Post Page Advertisement [Top]

Ešte v decembri 2013 mi okrem mydla, ktoré bolo úplný fail poslali z Biodiva.eu aj pleťovú vodu a ružový olej. Dnešná recenzia bude práve o pleťovej vode, ktorú som na čas vymenila za Sébium H2O. Na začiatok by som mala asi povedať, že nemám rada voňavé pleťové vody a BIO občas môže spôsobiť alergickú reakciu, keďže ide o prírodné zložky. Ako pôsobil na moju pleť tento produkt?
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Produkt mi nezaslali náhodne, keďže žiadali špecifiká mojej pleti. Podľa popisu by mi mal sedieť, ale stále som sa obávala nejakej alergickej reakcie pleti, hoci sa mi to často nestáva.
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Ako prvé ma na tejto vode zaujal obal, keďže je hliníkový a produkt pôsobí, akoby bol pod tlakom, no nie je. Vrchnáčik sa dá pekne odšrúbovať.
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Pleťovú vodu vyrába španielska značka Taller Amapola. Používala som ho cca dva týždne vkuse namiesto spomínanej Biodermy. Pleť pekne vyčistí a bez podráždenia. Nemala som ani pocit napnutej pokožky a na tampóne boli jasne viditeľné stopy nečistôt. Musím však priznať, že mi veľmi vadila tá vôňa, aj keď nie je až taká intenzívna. Určite je to omnoho lepšie ako druhá levanduľová pleťová voda, ktorú som kedysi dávno skúšala a bola od Oriflame - po nej som mala tvár lepkavú a prosto bolo to celé zlé. 
Táto je fajn, splní si svoj účel, akurát mňa nejak nezaujala. Viem, že v budúcnosti ostanem verná skôr micelárnym vodám. Tie z vás, ktoré majú rady bio kozmetiku a levanduľovú vôňu však určite poteší ;-) Aj keď cena je vyššia - skoro 10 €.

Akým produktom si vy čistíte pleť?

1 komentár:

  1. osobně levandulovou vůni miluji :) U tohoto produktu se mi nelíbí, že je v hliníkovém obalu - když už to má tak pěkné složení, tak proč takový obal? Četla jsem, že hliníkové obaly ovlivňují stav toho, co je uvnitř...a hliník není to nejvhodnější z hlediska životního prostředí (jaký mudrlant, se ze mě stal, co? :D)...no, prostě ne, už kvůli tomu obalu bych si to nekoupila...je to zvláštní...

    SpaceSusi´s blog

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]