ho davam do kosika na elnino..
      tento odtien 45 nie je tmavy??mam velmi svetlu plet..
      na tvojich fotkach to neviem posudit lebo na jednej je uplne svetly a na druhej naopak tmavsi..
      vdaka za radu:-)

      Odstrániť
    3. Ak si úplná bleduľka, tak ti bude tmavý. No na leto bude perfektný :-) podľa mňa

      Odstrániť
  3. Plet mam suchou a lakal me, ale to kryti by mi vadilo, i kdyz plet mam ok, mam radeji kryci make-upy.
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. každý máme nejaké predstavy o dokonalom mejkape ;-) ja preferujem skôr naked look

      Odstrániť
  4. Ja bych nejaky takovy rada vyzkousela.
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/2015/12/giveaway-4.html

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. určite teda odporúčam poobzerať sa po ňom - práve teraz môže byť za zaujímavú cenu. Ja už mám doma tretie balenie :-) Objednané z www.parfemy-elnino.sk

      Odstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]