Post Page Advertisement [Top]

Už dlho ma žiadna značka tak nesklamala, ale zas na jej obhajobu musím povedať, že je to prvý výrobok, ktorý je pre mňa absolútne zlý a nikdy by som si ho nekúpila.
Ide o Nivea BB krém.  Skúšala som síce len vzorku, no aj z toho jedného použitia viem, že ďakujem, ale neprosím. Ani zadarmo.
Skúšala som už rôzne európske BB krémy - Garnier, Rimmel, Yves Rocher, a jeden pravý kórejský Lioele. Európske zďaleka nie sú BB, sú to skôr tónovacie krémy. A taký istý je aj "bb" krém Nivea.
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Skúšala som len svetlý odtieň. A ako ho hodnotím? Čítajte ďalej!
Jediné pozitívum krému je vôňa - vonia tak ako klasický Nivea krém a je to veľmi príjemné. Ale týmto pozitíva skončili, aj keby som sa neviem ako snažila, bohužiaľ... :(

Tých negatív je zas podstatne viac. Prvým je farba. Svetlejší odtieň je naozaj tmavý - resp. skôr do oranžova. Nie som žiadna bleduľka, ale keď som sa videla v zrkadle, hneď som schmatla najsvetlejší mejkap, aký mám doma, a zachraňovala.
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Fakt sa mi nestáva často, aby som pred nalíčením vyzerala lepšie, ako po. Krém zvýraznil všetky nedokonalosti pleti. Navyše sa nedal poriadne rozotrieť, čo je dosť paradox, pretože je veľmi tekutý, a tak som mala na pleti oranžové šmuhy. Hrôza a des. Po čase som dokonca začínala pociťovať napätie na pleti a začali sa mi tvoriť šupinky, a to nemám suchú pleť. Prosto celé zle!

Viac napovedia fotky, hoci sa tá katastrofa nedala zachytiť celkom presne:

PRED
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
PO foto bez blesku! (fľaky, výrazný rozdiel medzi tvárou a krkom, šupinky, lesklé čelo) - toto pravý BB nerobí...
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Aj pravý BB krém Lioele (jediný pravý, ktorý som zatiaľ skúšala) bol po vytlačení z tuby tmavší, ale dokonale sa prispôsobil mojej pleti a pekne sa rozotieral aj napriek svojej hustote. 
Za mňa má Nivea BB krém FAIL, ale naďalej budem používať starostlivosť: pleťovú, telovú a vlasovú kozmetiku tejto značky.

Skúšali ste Nivea BB krém? Aký je váš názor?






6 komentárov:

  1. taky jsem ho zkoušela pouze ve vzorku a stačilo! :D dokonce jsem se hlásila i o plné balení, ale jsem tak strašně ráda, že se s ním na mě nedostalo :D je opravdu hrozný, mně přišel skoro až do hněda.. navíc to co udělal na obličeji.. no hrozný!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. uha, tak toto je ina kava, a ze BBcream. Uz fakt niektore znacky nevedia co so sebou

    OdpovedaťOdstrániť
  3. tiez som mala tuto vzorku a po natreti na tvar si vravim WTF??? riadny FAIL od nivei...nechapem...

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Já jsem si ho dokonce koupila a veliký zklamání ale je fakt, že krásně voní :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. měla jsem s ním naprosto stejný problém, ještě, že jsem měla jenom vzorek! docela mi vyhovuje Garnier na mastnou pleť (na lehké opálení light, po dvou týdnech v Chorvatsku jsem zvládla dokonce i medium, a to jsem jinak úplná bledule) a teď mám Clinique, je sice dražší, ale barevně mi sedí skvěle a na pleti je fajn. a ještě testuju vzorečky Skin79, jsem zvědavá :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. mne sa tiež nepáči, hlavne svetlý odtieň je príliš tmavy... kamosky si ho chvalia, ale netusím prečo...

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]