Post Page Advertisement [Top]

Keď som si minule uvedomila, že posledná novembrová nedeľa 2015 je v podstate prvou adventnou nedeľou, nejak som na chvíľu takmer stratila dych. Toto bude znieť ako poriadne klišé, ale len nedávno sme oslavovali Nový rok a už tu pomaly, ale iste máme Vianoce 2015 (a to nehovoriac o otravných reklamách, ktoré nás bombardujú od októbra... našťastie, telku až tak nevnímam). Avon nás chcel túto sezónu potešiť krásnou vianočnou kolekciou. Na pohľad ide o dokonalé produkty na výrazné zimné či vianočné líčenie. Ako obstáli v skúške?


Oba produkty sú/budú dostupné od kampane 17, ceruzka bude za 4,50 €, lak s kúpou ďalšieho produktu za 2,50 €.
Ako je pri tejto značke už zvykom, oba produkty boli zabalené zvlášť v škatuľkách. Pripájam aj foto so zložením.







Lak na nechty s trblietavým efektom



Odtieň Dazzle je naozaj nádherný! Samozrejme, trošku tam boli obavy z trblietok, no pomocou odlakovača Express od Dermacolu to šlo dole pomerne dobre. Bola som prekvapená, pretože výborne kryl už pri dvoch vrstvách a farba to je vskutku vianočne krásna :-)






Prvé sklamanie prišlo hneď večer v deň nalakovania, keď moje nechty vyzerali takto:



Nevykonávala som žiadne extrémne činnosti, dokonca som ani neumývala riad. Jednoducho tie trblietky, ktoré sú na konci nechtov rýchlo odpadli a stiahli so sebou aj farbu. Myslela som si, že to bude len ten prvý deň, no po dvoch dňoch (voľných dňoch, takto by som do práce nešla) to už bolo na expresné odlakovanie:


Vyskúšala som to znova a efekt bol rovnaký, dokonca sa lak olupoval aj pri umývaní aj keď som použila podklad a nadlak. Efekt a farba sú nádherné, ale výdrž je hrozná, preto za mňa má tento lak veľké NIE.



Ceruzka na pery

Omylom som ju zaradila do kategórie masielok na pery z jediného dôvodu - má rovnaký tvar a sľubuje hydratáciu. Je praktická, vysúvacia a odtieň Wild Orchid je ako šitý na mňa :-)




Práve vďaka tvaru ceruzky by mala byť aplikácia jednoduchšia a precíznejšia. Aj tu však odporúčam naniesť priehľadnú alebo telovú kontúrku, keďže sa rozpíja na okraji pier.





Farba je to naozaj dokonalá, ako som písala už vyššie. Nanášanie bolo naozaj jednoduché a farba je pekne intenzívna. Jej značnou nevýhodou je, že nevydrží - teda po jedle je preč takmer okamžite, ale nie bez fľakov na perách. Navyše, ak pijete, rozpíja sa aj na pokožku okolo pier. No, asi som rozmaznaná rúžom od Clinique.



Hydratoval veľmi priemerne, no pery nevysušoval a vzhľadom na značku a cenu (okolo 6 €, podľa aktuálnej akcie) je to taký priemerný výrobok. Nie je na zahodenie, efekt je krásny, no jednoznačne si musíte dávať pri líčení pozor a po kratšom čase znovu aplikovať.

Čo hovoríte na vianočnú dekoratívku od Avonu?

11 komentárov:

  1. Škoda toho laku :(. Ale pri Avone je to vždy tak že buď prepadák alebo naozaj super produkt že človek až neverí.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. veru.. krásny, ale výsledok hrôza... no na fb mi viaceré baby písali, že ich skúsenosti s lakmi od Avonu sú rovnaké - krásne, ale nevydržia nič

      Odstrániť
  2. přesně, Avon je vždycky buď a nebo :D některé laky mají úžasné, co jsem tak slyšela, rtěnky taky... tahle pastelka má moc pěkný obal i odstín, škoda té slabší výdrže...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tak predsa to nie je Clinique... niekedy sa oplatí investovať do kvalitnejšej kozmetiky

      Odstrániť
  3. Ten lak je nádherný, škoda že vůbec nevydrží.. Výdrž laku je pro mě velmi důležitá :-(

    Nela z Beauty Charm

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. to aj pre mňa, vlastne asi pre každú ženu, preto je tento pre mňa veľkým sklamaním

      Odstrániť
  4. Líbí se mi ta tužka, ale na mě je to asi moc tmavý odstín :)
    HAUTE BASICS

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Farbičky sú to krásne, ale za tú cenu sa da zohnať aj niečo lepšie :))

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ja sa popravde už bojím laky na nechty z avonu objednávať lebo vydržia tak ako ten tvoj na obrázkoch :-/ Najradšej mám Miss sporty laky a fakt na mojích ohýbajúcich sa nechtoch vydržali najdlhšie 3-4dni.

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]