Post Page Advertisement [Top]

Túto paletku som si objednala tak dávno, že sa až bojím / hanbím pozrieť na dátum objednávky. Myslela som si, ako sa s ňou perfektne naučím pracovať a že moja tvár bude mať zaujímavé kontúry. No trvalo mi, kým som si prestala robiť tmavé machule a trblietavú žiaru a stále to nie je dokonalé. Ale je to rýchle a efektné. Pravdupovediac, ráno vôbec nemám čas (a niekedy ani chuť) tráviť dlhé minúty (alebo nedajbože hodinu) pred zrkadlom dolaďovaním posledných detailov. Som rada, keď vstanem a dotrepem sa do práce v relatívne použiteľnom stave. Ten mejkap však má čosi do seba a dnes vám to ukážem.

paletka Makeup Revolution Ultra Contour

Paletka je zabalená v škatuľke (ktorú som nevyfotila, ale pre použitie produktu nie je podstatná). Obsahuje 8 púdrových odtieňov - 2 zapečené rozjasňovače, 3 "bronzery" a 3 púdre, ktoré neviem  inak pomenovať, no sú svetlejšie, taktiež vhodné na "doťuknutie" alebo zosvetlenie (keďže kontúrovanie nie je len o aplikovaní bronzerov).


paletka Makeup Revolution Ultra Contour

paletka Makeup Revolution Ultra Contour

A teraz to sľúbené porovnanie. Samozrejmosťou bude foto pred líčením (nezľaknite sa). Použila som iba BB krém Missha, korektor Catrice, riasenku a očnú linku Dermacol, ceruzku na obočie a rúž Avon a túto paletku.


pred kontúrovaním VS. po kontúrovaní

Ten rozdiel pred použitím paletky a po jej použití nie je úplne dychberúci, ale viditeľný je. Práve paletka dodala líčeniu tú správnu jemnú šťavu.


paletka Makeup Revolution Ultra Contour

A ako som ju použila? Rozjasňovač som aplikovala pod obočie, jemnučko na lícne kosti a nad vrchnú peru.
Hnedé kontúrovacie odtiene som aplikovala na čelo, na líca, pod spodnú peru a na hrany tváre (na foto nevidno).
Ostatné 3 púdre popravde veľmi nepoužívam, je možné nimi zafixovať celé líčenie (a môžete si ich namixovať či už chcete žltú, ružovú alebo tú najbledšiu až takmer bielu), ja radšej siaham po mojich obľúbených transparentných púdroch. No v prípade núdze alebo na cestách vám stačí táto paletka a niečo z toho môžete použiť aj ako očné tiene ;-)


paletka Makeup Revolution Ultra Contour

po 5 hodinách

Toto je výsledok asi 10 minút líčenia (a neviem, či som to náhodou neprehnala s tým časom). Jednoducho ranné, rýchle a myslím, že celkom efektné. Paletka Makeup Revolution Ultra Contour je produkt, po ktorom siaham veľmi často a niektoré odtiene sú už značne rozpoužívané, no ani zďaleka som ju neminula a myslím, že to nejaký ten čas ešte potrvá. 
Jej púdrovosť bude vyhovovať najmä normálnej a mastnejšej pleti, na tej suchšej by mohla spôsobiť šupinky (ALE nemusela!, všetko je len o tom, aká konzistencia produktov vám najviac vyhovuje). Veľmi sa mi páči, že efekt vydrží aj niekoľko hodín (a pokojne aj celý deň tak ako celé líčenie), nezalieza do vrások, dá sa krásne zapracovať dostratena. Možno trošku tie púdre opadávajú zo štetcov, ale ak nebudete nanášať šialené množstvá a budete to na tvári vrstviť postupne, nič nepokazíte ;-) Poteší aj dobrá pigmentácia.
Osobne by mi stačila paletka 6 - rozjasňovače, bronzery a možno 1 transparentný púder, ale to je taký môj postreh. Za tú sumu (do 11 €) je to naozaj fajn a využiteľný produkt! To, že sa časom nápis zošúcha ani nehodnotím ako negatívum, pretože sa to stáva aj pri drahších produktoch. 
Balenie je celkom pevné (zatiaľ mi na dlaždičky v kúpeľni nespadlo, no pocestovalo si už so mnou a drží!). No a praktické veľké zrkadielko je príjemným bonusom navyše. 
Ak by som sa znovu rozhodovala, či kúpiť alebo nekúpiť, volila by som jednoznačne kúpu. Toto je využiteľný produkt pre (takmer) všetkých ;-)

+ praktické balenie so zrkadielkom
+ kompletka na dotvorenie líčenie (rozjasňovače, kontúrovanie a púdre)
+ príjemná cena, ktorá nezaťaží rozpočet
+ dobrá pigmentácia
+ bezproblémové zapracovanie do pleti
+ vydrží dlho

- mierne krúšenie produktov pri neopatrnej manipulácii so štetcami


Na záver si dovolím uviesť jeden affiliate link (teda link, ktorý je evidovaný na môj účet a z prípadnej registrácie by som mohla mať malú províziu, no nikoho by som si nedovolila nútiť registrovať sa. ja sama tento portál odporúčam, pretože som už niekoľkokrát využila jeho možnosti) - cez portál Plná peňaženka dostanete 5 % z nákupu na notino.sk naspäť! :-) To sa oplatí, nie?

PS: hej, mám tmavšie vlasy :-) Chcelo to zmenu a veľmi sa mi to páči (zvykala som si asi iba deň).

6 komentárov:

  1. Paletka vypadá hezky a tmavší vlasy ti moc sluší. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Já paletky na konturování nepoužívám, ale používám buď konturovací tyčinku nebo pudr.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tiež som preferovala / preferujem tyčinky a kedysi dávno hlavne bronzer - púder. Každému vyhovuje niečo iné a to je fajn, keď máme dnes toľko možností :-) Ja to tak celkom striedam, ešte aj s guľôčkovými púdrami ;-)

      Odstrániť
  3. Krásne vlasy! :) Mimochodom, líčenie sa ti fakt výborne vydarilo :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]