Post Page Advertisement [Top]

Nemožno zovšeobecňovať a podraďovať či nadraďovať nejaké povolania. Každé má svoje výhody a nevýhody. Po polroku však už na mne bolo vidno, že prvých 5 mesiacov školského roka mám za sebou a teraz vo februári to začínalo vyzerať kriticky. Únava, stres a tak dookola si vybrali svoju daň a pod mojimi očami sa začala tvoriť jemná vrásková rodina pretkaná tmavými kruhami. Mejkap pomôže, ale nechcem predsa strašiť vlastného manžela tým, že vyzerám ako zombie v prvom štádiu? /neviem, či existujú nejaké štádia zombie, každopádne nie je to až také kritické, to bude až v máji, okolo matúr :-D/.
No povedala som si, že to musím aspoň skúsiť zmeniť, a tak som k očnému krému pridala doplnkovú starostlivosť vo forme liftingovej masky na očné kontúry. A dokonca som mala aj dve rozličné a práve tie sa chystám porovnať! :-)



Mala som vzorku od Green Energy Organics (ďalej len GEO), ktorá obsahovala 2 náplaste a plné balenie masky od Victoria Beauty (ďalej len VB), ktoré obsahovalo tiež 2 "náplaste". 


1. Balenie

Oba produkty boli hygienicky zabalené, teda sa nemohlo stať, že by sa k nim dostal vzduch alebo niečo podobné. Balenie je praktické, vojde aj do menšej cestovnej taštičky :-)




GEO vs. VB                      1 : 1


2. Cena

Jedno poteší, druhé až tak nie, no sklamanie to tiež nie je. VB stojí 1,80 € a jedno balenie vám vystačí na jedno použitie. GEO je o čosi drahšie. Balenie vám vystačí na 3 použitia a vyjde vás na 9,92 €. Ak by som aj prerátavala cenu VB na tri sady masky, vyšla by 1,80 € x 3 = 5,40 €, čo je stále menej ako GEO. Pri dorátaní poštovných nákladov je cena GEO náplastí 13,89 € (poštovné je pri nákupe nad 36 € zdarma), za VB v rovnakom množstve zaplatíte s poštovným 6,90 € (poštovné zadarmo je pri nákupe nad 60 €).

GEO vs. VB                      1 : 2


3. Manipulácia

O čosi ľahšie sa mi manipulovalo s maskou od GEO, keďže časť, ktorá sa aplikuje na tvár bola prekrytá ochrannou fóliou. Maska od VB bola v tekutine (odporúčam pred použitím schladiť) a pri vyberaní som bola trošku nemotorná a šmýkala sa mi v rukách.

GEO vs. VB                      2 : 2


4. Použitie

Počas použitia oboch masiek som sa cítila úplne zrelaxovane a uvoľnene. GEO dokonale priľnulo k tvári a cítila som, ako mi sťahuje póry a vrásočky, v prípade potreby som sa však mohla voľne pohybovať po byte, maska sa z tváre ani nepohla, až kým som ju sama neostránila. Nespôsobila mi žiadnu negatívnu reakciu a ani mi nedráždila pokožku. 


Pri maske VB trošku pokračovali menšie problémy. Maska mi totiž kĺzala po tvári, a tak, ako odporúčajú, je potrebné tých 30 minút relaxovať, inak vám padne. To bol trošku problém, ale dalo sa to zvládnuť, aj keď sa mi niekoľkokrát zosunula.


GEO vs. VB                      3 : 2


5. Efekt

Ako prvú som skúšala masku GEO. Bola som úplne šokovaná, keď som zbadala tú hladkú pokožku pod očami. Netvrdím, že som mala neviem aké vrásky, to teda nie, ale koža bola jemne akoby zrolovaná. Pre lepší optický efekt chcem tento test zopakovať na mamke, na ktorej by už malo byť lepšie viditeľné, či nastali nejaké zmeny. Po maske od VB som videla zmenu, zdala sa mi však o štipku nevýraznejšia ako pri GEO. Veď posúďte samy:

PRED


GEO



VB



Ani jedna foto nie je nijak upravovaná (okrem toho, že je orezaná a v pravom dolnom rohu je vložený odkaz na blog). Po oboch maskách akoby bola oblasť očí vyzmizíkovaná, GOE ma nadchol o čosi viac, no na foto rozdiel takmer nevidno. Oba produkty pekne rozjasnili očné okolie, spevnili pokožku a čo-to porobili aj s tmavými kruhmi pod očami.

GEO vs. VB                      4 : 3


Bolo to veľmi tesné, o jeden jediný bod vyhrala /-li maska / náplaste Green Energy Organics. Myslím, že keď si budem v blízkej budúcnosti objednávať, siahnem po produkte GEO, aj keď je drahší, celkovo sa mi však efekt zdal o čosi lepší a hlavne manipulácia a použitie bolo pohodlnejšie. No ako ste si mohli všimnúť, aspoň pri mojej pokožke bol efekt pri oboch maskách takmer rovnaký. Dúfam, že presvedčím mamku aj na fotenie, aby som tu mohla pridať aj fotky jej očného okolia a rozdielu pred a po použití masky, určite to bude mať vyššiu výpovednú hodnotu =)

Skúšali ste niekedy masku / náplasť na očné okolie?

4 komentáre:

  1. Žiadnu masku na oči som doteraz neskúšala, ale ak bude potreba, tak určite siahnem po jednej z týchto :) ten výsledok je skvelý :)
    MORE THAN FASHION

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ja by som potrebovala niečo na kruhy pod očami! a súrne :) vrásky ma však netrápia takže nevie či práve tieto masky by mi pomohli.
    Another.day.with.Hana

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Nevieš z čoho maš tak popraskane žilky na viečkach? Prekvapilo ma to, ešte som take nevidela.
    /kaviareň/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. netuším, ale mám ich už dlhšie... používam nejaké krémiky, no keď sa nalíčim, tak to vôbec nevidno

      Odstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]