Post Page Advertisement [Top]

Viete, že som na akcie. No ešte predtým, než nejakú využijem spravidla sondujem a porovnávam ceny v rôznych predajniach - či už ide o klasické obchody alebo e-shopy. Tí, ktorí sledujú moju fanpage na facebooku vedia, že vás často upozorňujem na rôzne zľavy, akcie a súťaže. Jednoducho mi nedá nepodeliť sa o takúto informáciu ;-) A takto som sa dostala aj k webovej stránke, na ktorej nájdete rôzne zľavové kódy


Princíp stránky je úplne jednoduchý. Až taký, že som za tým hľadala nejaký skrytý úmysel, no zatiaľ som nenašla. Toto nie je zľavový portál, nemusíte sa registrovať. Jednoducho si vyhľadáte firmu či značku, ktorá vás zaujíma a sondujete zľavy.


Viet, že som maniak na kozmetiku a nebudem sa tu hrať na niečo iné. Áno, som a priznávam sa. Ešte som sa nezačala liečiť, jednoducho to beriem tak, že Shopping is cheaper than a psychiatrist. :-) Okrem špeciálnych akcií, na ktoré sa môžete preklikať zo stránky zlavovekody.com občas natrafíte na fakt zaujímavú akciu - ako v súčasnosti zľavový kód na zľavu 8% na celý nákup v e-shope notino.sk - ak vás táto 8 % zľava zaujala (čo verím, že áno, lebo aj mňa :-D), nájdete ju na tomto linku.


Zľavu si uplatníte tak, že kliknete na použiť kód - zobrazí sa vám unikátny kód, ktorý skopírujete do položky Kód darčekovej poukážky či zľavy v nákupnom košíku a kliknete na OK. Automaticky vám odráta uvedenú zľavu.

No a keď som už natrafila na túto zľavu, ktorá trvá do konca kalendárneho roka, hneď som si v hlave začala tvoriť wishlist. A tak vám prinášm pár produktov, po ktorých prahne môj nákupný "chtíč". 

Brúsim si zúbky na Macadamiu, nielen na olejček, ale aj na masku na vlasy.

Macadamia olej


Macadamia maska na vlasy


Určite nevynechám ani moju obľúbenú kategóriu - líčenie, ale aj ostatnú kozmetiku tak celkovo :-) Okrem stálic a produktov, s ktorými som bola nadmieru spokojná by som určite siahla aj po niečom pre mňa novom:

















Čo hovoríte na stránku zlavovekody.com? Páči sa vám jej myšlienka? 


9 komentárov:

  1. Waau, super objav, určite ten kód využijem aj ja, taktiež som mala v pláne nákup z parfums :D teraz budem mať z toho nakupovania ešte lepší pocit :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ja som na rôzne zľavy tiež maniak a táto stránka sa mi bude veru hodiť :) Ďakujem za tip

    dawnielicious.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tak to s atam idem pohrabať! :D zľavy to je moje. Mňa vie zľava veľmi rýchlo presvedčiť o kúpe :D

    OdpovedaťOdstrániť
  4. och, som rada, že tou závisláčkou nie som sama ;-)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Dalsi vyborny clanok, dakujem za tipy. Vela zlavovych kodov zdarma je aj na http://www.kuponyzdarma.sk/ Vsetky su zdarma, je to bez registracie, kod sa da ihned stiahnut a pouzit. Pravidelne su tam exkluzivne ponuky pre Parfums, Hej, TPD, Martinus a do dalsich obchodov

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Gratitude for composing this extraordinary article. I've been utilizing a portion of these procedures on by blog. However, I didn't have the foggiest idea about the expression "Social Proof". Gratitude for sharing. I was debilitated and fall behind in my tasks, however DoMyOnlineClassesNow.com assisted me with becoming involved with time for my finals. Take My Proctored Exam
    Best Online Exam Help

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Amazing blog and best selection of words totally informative for every one thanks for sharing

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]