Post Page Advertisement [Top]

Som ako každá žena. Uvedomujem si, že tie predražené krémiky nespravia zázrak, no napriek tomu ich používam, aby som potom mohla skonštatovať, že mi celulitídu nejako extrémne neupravili :-D Keď mi už takmer pred dvoma mesiacmi prišiel návrh na spoluprácu, veľmi dlho som neváhala. Celulitída je niečo, čoho sa chceme všetky zbaviť a je to niečo, čo predáva. A navyše, nešlo o krém, ale o masážnu pomôcku, ktorá má zaujímavý tvar, takže moja blogerská zvedavosť ma predišla a ja už viac ako mesiac vlastním jeden malý nástroj, ktorý, ak ho zabudnem pri umývadle, vyzerá trošku podivne :-) A takýmto trošku dlhším úvodom vás idem zoznámiť s mojim CelluBlue - údajne revolučnou anticelulitídnou bankou.
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Tento pomocník totiž sľubuje zázraky. Niečo na tom možno predsa len bude, keďže funguje na princípe pravidelného masírovania pokožky a je to naozaj ako bankovanie. Ako vidíte už na prvom obrázku, banka prišla v praktickom látkovom vrecúšku, vďaka ktorom ju môžem mať kdekoľvek (teda väčšinou ju mám odloženú a nie je na očiach :-)).
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Môžem vás už v týchto riadkoch ubezpečiť, že žiadne fotky môjho tela tu nenájdete. Ok, pridávam dosť fotiek zo seba, možno viac ako niektoré iné blogerky, ale na to, aby som sem dala fotku svojho celulitídneho zadku a stehien sa fakt necítim :-) Takže nebude fotodokumentácia, ale iba môj popis =)
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!

foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Páči sa mi, že táto pomôcka nesmrdí, je vyrobená z pevného, no ohybného materiálu (medicínskeho silikónu). 
Ako ju používať?
Najprv si na telo, resp. na dané miesta naneste telový olej, ale postačí aj mastnejší krém alebo telové mlieko. Potom si vezmite túto masážnu anticelulitídnu pomôcku a bankovým spôsobom prechádzajte po koži.
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Pre lepšiu ilustráciu pridávam video prístupné na oficiálnej stránke:

Fakt to neskúšajte bez nakrémovania sa, pokožka bude strašne štípať a ani nedokážete po nej prechádzať tak, ako je to popísané v návode.
Čo sa dočítate na oficiálnej stránke?
ZDROJ

Moja skúsenosť a používanie

Spočiatku ma to zaujalo, no myslela som si, že sa mi nebude chcieť masírovať. No čo všetko my, ženy, neobetujeme pre krásu :-P Kým som ešte nechodila do fitka bola masáž veľmi príjemná, aj keď mi pokožka sčervenela. Môžu sa objaviť aj menšie modrinky, je to normálna reakcia, mne sa však neobjavili. V prvý deň, keď som prišla z fitka a večer som sa masírovala týmto produktom som mala chuť samu seba zavrhnúť za tento nápad. Šialene ma boleli nohy a zadnica -  akoby mi niekto trhal svaly, ale aj tak sa mi zdá, že efekt sa dostavuje. Môj zadok už nie je pomarančová riť, ale blíži sa pomaly ale isto (ak vytrvám, čo za ten efekt stojí) k hladkému zadku, na ktorý sa budem rada pozerať do zrkadla :-P Masírovanie je v podstate rýchle, pretože po tom, čo sa naolejujete / nakrémujete (pretože som to skúšala jednak z telovým olejom, ale aj s telovým mliekom a veľký rozdiel som nevidela, kĺzalo to tak či tak, no pri oleji o čosi rýchlejšie :-D) sa jednoducho pomasírujete a môžete ísť napr. spať :-)

Cenovo vychádza tento produkt na 18,90 €. Možno sa táto investícia zdá ako privysoká, treba si však uvedomiť, že k nej nepotrebujeme žiadne špeciálne prípravky či ani energiu (okrem tej svojej, ktorú rady spálime, že? :-)). Nemyslím si, že ma tento pomocník úplne zbaví celulitídy, ale už vidím prvé výsledky, a aj to málo (zatiaľ) je super :-) Navyše, ten pocit pri masírovaní je celkom zaujímavý =)

Určite ide o produkt, ktorý stojí za zmienku a podľa mňa o ňom ešte budeme počuť =) Zaujal vás, neveríte na jeho účinky alebo máte to šťastie, že s celulitídou nebojujete? :-)

5 komentárov:

  1. Vypadá to skoro jako menstruační kalíšek :D ale i tak mi to přijde drahé :(

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. na ebay-i za nejake 3 dolare aj s postovnym. a funguju aj tie "neznackove" :)

      Odstrániť
    2. samozrejme, že to nemusí byť produkt tejto značky ;-) je možné zohnať si inú verziu a lacnejšiu :-)

      Odstrániť
  2. Už som túto vecičku párktárt videla a aj by som ju vyskúšala, musí byť super, len tá cena :)

    dawnielicious.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Uz som citala viacero sponzorovanych recenzii na tento produkt. Som zvedava na dojmy po cca polroku pouzivania.
    Biela Mačka

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]