Post Page Advertisement [Top]

Oriflame pre nás v kampani 15 pripravil viacero akciových produktov na líčenie od Giordani Gold. A ja som ich musela vyskúšať. Dnes sa krok po kroku dozviete, ktoré produkty stoja za to, a po ktorých už nesiahnem.

Produkty sú už tradične zabalené v čiernych škatuľkách so zlatým nápisom, čo pôsobí celkom elegantne.




Produkty som najprv vyskúšala na ruku a zdalo sa mi, že to s nimi pôjde. No niet nad celodenné testovačky, hlavne pri mejkape a riasenke :-)







Mejkap MasterCreation Foundation je novinkou. Zo 7 ponúkaných odtieňov som zvolila druhý najvetlejší (Soft Vanilla Warm) z praktického dôvodu - v zimných mesiacoch som celkom svetlá, hoci nie som typická bleduľka. Mejkap sľubuje chránenie pleti, dokonalý, ale zároveň prirodzený vzhľad pleti, ktorú zároveň rozjasňuje a hydratuje. Dovolím si tvrdiť, že keďže som už niekoľko mejkapov poskúšala, mám na ne značné nároky a len tak hocičo ma nepresvedčí. Voči sľubom som celkom kritická a zdôrazňujem, že niet nad vlastnú skúsenosť.
Mejkap sa celkom dobre nanášal a niečo prekryl, výraznejšie nedokonalosti ostali neprekryté, ale to nevadí, na to je predsa korektor. No trošku mi vadilo, že som ho na pleti cítila, zdal sa mi trošku ťažší. Inak vzhľad vytvoril celkom pekný, no na mojej zmiešanej pleti vyzeral po pár hodinách (hoci som ho prepudrovala) akoby som sa prepotila... a to som v ten daný deň nevykonávala žiadnu namáhavú činnosť, bola som akurát na návšteve. Ak máte suchú pleť, bude pre vás možno vhodnejší, pre mastú a zmiešanú veľmi neodporúčam, za necelých 12 € si nájdete aj vhodnejší produkt.







Krycí korektor (odtieň Light) má krémové zloženie, čo je plusom, pretože priľne k pleti celkom dobre. Avšak pri pokuse o rozotieranie musíte byť opatrní, veľmi ľahko ho rozotriete až príliš a potom môžete nanášať novú vrstvu. Znovu sa dostávam k tomu, že mojej pleti viac vyhovuje tekutý korektor, ktorý ju až tak nezaťaží. Tie krémové sú vhodnejšie pre suchšie typy a pre tých, ktorí nepotrebujú až také silné krytie. Cena - 7,99 €.






Pamätám si, aký to bol boom, keď prišli na trh obojstranné riasenky - z jednej strany podklad, z druhej farba. Samozrejme, že bázu zoženiete aj samostatne a ono to nie je produkt na zahodenie. Vytvorí vhodný podklad pod riasenku, ktorej stačí menej. Nemusíte sa báť ani zlepenia - teda pri kombinácii týchto dvoch produktov. Podkladovú bázu Iconic hodnotím ako zaujímavý produkt, po ktorom siaham v kombinácii s riasenkou pomerne často. Ani cena nie je zlá - 4,99 €.





o očnou linkou

bez očnej linky
Riasenka Iconic má priateľnú kefku, ktorou si dokážem nalíčiť vrchné aj spodné mihalničky bez výraznejších problémov. Mihahalnice pekne nadvihne a dodá im aj nejaký ten objem. Možno to nie je úplne wau, ale je to výrazné. Nezlepuje ani pri vrstvení, neopadáva pod viečko a nedráždi oči. To sú aspekty, ktoré na nej najviac oceňujem. A ešte fakt, že v súčasnosti je v akcii za 5,99 €. 






Tekutá linka Calligraphy má dobrú pigmentáciu a viac než slušnú výdrž. Ja s ňou však tak trošku bojujem. Vďaka tvaru hrotu si s ňou neviem až tak dobre vykresliť iba jemnučkú linku, ktorú preferujem. To je však skôr o mojej nešikovnosti ako o produkte, ja však budem vyhľadávať asi skôr iné hroty než takýto. Akutálne za 6,49 €.







po 3 hodinách
Rúž MasterCreation je v ponuke v 10 nádherných odtieňoch, a keďže v poslednej dobe u mňa prevládajú výrazné červené, rozhodla som sa staviť na niečo jemnejšie využiteľnejšie na každý deň a hocijakú príležitosť. A takým je jumnučko ružový odtieň Rose Petal. Perám dodá okrem krásnej farby aj príjemnú hydratáciu a skôr mám pocit, že mám nanesený balzam než rúž. Ako jedinú nevýhodu vidím slabšiu výdrž. Cena - 6,99 €.


okrem uvedených produktov som použila aj kontúrovacie tyčinky a púder Giordani Gold, obočie som dokreslila riasenkou od Pupa

po 8 hodinách a miernej únave / rúž som aplikovala znovu v priebehu dňa viackrát
Líčenie vyzerá tesne po dokončení celkom dobre. Po tom celom dni to už nie je nič moc, vzhľad by zachránili matujúce obrúsky. Určite v takomto lesknúcom prípade nevrstvite púder, nebude to vyzerať prirodzene a tie vrstvy púdru budú viditeľné, verte mi. Ako vidíte - linka a riasenka sa ani nepohli. Rúž som aplikovala znovu v priebehu dňa.

Ktoré produkty vyhovujú mojej pleti? 
+ podkaldová báza pod riasenku
+ riasenka
+ očná linka (ak by som s ňou vedela dobre pracovať)
+ rúž (hoci tá výdrž nie je nič moc)

Ktoré mi nevyhovujú?
- mejkap
- korektor
Predpokladám, že suchšej pleti by vyhovovali viac.


Recenzia je sponzorovaná.

6 komentárov:

  1. Giordani Gold práve tiež skúšam korektor, príde mi že moc nevydrží na pleti a je veľmi suchý..za tie peniaze by mohol byť lepší

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. mne sa zas zdal mastný :-) ale súhlasím, že by mohol byť lepší.

      Odstrániť
  2. Zančku jsem nezkoušela, ale líčení ti moc sluší :)
    MyGoldenMind

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Já jsem s dekorativkou z Oriflamu nikdy nebyla moc spokojená. Giordani jsem ještě nezkoušela, ale za ty ceny jsem asi očekávala více.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak to je pravda... za tie ceny je možné kúpiť aj lepšie produkty.

      Odstrániť
  4. S touhle značkou zkušenosti nemám a ani mě neláká.


    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]