Post Page Advertisement [Top]

Po istom čase som sa rozhodla prestať svoje podpazušie zaťažovať hliníkom a ostatnými chemikáliami, ktoré sú v každom jednom spreji a guličke, a rozhodla som sa vyskúšať prírodný krémový deodorant, znova cez sashe.sk, znova od ylang.ylang, napr. tu :) Cenovo je 40 g za 3,90 € :)
Ako taký deodorant vyzerá? Je to malý kelímok, ako na foto :)

foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Deodorant bol zabalený vo fólii, takže nehrozilo, že ho predomnou niekto okrem výrobcu otváral :). A tá vôňa... je naozaj silná, ale len v tégliku. Keď si ho nanesiete (presne podľa návodu), tak cítite iba jemnú sviežu vôňu.
Ako sa taký krémový deodorant používa? Prstom naberiete veľkosť cca hrášku a rozotierate. Počkáte, kým uschne a môžete vyraziť do ulíc! :)
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!

Musím sa priznať, spočiatku som bola veľmi skeptická voči tomuto produktu a zaryto používala Rexonu či Garnier. 
No po včerajšku môžem povedať, že naozaj účinkuje a som veľmi spokojná! Dala som si ho len ráno. Bežala som do práce (áno, bežala, trošku som nestíhala), celý deň so študentmi (no to sa človek aj zapotí, verte mi), potom večer aerobic. A ani raz som aplikáciu neopakovala! Na aerobicu som sa síce poriadne zapotila, ale bez náznaku zápachu! Ešte v práci som cítila jemnú citrónovú vôňu. A nezanechal mi ani žiadne fľaky na oblečení.

Výsledok? Vrelo odporúčam! Už som len zvedavá, ako dlho mi jedno balenie vydrží, ale snáď mesiac, aj viac :) Určite si objednám ďalšie. Mám zálusk na moju obľúbenú vôňu - vanilku :)

Skúšali ste prírodný deodorant? :)

9 komentárov:

  1. tak toto je naozaj zaujimave...netusila som, ze nieco take existuje :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. veru :) akurát som čítala, že v lete, keď ho máš v kabelke, tak sa trošku roztopí, ale chladnička ho dá dokopy. No snáď horúčavy momentálne nehrozia :) Aj Majka L. písala, že si začne vyrábať takéto deo sama :)

      Odstrániť
  2. fiha, asi by som aj ja trosku vahala, no dik za tip :)
    prave som Katkyne vecicky vyskusala a tiez veelikanska spokojnost :)
    Tin

    OdpovedaťOdstrániť
  3. aj ja som ho používala. no neviem, zdalo sa mi, že robí také mastné fľaky na oblečení.
    ináč je pravda, že vonia dobre - mala som vanilku. nanášanie je problém. ale asi je plusom, že človek nepoužíva Al ako vo všetkých antiperspirantoch. neviem, či by v lete vydržal. pozitívom bolo aj to, že človek nepáchol :o) keď sa pot zmieša s vôňou ako to býva niekedy pri bežných antiper. z obchodu. Myslím, že takých 85% by som mu dala. idem vyskúšať dáku novú vôňu a možno zmením dávkovanie kvoli fľakom. Lubi

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. počkala si trošku, kým sa deo vstrebal, resp. uschol? tie fľaky mohli vzniknúť práve preto.

      Odstrániť
  4. Today there is still plenty of activity in all the area mines.
    As adults riding motorcycles, we usually don't even think about steering. Thanks for reading this article about Oregon gem mining on Associatedcontent.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Deciding to buy online can result in a huge cost savings while providing
    you the best options for your hair care needs today.
    Right away register your GHD curly hair straightener concerning the
    GHD webpage so that you just can enact the 2-year ensure as
    well as to look at to make certainyours is genuine.
    Soon after this, use curl lotion all more than your hair, and make
    use of mousse and squeeze this in your hair to that your curls seem flawless.



    my web site :: hair products

    OdpovedaťOdstrániť
  6. až teraz som narazila na tvoj článok:)
    ja tiež používam prírodný deodorant podobný ako je ten tvoj. tiež ho mám zo sashe konkrétne tento http://www.sashe.sk/essence/detail/prirodni-deodorant-jasmin
    neviem si ho vynachváliť!!zo začiatku som sa tiež bála, že určite to nebude fungovať a furt som sa čuchala :D a taktiež som ho kvôli tomu aplikovala ešte raz počas dňa. ale to vôbec nebolo treba. je skvelý a vydrží celý deň.stále na sebe cítim jeho vôňu. už som ho skúšala aj na tréningu a to bola zaťažkávacia skúška a po tej mu už stopercentne verím:) aj keď som zistila, že sa mi tá jasmínová nepáči až tak veľmi a mala som si radšej objednať levanduľový:)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. ja som tiež vyskúšala tento deodorant s vôňou citrónovej trávy... voňal úžasne, ale zápach veľmi neprekryl...možno mám príliš silný pot alebo som ho nesprávne používala :D ale veľmi ma to neodradilo...asi ho vyskúšam ešte raz :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]