Post Page Advertisement [Top]

Keby ste sa ma cca pred mesiacom opýtali, čo je to EOS, musela by som prehľadať web, aby som to zistila. Dnes to už viem a na vlastnej koži si to užívam! Eos, teda Evolution Of Smooth je totiž kozmetická značka, ktorá je prírodná a organická. V porftóliu má viacero produktov - balzamy na pery vo forme vajíčka, ale aj klasické, krémy na ruky, telové mlieka, no tiež aj krémy na holenie. A milujú ju zahraničné celebritky :-)
Jej balzamy obsahujú vitamín E, ktorý je bohatý na antioxidanty, bambucké maslo a jojóbový olej. Žiaden glutén, parabén či ftalát! A krásny dizajn k tomu. Navnadila som vás? Lebo seba teda áno! :-)
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Mám ho z USA, poslala mi ho kamoška, ktorá mi už naposielala dosť vecí (všetko originál, žiaden fake) a ak vás čosi zo zahraničnej ponuky zaujme, môžete ju kontaktovať ohľadne nejakých produktov na jej fb stránke
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Tieto balzamy vyvolali ošiaľ a niet sa čomu čudovať :-) Prírodné zloženie, rozkošne nádherné balenie a účinok, ku ktorému sa ešte dostaneme :-) Balenie má 7 g.
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Doteraz bol mojím najobľúbenejším produktom na pery vanilkový Hojivý zázrak od Oriflame. No išlo o limitku, a tak je nemožné dopracovať sa k nemu. Tento svojím vzhľadom trošičku Hojivý zázrak pripomína, no oproti Oriflame produktu má niekoľko výhod.
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Na prvý pohľad "obyčajné vajíčko". No po otvorení vidno hlavný rozdiel:
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Vajíčko trčí, a teda je manipulácia absolútne hygienická - žiadne naberanie prstom alebo niečím iným, a to je super! Všetky druhy (je ich tuším 11) nie sú zafarbené, ale pekne prírodné biele.
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
EOS balzamy na pery sľubujú dlhotrvácnu hydratáciu. Veľmi sa mi to nezdalo, pretože ako som sa snažila, tak som sa snažila, vždy sa mi podarilo naniesť si na pery iba jemnú vrstvu, hoci som si pery balzamovala dookola ako o život. A môže byť jemná vrstva, ktorú ani nevidno, iba cítiť, dlhotrvácna??? Z mojich doterajších skúseností jasne nie.
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Keď som chcela vyskúšať tú dlhotrvácnosť, prišiel na rad nočný test. Ja totiž nezaspím bez toho, aby som si na pery nenaniesla nejaký balzam. A tento som cítila ešte aj po zobudení, a to som si dopriala cca 10 hodinový spánok v najrôznejších polohách :-D Dosť ma to teda šoklo, lebo naozaj nie je mastný, nanesiete si len tenkú vrstvu (a tým pádom vám dlhšie vydrží), no hydratácia drží!!! Je to jeden z mála balzamov na pery, ktorý znesie aj pitie (pollitrový čaj a balzam bol ako práve nanesený). Pri jedle už má trošku problém, no aj tak stále cítiť jemnú hydratáciu. 
Je fakt škoda, že sa k nemu môžeme dopracovať hlavne cez internet, pričom ja by som tento balzam nemala, ak by som nemala kamošku v USA. Neobjednala by som si ho z neovereného zdroja. Nevýhodou môže byť trošku vyššia cena v porovnaní s inými balzamami na pery, no jednoznačne sa podľa mňa oplatí.
Ide o dokonalý produkt na pery, v ktorom sa kombinuje starostlivosť, hydratácia a praktickosť. Konkrétne môj variant je Strawberry Sorbet a vonia nádherne po jahôdkach, skoro ako jahodová žuvačka :-) 

Ja som ohúrená! EOS mánia ma teda neobišla :-)

20 komentárov:

  1. budu muset zkusit ještě ten druhý, co mám doma, myslím, že mám právě tenhle, protože ten Pomegranate Raspberry mi přišel nic moc, žádná dlouhodobá hydratace se teda nekonala :( a mám origoš z Ameriky

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak za mňa naozaj lepší účinok ako hojivý zázrak, a to ten klasický zázrak nemôžem, lebo mi smrdí :-D Teraz som zjedla obed a stále cítim balzam na perách :-) nadšená spokojnosť.

      Odstrániť
  2. mám EOS na wishliste už nejakú dobu, len od radosti neviem akú vôňu/ príchuť :) milujem jahody, aj granátové jablko, aj mätu, aj lesné ovocie-no všetky :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. a inak ak by niektorá chcela zo Slovenska :) kamarát ma eshop aj blog o nich :)
      http://www.eosbalzam.sk/
      http://www.eosbalzam.sk/blog/

      Odstrániť
    2. No a teraz sa katkina reklama minula ucinku :-D odkial budu objednavat dievcata? Origos z usa alebo origos zo svk?

      Odstrániť
    3. Myslím, že dievčatá sú natoľko rozumné, že si samy vyberú, odkiaľ budú objednávať :-) ja som popísala môj spôsob, Mona popísala jej spôsob ;-)

      Odstrániť
  3. Taktiez mam eos :-) dokonca dva, summer fruit a blueberry a nemozem si ich vynachvalit, akurat cakam este na mentolovy :-) je to super vec, ma to dlhu vydrz a nemusim si usta pretierat kazdych 15 minut, mozno aj prestanem byt zavisla od pomady :-D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :-) musím súhlasiť - konečne si nemusíme pretierať ústa donekonečna znova a znova :-)

      Odstrániť
  4. Takže za mňa tiež spokojnosť ;)
    http://saveonbeautyblog.blogspot.sk/2014/08/dalsi-balzamovy-milasek-do-zbierky.html
    ... akurát by som možno aj prijala, keby bol máličko mastnejší, ale zas nefrflem na to...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. pre suchšie pery by bolo určite vhodný mastnejší variant a celkovo je to o individuálnych potrebách kože :-) no pozerám, že sme sa v hodnotení skoro 100 % zhodli ;-)

      Odstrániť
    2. jj, všimla som si :) je to skrátka taký milášek :)

      Odstrániť
  5. tiež som už dávenjšie po tých pochvalných ódach neodolala a kúpila, teraz míňam posledný, ale do kolien ma nedostali a radšej si kúpim Crazy rumors:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Crazy rumors vyzerajú tiež veľmi zaujímavo... :-) si ma trošku nalákala, no ja som veľmi spokojná aj s týmto

      Odstrániť
  6. ja mám summer fruit a je skvelý! :) chystám sa objednať balenie 5ks :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Přesně ten tvůj jsem si chtěla objednat! :) Celkem se ale bojím, že bych natrefila na fake, protože jich je na trhu moc. Snad se mi ho někdy poštěstí koupit. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. presne pre ten strach z fake produktov neobjednávam z neznámych stránok :-)

      Odstrániť
  8. Mne konečne prišli 4 ks. Neter si ho vysnivala pod stromček tak som sa rozhodla že ho vyskúšam aj ja. Ako produkt ho musím vychváliť len do nebies, je úžasný od obalu cez príjemné nanášanie až po účinky. Najradšej by som si ho natierala stále :) Vanilka a mentol ma moc neočaril, chutí príjemne sladko no vôňa nič moc, no za to Ružový grapefruit som si zamilovala hneď. Skutočne krásna vôňa ideálna pre balzam. Neterka dostane Strawberry Kiwi a Orange Blossom. Strawberry Kiwi je veľmi jemná, nevtieravá jahôdková vôňa a orange je dosť podobná grapefruitu, veľmi výrazná no na pery ako stvorená. Ja ho môžem 100% len odporučiť

    Ajush

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]