Post Page Advertisement [Top]

"Cica, rob niečo s tými nohami." Veta, ktorá ma naštartovala. O svoje nohy sa starám výraznejšie hlavne v období, keď ich "vystavujem na obdiv", v zime som ich trošku (teda v skutočnosti dosť) zanedbala. No moje päty už mali náznak hrošieho príbuzenstva, a keď mi začala praskať koža povedala som si, že manžela prekvapím/poteším jemnými nôžkami jaj v zime. A nehrabala som ďaleko, keďže krémiky na to mám doma už dlhšie.



Obyčajné krémy na nohy, ktoré fungujú skôr ako voňavé mazadlo ani veľmi nepoužívam. Preferujem krémy, ktoré nohy vyživujú a dajú ich do laty. Pilník niekedy naozaj nestačí, hlavne keď sa tento problém opakuje pravidelne a dokonca mám taký tušák, že na to mám aj gény - popraskané päty napriek krémovaniu má aj mamka a babka a dokonca ich má aj sestra. Takže tak.

Viem, že na masku Rescue Treatment sa môžem spoľahnúť, no dobre a zaručene mi účinkuje len keď ju používam pravidelne. Začala som teda. Aj tak mám občas v zime na noc ponožky, tak už som si pod ne len nakrémovala nohy. Maska s obsahom bambuckého masla je naozaj skvelá, ráno cítim hydratované nohy, aj keď občas v spánku tieto ponožky zhodím. Síce sa píše, že ju možno používať tak, že ju necháte pôsobiť 20 minút, ja ju vždy nechávam pôsobiť cez noc. Je to tak efektnejšie a účinnejšie.
Krémik s obsahom 10 % urey Heal Repair je špeciálne určený na popraskané päty a obsahuje aj kakaové maslo a provitamín B5. Nepoužívam ho dvakrát denne, ako sa odporúča, to by som musela vstávať ešte skôr a po príchode z práce jednoducho nevidím zmysel v krémovaní, keď sa krémujem večer predtým než idem spať. Používam ho tak isto ako masku - nakrémujem, navlečiem tieto ponožky a nechám pôsobiť cez noc.
Výsledky síce nie sú na počkanie, ale sú. Už po prvej noci boli moje nohy hladšie a po týždni pravidelného používania bol hroch na míle vzdialený. Ja som s výsledkom veľmi spokojná. Najideálnejšie použitie je po nožnom kúpeli, napr. pomocou tohto prípravku. Celkom dobré reparačné duo, ktoré sa oplatí nakupovať v akcii ;-)

Ako sa staráte o svoje nohy v zime? Alebo nerobíte rozdiely v ročnom období?

7 komentárov:

  1. Super článok, myslím, že máme rovnaký problém s génmi :) a aj ja to v zime zanedbávam a keď zrazu príde teplo rýchlo zachraňujem čo môžem :D ale namotala si ma týmito prípravkami, tak rozmýšľam, že si cez babku (ktorá objednáva oriflame) aj ja zaobstarám a tento rok sa skúsim pripraviť na leto skôr ;)

    .BeautyMissfits.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. jeej, ďakujem za taký milý komentár :-) My objednávame spolu so sestrou - ale také fakt menšie objednávky, väčšinou len pre seba a príbuzných - registrované sme obe tak na striedačku a využívame aj všelijaké akcie :-) Tak babka sa asi poteší objednávke ;-)

      Odstrániť
  2. Tenhle krém je dobrý, já ještě používám obyčejnou vazelínu :)
    thrillofme.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. o vazelíne v ostatnom čase čítam veľa dobrého! :-) Asi je na čase zaobstarať si nejakú :-)

      Odstrániť
  3. Ja mám teraz doma krém na nohy od avonu, pekne vonia, ale či ozaj funguje neviem zatial posúdiť, natierala som si ním nohy len 2x :) ja som počula veľa chvály na krém na nohy od balea s ureou, ale myslím že u nás už zrušili predaj :) škoda :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. hmm, nebola to od Baley len nejaká limitka? Inak by to bola škoda. Tento od Oriflame sa predáva stále ;-)

      Odstrániť
  4. ja som tiez mala taky problem s kozou na chodidlach, nevedela som to dat dokopy ani avonom, ani oriflameom... tak som po dlllhom rozmyslani skusila Mary Kay. satenove ruky - pouzivam to na nohy, peeling je super, pekne aj v sprche peni, krem krasne vonia za broskynami a vazelinu si davam na noc, pouzivam tyzden a uz mam hladsie paty :) velmi sa z toho tesim, aj ked ma to stala asi 50 eur :/ ale skusila som to a je to fajn, a to som ziadnemu mary kay nikedy neverila....

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]