Post Page Advertisement [Top]

Keď som o produkte od Soaphoria písala po prvýkrát, mnoho ľudí vrátane mňa sa s touto značkou len zoznamovalo. Som rada, že sa tak pekne vypracovala, a to od tej doby neubehol ani rok, a stále ponúka množstvo zaujímavých produktov. Len nedávno som dostala od e-shopu bionatural.sk možnosť vyskúšať ďalší produkt tejto slovenskej biokozmetiky a dlho som neváhala. Telové suflé som si zamilovala! A bohužiaľ, už aj celé spotrebovala. A okrem iného, namotala sa na kúpu ďalšieho =)
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Na tomto produkte ma na prvý pohľad očarilo viacero vecí. Krásne a použiteľné balenie a konzistencia produktu. V neposlednom rade ma extrémne potešilo zloženie, ktoré nie je napísané miniatúrnymi písmenkami na pol strany.
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Po otvorení som mala chuť zjesť ho :-) Vyzerá ako nahusto našľahaná pena, ktorá sa pri dotyku s pokožkou mení na olej. 
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!

foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!

foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!

foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Čistá krása, už som pochopila zmysel a význam toho názvu :-) Jednak preto, že neobsahuje žiadnu výraznejšiu vôňu (sú aj voňavé varianty), jednak pre to, čo sa skrýva v tom malom kalíšku a ako blahodárne dokáže vplývať na pokožku.
Nepoužívala som ho dennodenne. Jednoducho to moja pokožka nepotrebovala. Nanášanie je príjemné a ako som spomínala, hneď pri dotyku s kožou nadobúda olejovitú konzistenciu. Takéto hydratovanie mi postačilo aj na dva, niekedy aj tri dni. Nevýhodou je, že sa vstrebáva trošku pomalšie, ale o to intenzívnejšie. Jednoducho, ak by ste sa ním chceli nakrémovať ráno, budete si musieť privstať. Ja ho však odporúčam na večerný spa rituál =) 
Aj keď sa pomer balenie (150 g) a cena (7 €) môže zdať nevýhodné, nie je to celkom tak. Tým, že suflé nebudete používať denne, ale iba 2-3x týždenne vám celkom dlho vydrží (teda mne vydržalo :-)). Trošku si, samozrejme, priplácame aj za handmade produkt, prírodné zloženie a netestovanie na zvieratách, ale keď do seba pcháme toľko nezdravostí a vystavujeme sa všelijakým žiareniam úplne dobrovoľne, prečo neskúsiť trošku zmeniť svoj štýl a aspoň postupne takto dopriať koži čosi prírodné. Odvďačí sa vám. 
Ak by vás tento produkt zaujal, môžete si ho kúpiť v rôznych e-shopoch, ja ho mám z tejto stránky. V súčasnosti však má Soaphoria svoje vlastné stánky na vianočných trhoch, a tak si popíjanie punču môžete spríjemniť nakupovaním prírodných produktov ;-) Už teraz pokukujem po ich prírodných deodorantoch ;-)

5 komentárov:

  1. Akurát som tiež písala o tejto značke, v prípade záujmu kuk.:) Inak ja mám tieto mastné maslá rada práve preto, že pokožka vydrží hydratovaná dlhšie a ja nemusím mazať...Som skrátka leňoch...
    http://filozofiazenskejkrasy.blogspot.sk/search/label/Soaphoria

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Soaphoria je u mňa top! Tiež som ju nedávno recenzovala a rozmýšľam že kúpim mamke niečo pod stromček na vianočných trhoch :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Toto suflé plánujem vyskúšať, ja som sa nedávno na blogu vytešovala z toho tuhého telového krému :). Bol skrátka úžasný, a tiež som mala pocit, že netreba mazať každý deň...
    saveonbeauty

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ja plánujem zájsť v rámci predvianočných nákupov do jedného zo Soaphoria stánkov, či už v Prešove alebo v Košiciach pri Auparku, tak určite si ešte niečo dokúpim ;-) Tento produkt bol skvelý!! :-)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]