Post Page Advertisement [Top]

Keď sa povie "spa", hneď si predstavím seba maximálne v župane alebo v plachte niekde vo wellness centre po masáži a uvoľňujúcom kúpeli s osviežujúcim zdravým drinkom v ruke. Bohužiaľ, toto je často iba predstava, keďže s manželom nezdieľame rovnaký zmysel pre trávenie voľného času :-D Nuž, kompromisy... ešteže si môžem po zavretí očí také to malé spa dopriať aj vo vlastnej kúpeľni. A pomôžu k tomu novinky z kolekcie Swedish Spa od Oriflame, ktoré ma nepreniesli len do wellness centra, ale rovno k moru! 


Telový píling s kryštálmi soli




Poznáte všetky tie pílingy, ktoré majú hrubé čiastočky, a po ktorých použití máte pocit suchej pokožky a musíte sa okamžite nakrémovať? Tak toto je úplne iný level! 
Poznáte ten druh pílingov, po ktorých ostáva pokožka jemne prevoňaná, hydratovaná a dokonale vyživená? A toto je práve on! 
Úprimne, nemala som takých pílingov veľa, a práve preto som sa do tohto okamžite zamilovala. Na pokožke zanecháva niečo ako olejopvý ochranný film, ktorý vydrží aj sprchový gél. Jednoducho akoby som sa namiesto pílingu natrela výživným olejom. Moja pokožka ho zbožňuje. Pílingové čiastočky sú jemnučké presne ako soľ a nedráždia pokožku. 
Ak teda hľadáte, dovolím si povedať DOKONALÝ PÍLING, poobzerajte sa práve po tomto ;-) 





Ak máte radi telové oleje, zaujme vás možno aj tento. Pokožku krásne hydratuje, vyživuje a regeneruje a pritom omamuje myseľ vôňou mora. Celkom rýchlo sa vstrebáva a nezanecháva žiadne neželané fľaky na oblečení či bielizni. 






Mydlová kocka sa u nás pomaly stáva klasikou. Či už na sprchovanie alebo na umytie rúk - čoho sa vôbec nemusíte obávať, tie pílingové čiastočky sú jemné a citlivá pokožka rúk zvláda umývanie ním niekoľkokrát denne bez najmenšieho problému.


Ak by som mala odporučiť produkt z radu noviniek línie Swedish Spa, bol by to jednoznačne telový píling. Olej a mydlo sú v porovnaní s ním také úplne obyčajné. Ale ten píling.... ten teda stojí za to!


Recenzia je sponzorovaná.

5 komentárov:

  1. Kosmetiku Oriflame jsem dřív dost kupovala, teď sáhnu po katalogu jen výjimečně, raději dám přednost přírodní kosmetice, ale když mě něco zaujme, tak ráda vyzkouším.
    Beauty by K.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Všetky tieto produkty som si zaobstarala aj ja, sú vynikajúce! Teda, s peelingom sme si veľmi nesadli, na mňa je moc mastný :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. chápem, je taký mastnejší, čo mne úplne vyhovuje, pretože máme tvrdú vodu a keď sa nenatriem, mám až šupinky (čo som nikdy nemala, kým sme sa nepresťahovali pred 4 rokmi). Mastnej pokožke bude asi skôr vadiť.

      Odstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]