Post Page Advertisement [Top]

Na blogu je pár príspevkov s micelárkami a takmer každý obsahuje formulku ako táto: "doteraz som používala Biodermu, ale rozhodla som sa zaexperimentovať". Väčšinou sa však stále vraciam k Bioderme a jej dvom micelárkam - Sébium na pleť a Sensibio na oči. Nie je to tak dávno, čo ste mi odporúčali micelárku od Yves Rocher a keď už teda mám ich kartičku, na ktorú statočne zbieram pečiatky, rozhodla som sa jednu si kúpiť. Stavala som sa k nej trošku skepticky bez nejakých výraznejších očakávaní a poviem vám pravdu, bála som sa použiť ju na odlíčenie očí. Takáto situácia bola asi pred 2 a pol mesiacom. Ako je to dnes?


Balenie je akurát, pre mňa skôr vhodnejšie na cesty, keďže som zvyknutá na 500 ml balenia Biodermy (menšie od nich ani nekupujem, cenovo sa to neoplatí). Podľa popisu by mala byť vhodná na moju zmiešanú pleť. V ostatnom čase vyhľadávam produkty, ktoré sú určené na zmiešanú pleť, no napriek tomu ju zanechávajú hydratovanú (nikdy nezabudnem, ako som si približne pred 10 rokmi zničila pleť tým, že som používala prípravky proti akné a na mastnú pleť a úplne sa mi vysušila až do šupiniek - chyby mladosti...).



Okrem hydratácie sľubuje pleti poskytnúť aj regeneráciu. Neobsahuje parabény, minerálne oleje, farbivá a silikóny. 

Prvé použitie bolo také všelijaké - zdalo sa mi, že mám lepkavú pleť, no odličovala veľmi dobre. Potom nastal zlom. Boli sme na víkend u svokrovcov a ja som si nechala doma Biodermu Sensibio. Povedala som si, že vyskúšam túto a odlíčim si ňou celú tvár, aj oči. A na moje prekvapenie ma oči neštípali, pleť nebola začervenaná a ani lepkavá. Práve naopak - pekne vyčistená a hydratovaná.

V súčasnosti už mám takmer 2/3 spotrebované a myslím, že si kúpim aj ďalšie balenie. Na foto je spenená, pretože je tesne po použití (áno, aj dnes som sa ňou odličovala, a to som doma!). Pokiaľ ide o vôňu, tak jej nemám čo vytknúť. Necítim tam nič, čo by mi vyslovene vadilo, skôr je to jemná rastlinná vôňa.




V súčasnosti je dokonca v e-shope v akcii - kúpite ju tu za 5,50 €. Netuším, ako sa pohybuje aktuálna cena v kamennej predajni, keďže sa snažím košickému Auparku vyhýbať (kreditka by zaplakala), no myslím si, že nebude veľmi odlišná od e-shopu. Myslím, že môžem naozaj smelo povedať, že toto je micelárka, ktorá ma presvedčila. Cítim, že mi sťahuje póry, napriek tomu nevysušuje pleť - aj na dotyk je hebká (snažím sa nedotýkať sa príliš, aby som si zase neznečistila pleť). Odlíči spoľahlivo a neštípe. Zaujalo a presvedčilo ma zloženie a účinok. Ak máte zmiešanú pleť a napr. aj trošku citlivú (najmä u mňa je oblasť v okolí očí dosť citlivá, preto som sa spočiatku bála použiť túto micelárku aj na oči), myslím, že dať tejto vode šancu nie je na zahodenie ;-) A prečo ten názov 2 v 1? Lebo nielen odličuje, ale aj tonizuje a hydratuje.


Skúšali ste micelárku od Yves Rocher?

8 komentárov:

  1. moja pleť si už navykla na bioderma sebium alebo potom od dermacol s kyselinou hyaluronovou :) experimentovať moc nechcem a keď kade tade čítam rôzne názory na yves rocher, tak ju ani nepotrebujem skúšať :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. dokonale chápem, experimentovanie sa nie vždy oplatí - niekedy síce môžeš natrafiť na perfektný produkt, inokedy si tak poškodíš, že sa musíš liečiť

      Odstrániť
  2. Přesně tuto mám také a jsem spokojená :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Mala som cervenu Biodermu, stipala ma na tvari, ale oci odlicila skvelo. Teraz mam zelenu, odlicenie oci trva troska dlhsie, ale ok..Ale co mi tato zloba porobila s tvarou...mam zmiesanu plet a zelena Bioderma mi ju totalne vysusila. Mam supinky, odkedy ju mam, plet je podrazdena, zacervenala, vyrazky sa mi veselo tvoria a vrasky este veselsie... Vies mi Kati odporucit nieco, co odlici a zaroven nevysusi? Rozmyslam aj o nejakej od Yves Rocher, odtial som este nemala nic.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ahoj, v tomto ti môžem poradiť len na základe skúseností členov mojej rodiny - svokra používa micelárku od Mixa a je veľmi spokojná. Sestra má zas suchšiu pleť, ale nie príliš citlivú, takže ona si vystačí aj napr. s Clean&Clear - ale verzii bez alkoholu na suchú pleť.

      Odstrániť
  4. Taky bych si teď nejradši nafackovala, že jsem dříve používala tyhle různé vody s alkoholem :D
    HAUTE BASICS

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]