Post Page Advertisement [Top]

So značkou Balea mám zatiaľ najmä pozitívne skúsenosti. Ide o kvalitné a lacné produkty dostupné v sieti DM drogérii. Približne pred mesiacom mi z DM poslali na testovanie sadu Oil Repair od značky Balea. Sada obsahovala šampón a olej na vlasy. Mám už skúsenosti s týmito produktami na vlasy, konkrétne s balzamom. Ako dopadli tieto produkty?
foto - archív autorky.Všetky práva vyhradené!
Začnem šampónom. Neobsahuje silikóny a vonia príjemne olejovo. Šampóny sú trošku moja slabina a aj akýsi strach. Stačí raz použiť nevhodný šampón a moja pokožka hlavy si to zapamätá na dlhšiu dobu. Okrem toho sa mi odmení nadmernou tvorbou lupín až chrastičiek sprevádzaných nepríjemným svrbením. A presne toto je efekt, aký nechceme po šampóne dosiahnuť. Preto sa mi osvedčila kombinácia šampónu Head&Shoulders s nejakým vyživujúcim, keďže H&S mi zvykol vlasy vysušovať.
foto - archív autorky.Všetky práva vyhradené!
foto - archív autorky.Všetky práva vyhradené!
Šampón je v 250 ml balení, je tekutý tak akurát a má bielo-priehľadnú farbu. Pení tak akurát. Používali sme ho ja, sestra aj mamka. Mamke nevyhovoval, lebo sa jej vlasy zmastili už na druhý deň po umytí. Sestre vyhovoval, pretože jej dlhé vlasy konečne neelektrizovali a boli príjemné. Mne tiež vyhovoval, ale jedine v kombinácii najprv H&S a potom tento. Vlasy si umývam 2-3 krát do týždňa, príp. podľa potreby, takže mi ich nezmastil. Celkovo pôsobil na mňa príjemne, no dosť to záleží aj od typu vlasov. Ak máte sklon k rýchlejšiemu masteniu, ako aj moja mamka, asi nie je pre vás veľmi vhodný, skôr by som v takomto prípade siahla po kondicionéri či balzame z tejto kolekcie.
Milujem olej na vlasy od Macadamie. Používam ho dlhodobo po každom jednom umytí, už je to akýsi môj rituál. Keď mi prišiel tento od Baley, bola som trošku skeptická, no, samozrejme, vyskúšala som.
foto - archív autorky.Všetky práva vyhradené!
Olej kúpite v 100 ml balení. Najprv som ho používala na výživu a premastenie končekov vlasov deň pred umytím. Zvyčajne si umývam vlasy ráno, a tak si večer nanášam tento olej na končeky, niekedy aj vyššie, ale ku korienkom nie, aby sa mi nepremastila pokožka hlavy. Vlasy sú po použití olejovito mokré, ale do polhodinky uschnú a ak si nedáte naraz plnú dlaň oleja, ani to na prvý pohľad nevidno. Po následnom umytí na druhý deň sú končeky jemnejšie, neelektrizujú a celkovo vlasy sú lesklejšie. Nie je taký super ako Macadamia olej, ale za tú cenu je to podľa mňa skvelý produkt. Obsahuje arganový olej, okrem iného :-) Občas som si ho naniesla aj po umytí, ale znova len na končeky vlasov. Končeky si v súčasnosti zastrihávam sama, pretože moja kaderníčka v minulosti nikdy nerozumela slovu podstrihnúť a vždy som odchádzala cca o 15 cm kratšia, aj keď som nemala poštiepené vlasy, a okrem toho si chcem nechať trošičku dlhšie vlasy do svadby. Celkovo sa mi však dlhšie vlasy zapáčili, naposledy som mala takto dlhé vlasy asi pred 10 rokmi, keď som mala 15... ale ten čas letí :-D
Oba produkty navyše krásne voňajú :-) Macadamia je stále top, ale aj cenovo je v inej kategórii ako Balea.
A ako vyzerajú moje vlasy?
foto - archív autorky.Všetky práva vyhradené!

foto - archív autorky.Všetky práva vyhradené!
Snažím sa vlasy vyživovať zvonku rôznymi olejmi, maskami a používaním tangle teezra a zvnútra správnou a zdravšou stravou a pravidelne si končeky zastrihávam aj podľa tohto videa:


Skúšali ste produkty na vlasy od Baley?

4 komentáre:

  1. Akurát včera som bola u kaderníčky. škoda, že som toto video nevidela skôr, neskončila by som s kratšími vlasmi ako som plánovala, ale zasa po zime ich musím dať do poriadku, aby boli na leto krásne :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ten týpek je úžasný! :D Asi to vyskúšam :)...

    OdpovedaťOdstrániť
  3. mala som tuto sadu od balea a ten olejcek je ozaj skvely, staci malinko a vlasy su hned jemnejsie a krasne vonaju aj na druhy den este :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]