Post Page Advertisement [Top]

Invisible Fixing Powder od Dermacolu bol prvý transparentný púder, ktorý som mala. Recenziu som naňho napísala ešte v roku 2013 (a už podľa tej recenzie vidím, že som sa za tých 5 rokov niekde posunula ;-)). Ale aj tento púder prešiel oproti svojej prvej verzii (a tej mojej z roku 2013) menšou úpravou, ktorá sa mi veľmi páči. Prečo taký názov? Tento púder považujem za ikonický subjektívne u mňa, pretože bol môj prvý takéhoto typu a bola to láska. A je to stále láska, inak by som ho posunula ďalej a nekupovala za tie roky aj sama ;-) Ikonou je však aj preto, že je to jediný púder českej značky Dermacol, ktorá má v mojom kozmetickom srdiečku osobitné miesto, ktorý získal ocenenie vizážistov a stylistov ČR. No a oproti pôvodnému baleniu má vynovený zlatistý nádych, vďaka čomu pôsobí úplne elegantne. 


Trošku pomimo - dnes ma neuveriteľne vystrelo na gauči, až tak, že som si myslela, že už ani nesadnem k PC. Potom som si však povedala, že toto bude len taká minirecenzia, keďže nejde o žiadnu novinku a tento púder som na blogu (hoci v staršom balení) spomínala už niekoľko krát. Ide však o legendárny produkt, ktorý si zaslúži opätovný komentár a navyše na ňom výrobca urobil pár dobrých zmien.






Okrem zlatej farby písma a nálepky na obale (pričom na inom odtieni tá nálepka zlatá nie je, ukážeme si nižšie) nastala výraznejšia zmena aj vo vnútri. Ten prvý mal malinký štetček so svetloružovou rúčkou a nepraktickú akoby gumenú labutienku. Tento má iba jemnučkú labutienku, ktorá je perfektne použiteľná :-) Kto chce púder aplikovať štetcom má aj tak nejaký ten štetec doma a touto labutienkou môžete "zachrániť situáciu" niekde na cestách.

Po čase sa to písmo mierne začína oškrabovať, čo sa však dialo aj pri predošlom balení. Nepovažujem to za negatívum, jednoducho vplyvom používania sa písmená opotrebávajú (hlavne, ak s púdrom cestujete kade-tade ako ja, ak ho máte len doma, zoškrabanie nápisu tak skoro nehrozí).




Invisible Fixing Powder je dostupný v 3 odtieňoch - white, light a natural. Cena ostala približne nezmenená - kúpite ho do 9 €, ale ak si počkáte na nejakú akciu, tak ho získate aj lacnejšie. A verte mi, spotrebovala som už pár balení, hoci som si myslela, že je to nemožné, pretože jedno balenie vydrží veeeeľmi dlho, takže viem, o čom hovorím, ide o must-have produkt.
Stačí jemný poprašok a mejkap či BB krém je dokonale zafixovaný a vzhľad drží niekoľko hodín (samozrejme, v závislosti od počasia a aktivít, ktoré vykonávate). Nezaťažuje pleť a nespôsobuje prehnane umelý matný vzhľad. 
Ak hľadáte dokonalý púder, poobzerajte sa aj po ponuke českej značky Dermacol ;-) Za mňa aj po rokoch veľké ÁNO 



Recenzia je sponzorovaná.



PS: Dúfam, že ospravedlníte skutočnosť, že v tejto recenzii nebudú fotky nalíčenej tváre. Púder síce používam takmer po každom líčení (hlavne pri BB kréme Missha, po ktorom sa inak dosť lesknem, ale zato poskytuje veľmi prirodzený a trvácny vzhľad), no staršie foto z recenzií priebežne mažem, aby nezaberali celý disk (veď ich tak či onak nájdete na blogu, ktorý sa snažím pravidelne zálohovať).

4 komentáre:

  1. Tak toto ma nalákalo. Ja už roky používam od rimmelu stay mate, keď mi dôjdu zásoby poobzerám sa po tomto :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tak mě zase produkt nechal naprosto chladnou :-D, ale neznala jsem ho takže děkuji za článek.
    Beauty by K.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. To je super, díky za tip, produkt neznám :)
    MyGoldenMind

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]