Post Page Advertisement [Top]

Toto je jedna z mojich dlhších blogovacích páuz. Skutočne toho bolo veľa a ak som chcela kvalitnejšie príspevky, napísané preto, že chcem, a nie z nejakého iného dôvodu, jednoducho som počkala. A tak nadišiel ten správny čas :-) A vezmem to hneď zrýchla. Dnes sa totiž nebudeme rozprávať o jednom, ale hneď o 6 produktoch! A znova som sa pokúsila vytvoriť aj video, to všetkých varujem dopredu :-)



Ako vidíte podľa úvodnej fotky, naozaj vo väčšine prípadov ide o produkty, ktoré sú v lete takmer nutnosťou. Sprcháče, telové mlieko, antiperspirant či termálna voda v spreji.


Kolekciu Aroma Ritual môžem, mám rada a odporúčam :-) Na mňa veru platí, že vône pôsobia relaxačne, upokojujúco a tak podobne. Preto ma veľmi potešili aj novinky - Lemon Splash, ktorý je skôr sviežejší a Mandarine Sorbet, ktorý je jemne sladší. Z tejto dvojice mi viac učaroval práve lemon :-) V súčasnosti platí akcia, v rámci ktorej si môžete nakombinovať 5 sprcháčov či krémov na ruky z kolekcie Aroma Ritual za 7,69 €.



Túto penu som objavila čírou náhodou. Kupovala som si svoje obľúbené produkty, keď mi pani lekárnička povedala, že si k nim môžem dokúpiť Mousse za 4 €.



Dlho ma teda presviedčať nemusela. Penu som skúšala používať na tvár, no je vhodnejšia na suchšie typy. Používam ju teda ako sprcháč, ale občas ňou aj čistím štetce :-)


Ten, kto vymyslel telové mlieko v spreji vedel, ako často sa zabúdam nakrémovať. Hej, niekedy zabudnem, inokedy je to tak povediac úmyselné. Treba sa o seba starať, ale občas jednoducho nevládzem, alebo nemám chuť čakať, kým sa to vstrebe. A keď si aplikujem tento sprej, je moja pokožka dostatočne vyživená a hydratovaná, aplikácia je superrýchla a nemusím čakať :-) 


Dalo by sa povedať, že toto je môj prvý drahší antiperspirant. Bála som sa trošku ísť do značky Vichy, aj keď som čítala celkom kladné reakcie. Na leto potrebujem niečo, čo nebudem musieť aplikovať znova dookola, niečo, čo mi nezafarbí oblečenie a nepodráždi pokožku. Toto všetko Vichy spĺňa. Aj keď je trošku drahší a ide o tekutý guličkový antiperspirant, schne celkom rýchlo a účinkuje spoľahlivo. 48 hodín však nečakajte ;-) Osobne preferujem buď tekutý, krémový alebo tuhý antiperspirant pred sprejovou formou. Pri spreji mám pocit, že je to len chvíľkové riešenie.


Tento sprej som si kúpila na odporúčanie mojej kaderníčky a urobila som veľmi dobre. Spoľahlivo dodá vlasom objem, no pritom ich absolútne nezaťažuje a nezmasťuje. Používam ho najmä na čerstvo umyté vlasy, ale aj napr. na druhý deň, ak potrebujem dodať objem, pretože tento sprej sa aktivuje teplom z fénu. Nemá výraznú vôňu, jedno balenie vydrží dosť dlho a účinkuje. Čo viac si priať? :-)



K tomuto produktu som sa dostala vďaka júnovej Emme, kde som ho mala pribalený. Už tu som písala o podobnom spreji od Biodermy (Hydrabio Brume) a stále tvrdím, že takéto vody sú ideálnym partnerom na leto. Ak je veľmi horúco, účinkuje ako SOS a to okamžite. Či už ho aplikujete na tvár alebo hocijakú inú časť tela. Takisto je možné použiť ho aj ako fixátor mejkapu ;-) Jednoducho must have.

O týchto produktoch som sa trošku aj rozkecala v tomto videu:


Vo videu, samozrejme, chybne spomínam zinok v antiperspirante, zinok je v mojej liečivej masti a moja hlavička makovička pomätená si aluminium preložila nesprávne... v zložení je teda HLINÍK.

12 komentárov:

  1. Ja zatiaľ nad kúpou týchto vôní sprchových gélov Aroma Ritual váham lebo veľa blogeriek sa vyjadrilo že ten mandarínkový vonia ako kompót a ten citrónový ako čistič do domácnosti tak neviem. A viac ma láka ešte vyskúšať melónový a kokosový.
    A čo sa týka toho telového mlieka v spreji ten tiež plánujem vyskúšať keď miniem moje zásoby ale akurát sa obávam tej aplikácie že mlieko neskončí len na mne aj na zemi a ja si potom vybijem zuby, keď sa pošmyknem :D
    BilberryDay

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Melonový je super :) ! a potom telový krém - pistácia je tiež perfektný :)

      Odstrániť
    2. Mandarínkový mi príde sladký, a mandarínkový kompót mám veľmi rada, takže ja v tom problém nevidím :-D citrónový však mne určite nevonia ako čistič, no je to dosť individuálne

      Odstrániť
  2. Kati, neboj, pena ti vydrží milión rokov...aspoň mne vydržala neskutočne dlho....ku koncu som ju už používala normálne aj ako sprcháč, pretože mi to prišlo, že na tvár ju snáď nikdy nedomíňam;) Ela;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. práve ju používam na sprchu :-) tak snáď sa dožije konca júla :-D

      Odstrániť
  3. Musím povedať, že toto video sa ti teda vydarilo. :) Určite v nich pokračuj, vidieť zlepšenie. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tento komentár bol odstránený autorom.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Novinku Aroma Ritual jsem si pořídila taky, konkrétně rozpustilý citron a jsem s ním moc spokojená :)

    Life By Peggie

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ako prosím ťa používaš ten sprej na vlasy? mám ho doma tiež ale mna teda nenadchýna...a teda vlastne ani neviem ako ho správne aplikovať :-D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jednoducho aplikujem pár strekov na vlasy, nič viac, nič menej :-)

      Odstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]