Post Page Advertisement [Top]

Kedysi v priebehu minulého roka prišla Nivea s novinkou - telové mlieko do sprchy. Veľmi ma to nenadchlo a skúšala som aj vzorku, no nebola som z toho produktu hotová. Potom som mala katastrofálnu skúsenosť s produktom od Fa 2v1 telové mlieko so sprcháčom, ktorý mi moju normálnu pokožku otrasne vysušoval. A keď mi vo feruári prišiel na testovanie telový olej-alzam do sprchy od Baley, nebola som tiež extrémne nadšená.
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Balenie má celkom pekné. Príťažlivá je aj cena - 3,19 € za 400 ml balenie je veľmi fajn.
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Ak si toto alebo iný produkt od vlastných značiek Dm kúpite do konca apríla, dostanete za ne dokonca 5 x viac bodov a to sa ešte viac oplatí :-) A body potom vymeníte za zľavy alebo knižky a taak :-)
Olejový balzam je určený na suchšiu pokožku a je dosť hustý. Preto by sme mohli očakávať aj skutočne poriadnu hydratáciu.
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
V ostatnej dobe sa snažím naozaj poctivo sa krémovať a na pokožke to už vidno. Potom som začala používať tento balzam a už je aj prázdny :-) Ale, ak som ho používala týždeň vkuse, moja pokožka už nebola až taká vláčna a hydratovaná, preto som sa znova vrátila ku telovým krémom a mliečkam, či ako som spomínala k telovému oleju od Dermacolu, o ktorom si prečítate v priebehu apríla :-) a ktorý som znova nakúpila v Dm vďaka 25% zľave zo 150 bodovej knižky.
Tieto balzamy existujú vo viacerých variantoch a sú dobré, ALE nie na každodenné použitie. Ak sa ponáhľate a sprchujete sa pred stretnutím alebo odchodom do práce, je to lepšie ako nenakrémovať sa vôbec a rýchlejšie, naozaj ušetríte čas. Ale ak sa sprchujete večer a idete si ľahnúť, ten čas, ktorý strávite krémovaním, stojí za to a pokožka vám to potom vráti. Verte mi :-)
Celkovo je to určite lepší produkt ako ten od Fa a trošku hydratačnejší ako Nivea. No a za tú cenu :-) 

Ak nemáte ráno čas na krémovanie, ideálny rýchly prostriedok je tento balzam do sprchy. Ale nezabudnite sa poctivo krémovať aj klasickými prípravkami :-)

14 komentárov:

  1. tiez sa radsej kremujem normalnymi mliekami, neda sa to porovnat s tymi do sprchy. inak tiez som mala vzorky od nivei aj to biele aj to modre a nebola som spokojna, od balei mam to mlieko do sprchy modre a pouzivam len obcas, ked sa mi nechce kremovat s mliekom :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Já jsem zkoušela Nivea tělové mléko do sprchy ze vzorku a nebavilo mě, se s ním ve sprše natírat. Asi si ho nepořídím.

    By-Moni

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Moje nohy som mala ako sušienky od slnka, až akoby popukané. Ako som sa začala pravidelne natierať poctivo každý večer, je to poznať a vyzerá to tak, akoby som si s niekým tú kožu vymenila :D vôbec nie suché, pokožka pružná - no nádhera :) a tiež som mala to od Fa s tým granátovým jablkom a ani som nevnímala, že by to malo hneď hydratovať. Tak či tak som sa musela po sprche natrieť, takže škoda peňazí :D

    OdpovedaťOdstrániť
  4. já jsem měla Niveu a přijde mi to jako zbytečnost, čas ani vodu to neušetří, hydratace je dost malá. nejlíp se mi osvědčila na nohy po holení, ale to zastane i jakýkoliv jiný krém. za mě teda docela blbost, ale očividně se to chytlo, když už to má i Balea a Nivea rozšířila sortiment o x dalších druhů.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Týmto serepetičkám som nikdy neprišla na chuť... O úspore "námahy" sa nedá hovoriť vôbec, úspora času je veeeeľmi diskutabilná a okrem toho to samozrejme hydratuje minimálne. Ešte tak v lete, keď sú veľké horúčavy a vy nechcete byť mastná, vtedy to nejaké opodstatnenie možno má, ale inak za mňa určite nie. Ale toto baleácke vyskúšať chcem, napriek všetkému :).

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Podľa mňa je to strašná hovadina a obyč marketingový ťah. Toto si nikdy nekúpim :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. skôr si kúpim klasický krém .... ale aha, ako sa to ujalo :-D

      Odstrániť
    2. Niekomu možno vyhovuje "nebyť mastný"... ale na to by mi v podstate stačil aj sprcháč! :)

      Odstrániť
  7. ja mám zatiaľ veľké balenie toho Nivea ale modrého na suchšiu pokožku super vonia ! ..ale ja ho používam ešte na mokré telo po sprchovaní bez opláchnutia vtedy mi zanechá super pokožku a nikde sa nelepím ;)

    a ako si dosiahla to, že ti chodia vzorky?? ..lebo ja by som tiež chcela začať takto testovať ale neviem ako by som zohnala vzorky :) http://fresshie.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jednoducho :-D Vzorky som našla v časopisoch :-) Nijako inak, žiaden záhadný spôsob, žiadna spolupráca :-)

      Odstrániť
  8. Podla mna je to super produkt na leto, do horucav, ked je dost problematicke sa nakremovat, lebo clovek sa tak poti ze aj to mlieko z neho steka, ale inac tiez uprednostnujem skor telove mlieko alebo olej po sprche alebo kupeli, momentalne mam aj ja momentalne dost suchu pokozku takze sa stale natieram, mozno by stalo zato urobit nejaky clanok o naj telovych mliekach :-) pre inspiraciu

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. články o telových mliekach na blogu sú :-) stačí kliknúť na kategóriu telové mlieko :-)

      Odstrániť
  9. Počula som na neho veľa pozitívnych recenzii, určite sa na neho pozriem :) Kika

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Ja som mala možnosť vyskúšať vzorku tooh sprchovacieho krému od Nivei a musím povedať, že mňa absolútne nenadchol a mala som po ňom takú hnusnú pokožku. Proste, nevyhovoval mi. No možno táto Balea bude, ešte si rozmyslím, či do nej investujem :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]