Post Page Advertisement [Top]

DM drogéria má viac svojich privátnych značiek, z ktorých mnohé určite poznáte. Jednou z nich je aj značka S-he Stylezone, ktorú, priznám sa, som dlho obchádzala. Nechcem tvrdiť, že som id nich nikdy nič nemala, ale aspoň na blogu o tom nie je žiadna zmienka, takže keď si dobre pamätám, naozaj som od tejto značky ešte nič neskúšala. Donedávna. Ide o cenovo priateľnú, až priam veľmi dostupnú kozmetiku, a tak ma zaujímalo, či riasenka, ktorá sľubuje čierne mihlanice s efektom umelých rias bude stáť za to.



Spomedzi viacerých druhov riasenky som si vybrala variant Deep Black, na ktorom na prvý pohľad zaujme cena - 3,99 €. Obal je pomerne štandardný, nič nepokazí, ale ani nevytŕča z davu. Práve v takých produktoch niekedy nájdete skrytý poklad. Bude to aj tento prípad?




Kefka je príjemná a dobre sa ňou líči. Moje mihalničky sú svetlejšie a sami o sebe nie veľmi výrazné.




Mihalnice sú skutočne čierne, predĺžené a majú aj objem. Teda ten efekt falošných mihalníc tam je.  A stačia dve vrstvy. Celkom rýchlo schne a neotláča sa na viečko. Samé pozitíva!
Riasenka má u mňa však jedno výraznejšie mínus za to, že približne po pol dni v práci (aspoň takto to mám odmerané) ju začínam cítiť a akoby padala do oka a tým mi oči neuveriteľne dráždi. Na pohľad je všetko OK, ale cítim tam tie drobné čiastočky, ktoré sú viditeľné aj na tampónoch po odlíčení. 
Efekt má síce krásny, ale tak na krátkodobejšie nosenie. Po tých 4-5 hodinách je ešte všetko OK, ale celý deň (teda určite nie 24 hodín, ale reálne takých 9-10 hodín) ju na očiach neznesiem.


Recenzia je sponzorovaná.

5 komentárov:

  1. Od této značky jsem toho taky moc neměla a nikdy mě ani nelákala. Řasenka vypadá hezky, jen škoda toho opadávání.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Řasenka vypadá super, od téhle značky jsem toho taky moc nezkoušela :)
    MyGoldenMind

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tuhle znacku pokaždé obcházím, ani nevím proč, ale snad nikdy jsem od ní nic neměla. Za tu cenu bych asi nečekala nic extra, ale i když jsem zvyklá na mohutnější kartáčky tak nevypadá špatně :)

    MagicBeautyLife

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Těch 9-10 hodin mi přijde jako slabší průměr :/ určitě od řasenky chci delší dobu nošení.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]