Post Page Advertisement [Top]

Začiatkom júla som absolvovala skúšku vzdelávania. A povedala som si, že po náročnom školskom roku by sa patrilo nejako sa odmeniť. A tak som zašla do Fann. Mali aj akciu - súťaž s kozmetikou Collistar a práve mi dochádzal pleťový krém (to som vtedy ešte nevedela, že v tom období mi príde návrh na spoluprácu so značkou  Annemarie Börlind a budem testovať ich pleťový krém). Nevedela som, čo chcem. Vedela som, že by som rada vyskúšala niečo od Collistar. A nechala som si poradiť. A hoci som tam napokon nechala viac ako 60 € (asi pred týždňom našiel môj drahý manžel pokladničný bločik z tohto nákupu.... bolo mi čudné, že je tam v tej izbe nejako ticho... a potom som si to vypočula ... pozná asi každá žena). Jednoducho chlapovi ťažko vysvetlíte, že cca 60 € za pleťový krém, micelárky a parfum nie je veľa (a dokonca som vychytala pekné akcie). Neriešim, urobila som si radosť svojim spôsobom ;-) Už istú dobu používam tieto dve micelárky a zatiaľ ma značka celkom fascinuje.


Pôvodne som kupovala iba micelárnu vodu a vôbec som nechcela micelárku. Chcela som odličovač vhodný aj na citlivé oči. Ideálne bez olejovej zložky a nie krémový - zistila som, že tieto dve konzistencie mi nejak nerobia dobre, aj keď je na obale napísané "vhodné pre tie najcitlivejšie oči na svete".

Nechala som si preto poradiť v predajni a kúpila som túto micelárnu vodu v 200 ml balení. 




Tvár odlíči bez problému, bez pocitu lepenia a celkom pleť osvieži. No pre mňa bolo podstatné odstránenie očného mejkapu. A to zvládol bez toho, aby ma štípali oči a bez akéhokoľvek podráždenia. Vodeodolnú riasenku nepoužívam, pretože moje oči ju nemajú rady, ale inak zvládla odlíčiť kompletný očný mejkap. 
Cena bola trošku vyššia (24 € / 200 ml), no zas kupovala som v akcii, kde som dostala nasledujúcu micelárku ako darček, takže som nad tou cenou privrela oči. Ak by ste ju chceli, určite ju niekde v e-shopoch zoženiete aj za nižšiu cenu. A určite sa cenovo viac oplatí kúpiť 400 ml balenie, no ak chcete produkt vyskúšať, siahnite po tomto menšom.
Vrelo odporúčam pre citlivé oči na denné použitie, mňa celkom potešila :-) Nepadla som z nej síce úplne na zadok, a možno by ma bol potešil ešte nejaký upokojujúci efekt, ale s mojimi očami a očným okolím je to veru ťažké.




Keď mi asistentka v predajni ponúkala na odlíčenie očných partií micelárne mliečko povedala som : "radšej nie, radšej inú konzistenciu". Keďže som mala v tom júli nákup produktov Collistar nad 45 €, získala som žreb, na ktorom  bola automatická výhra - nejaký produkt Collistar. A ja som si vyškrabala práve toto nové 400 ml micelárne mliečko! Oči odlíči spoľahlivo, avšak tá krémová konzistencia mi veľmi nevyhovuje, pretože niekedy, keď dám toho mliečka len o čosi viac, tak ma oči začnú štípať. Ak ho dám primerane, neštípu. Na tvár je perfektné. Pleť odlíči bez najmenšieho zaváhania a zanechá príjemný krémový nemastný film.

Stojím si za tým, že na oči budem preferovať produkty "vodovej" konzistencie, tie mi vyhovujú najviac. Ak máte radi pleťové mliečka, určite dávam do pozornosti novinku Idro-Attiva Ti Amo od Collistar.
Vo Fann-ku nakupujem rada najmä, keď majú akcie. Keď ich nemajú, oplatí sa porovnať cenu a kúpiť radšej niekde, kde je ten vami vybraný produkt lacnejší :-) PS: prišla mi jesenná zľavová knižka a je tam poukážka na 70 % zľavu na vône Jimmy Choo, tak už viem, s čím zhreším nabudúce ;-)

5 komentárov:

  1. Tie vyzerajú skvelo :) Ja zase v poslednej dobe nedám dopustiť na odličovanie pleťovým olejom :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Těžko říct, co mě zaujalo více. Micelární voda se mi líbí, ale její cena už moc ne, ale udělala sis pěknou radost. Jinak různé odličovací mléka taky nemám moc ráda a doma ani nic podobného nemám. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Značku vůbec neznám, ale vypadá fajn, dávám předost micelárce oproti mléku :)
    MyGoldenMind

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]