Post Page Advertisement [Top]

Asi rok pred svadbou som začala hľadať dokonalý mejkap. Taký, ktorý vydrží. Ten môj "projekt" som nazvala "misia". Našla som ich viacero, čiže misia bola úspešná, hoci som ani zďaleka nevyskúšala všetky mejkapy (to snáď ani nie je fyzicky možné mať dobre vyskúšané všetky mejkapy - a pod pojmom dobre nemyslím iba jedno použitie, ale viacero pokusov). Pred pár rokmi som začala mať problémy s očami. Kým kedysi mi na odlíčenie tváre stačila micelárka, dnes to už tak nie je. Moje oči neznesú hocijaký odličovač, a preto som už skôr, hoci nie oficiálne, odštartovala druhú "misiu" - hľadá sa dokonalý očný odličovač! Pár som ich už mala, no stále ma to láka skúšať ďalšie, či nenájdem niečo lepšie alebo cenovo dostupnejšie. A tak som sa dostala aj k odličovačom Yves Rocher.


V Yves Rocher nájdete tieto dva očné odličovače. Jeden je dvojzložkový na expresné odstránenie aj odolnejšieho mejkapu, druhý je jednozložkový, vhodný aj na citlivé oči. Oba obsahujú nevädzu, sú oftalmologicky testované a sľubujú upokojujúci efekt po použití.


Ako vidno na foto, ten dvojzložkový už u mňa istý čas pobudol, ten jednozložkový je čerstvým prírastkom do kozmetickej rodinky.



Viac ako polovicu mám spotrebovanú, no mám ho už dlhšie. Keď som ho vtedy kupovala, rozhodovala som sa medzi týmto a jednozložkovým. Vyhral dvojzložkový. Dodnes netuším prečo. Vždy som uprednostňovala jednozložkové a s tými s olejovou zložkou som sa veľmi nekamarátila. No povedala som si, že vyskúšam. 
Výsledok?
Spoľahlivo odstráni aj odolný očný mejkap, to je teda pravda. Ale moje citlivé oči ho ťažšie znášajú. Nie je to úplné pálenie, inak by som ho nedokázala používať, avšak po použití pociťujem mierne štípanie, ktoré je nepríjemné. Ak nemáte precitlivené oči, smelo do toho. Čítala som naňho veľa pozitívnych recenzií, a naozaj ho stačí máličko a dobre odlíči. A ja si ho nechávam na odolný mejkap, hoci čochvíľa to bude 6 mesiacov, čo ho mám otvorený, a tak hoc aj nespotrebovaný poputuje do koša. Keď sa tak nad tým zamýšľam, vodeodolnú riasenku už nepoužívam, očné tiene len minimálne, v podstate ja odolný odličovač nepotrebujem. Ale aj tak ho ešte nevyhadzujem, až keď uplynie jeho čas. 
Cena za 200 ml balenie je v e-shope 7,90 €.



Tento odličovač som si kúpila v sobotu, keď som bola na nákupoch v Auparku. Odvtedy som ho síce použila iba párkrát, no viem, že si budeme rozumieť. Netvrdím, že je najlepší, aký som kedy vyskúšala a taktiež som z neho neodpadla úžasom, ale som s ním spokojná. Odlíči riasenku (keďže prevažne si oči líčim iba riasenkou) spoľahlivo a oči ma po ňom neštípu, čo je najväčšie pozitívum. Uvidím, aké budem mať z neho pocity, keď bude približne polovica spotrebovaná, no myslím, že by som v budúcnosti neváhala a kúpila si ho znova. 
Cena za 200 ml balenie je v e-shope 6,90 €.


Nakupovať v Yves Rocher ma baví aj kvôli darčekom, ktoré dostanete pri takmer každom nákupe - či už ide o mesačné akcie v kamenných predajniach alebo rôzne akcie na webe (na ktoré sa ale nevzťahuje členstvo v kamenných predajniach). Keď som dnes hľadala tieto odličovače na webe zistila som, že momentálne majú akciu s kolesom šťastia a celkom sa mi to páči :-) Nuž ale počkám, pretože momentálne žiadnu ďalšiu zásobu neptorebujem (a som na seba hrdá, že som dokázala odolať).


Na záver si dovolím uviesť jeden affiliate link (teda link, ktorý je evidovaný na môj účet a z prípadnej registrácie by som mohla mať malú províziu, no nikoho by som si nedovolila nútiť registrovať sa. ja sama tento portál odporúčam, pretože som už niekoľkokrát využila jeho možnosti) - cez portál Plná peňaženka dostanete 2,5 % z nákupu na yves-rocher.sk naspäť! :-) To sa oplatí, nie?

4 komentáre:

  1. Ten dvousložkový odličovač mám doma taky a opravdu krásně odlíčí oční makeup. Naštěstí mé oči nijak nedráždí. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Mamka má tyto produkty ráda, ale mě nedělají dobře :/.
    Beauty by K.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Odličovače očí nepoužívám, ale po těchto už jsem hodně koukala :)
    MyGoldenMind

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ten druhý by byl určitě pro mě. Naopak ten první bohužel ne :-(

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]