Post Page Advertisement [Top]

Niekedy mám chuť trošku si upraviť refrén známej piesne z muzikálu Neberte nám princenznú a spievať si "Ó, vlasy". Snažím sa o ne starať, snažím sa ich vyživovať, snažím sa ich príliš nezaťažovať, hoci niekedy to bez stylingových produktov nejde, keď chcem "vyzerať". Veľká vďaka za to, v akom sú stave a ako vyzerajú patrí mojej kaderníčke, ku ktorej chodím pravidelne viac ako 4 roky (inak nájsť si správnu kaderníčku nie je také jednoduché! A ak ju už nájdete, tak sa jej držte zubami-nechtami.). Z času na čas im doprajem nejakú tú nezmývateľnú kúru, a keďže mávam vlasy pravidelne farbené, volím vhodnú práve na môj typ vlasov. Ako aj túto 4D od Avonu. Ozaj, a čo to 4D???


Spomedzi rôznych nezmývateľných vlasových sprejov som si zvolila práve tento Treatment Spray 4D Colour Correction na farbené vlasy. No zaujalo ma hlavne to 4D, keďže pod týmto pojmom som si donedávna predstavila maximálne tak kino so zážitkom.


Ono to tak čosi niečo s tým kinom aj má, toto 4D je postavené na multidimenzionálnom efekte, ktorý sľubuje, že:
  1. bude chrániť farbu vlasov
  2. zdôrazní lesk a farebné odlesky
  3. hĺbkovo vyživí a hydratuje vlasové vlákna
  4. prinavráti vlasom zdravý lesk
Celkom dosť sľubov na 100 ml fľaštičku s rozprašovačom v aktuálnej cene 3,99 €. Jeho "služby" som najviac využila v lete, keď som sa snažila dať vlasom najvýraznejší oddych - minimum fénovania, žehlenia, natáčania a produktov, ktoré by ich zbytočne zaťažili.


Sprej je praktický aj na cestovanie a v lete si toho so mnou užil celkom dosť. Neaplikujem ho ku korienkom, ale po dĺžkach a občas opatrne prečešem, občas nechám vyschnúť, resp. si pomôžem kefou pri fénovaní.


Úžasný lesk som nezbadala, vlasy však príjemne hydratuje a zdalo sa mi, že trošku aj oživuje farbu vlasov. Oceňujem, že ich nezaťažuje (samozrejme, ak si nenastriekate polovicu balenia na jedno použitie ;-)) a sú hebké a vyživené. To, že používam takúto nezmývateľnú kúru však neznamená, že nepoužívam kondicionér alebo vlasovú masku. Toto je pre mňa len doplnková starostlivosť, po ktorej, úprimne, nesiaham ani pravidelne. Skôr len vtedy, keď chcem dať vlasom trošku viac výživy. 

Recenzia je sponzorovaná.

4 komentáre:

  1. Sprej vypadá docela fajn. Já zase používám CC krém na vlasy od Oriflamu.
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Vyzerá veľmi zaujímavo, premýšľam nad tým že ho vyskúšam :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Sprej vyzerá naozaj veľmi zaujímavo a značku Avon mám rada. :) ;)

    Blog of Sunflower

    OdpovedaťOdstrániť
  4. som rada, že som vám ukázala zaujímavý produkt :-) Aj CC sprej od Oriflame je fajn, tiež ho mám doma ;-)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]