Post Page Advertisement [Top]

V najbližšej dobe nás čaká niekoľko vlasových príspevkov. určite poznáte líniu HairX od Oriflame. Kto by ich nepoznal. Ponúkajú naozaj širokú škálu produktov. A keďže šampóny skúšam len veľmi nerada a opatrne, rozhodla som sa vyskúšať kondicionéry, CC bezoplachovú starostlivosť, starostlivosť na objem a rast vlasov a po dlhej dobe aj kefu, ktorá nie je tangle teezer.


Kondicionéry sú klasika, bez nich sa veľmi "nepohnem". Ak totiž nepoužijem nič na výživu vlasov a ich zocelenie po umytí, a teda by som ostala len pri šampóne, moje vlasy sú ako slama. V lete som stavila na dva druhy, ktoré som strieadla - na ochranu farby, keďže mám vlasy pravidelne farbené, a kondicionér na obnovu poškodených vlasov - keďže bazénová voda, slnko a veľa, fakt veľa potu vlasom nerobí dobre.




Ten na poškodené vlasy sa mi zdá tekutejší ako ten na ochranu farby vlasov a taktiež vyživuje vlasy o čosi viac ako ten na ochranu farby vlasov a to sú, z môjho laického pohľadu, asi jediné dva rozdiely, ktoré som medzi nimi našla. Inak ide o priemerné kondicionéry, ktoré síce neohúria, ale aspoň uhladia a zacelia vlas po umytí. Ak by som si vyberala znova, stavila by som na ten na poškodené vlasy, ktorý je aj o viac ako 1 € lacnejší (aktuálne v K12 - stojí 3,25 €).



Ďalším duom sú produkty v spreji. Sprej na zvýraznenie objemu nejaký ten miniobjem spľasnutým vlasom dodá, ale nečakajte žiadne zázraky. Narozdiel od tužiacich produktov sa však po ňom vlasy nelepia. Nejaké zlepšenie proti vypadávaniu vlasov som si po tomto spreji nevšimla. Takže pre mňa nie.
O niečo viac ma zaujal skrášľujúci CC sprej na vlasy. CC sa mi síce spája s CC krémom na pleť, ale nevadí. Poteší najmä suchšie a nepoddajné vlasy. Ak ich máte mastnejšie, nemusíte sa tiež báť, pretože má nemastné zloženie, ale ani to s ním nepreháňajte. Taktiež odporúčam striekať skôr od polovice ku končekom, aby ste si zbytočne nezaťažili korienky, vďaka čomu môžu vlasy pôsobiť spľasnuto, až priam prilepene (ak to fakt preženiete). Moje vlasy nie sú až také suché, ale keď som si ho aj aplikovala trooošičku viac, neuškodilo im to a nezmastneli. Z týchto dvoch sprejov vyhráva práve CC.



No a na záver kefa. Tá najobyčajnejšia obyčajná. Taká, po ktorej by som, úprimne, niekde v drogérii ani neštekla. Taká, akú som už roky nemala, keďže som mala rôzne druhy tangle teezerov, či hrebene napustené olejmi a podobne. Neviem, či nie je aj trošku drahá, netuším, ako sa pohybujú ceny takýchto kief Najprv som sa nevedela rozhodnúť, či sa mi páči alebo nepáči, ale dospela som k záveru, že sa mi vôbec nepáči. To však nemení nič na tom, že po učesaní touto kefou vlasy neelektrizujú a nevytrháva ich. Svoj účel tak celkom splnila, hoci svojim vzhľadom vôbec nezaujala. Možno ma odpudil skôr ten plastový obal ako kefa samotná. Asi si ju vezmem do práce do šuflíka, aby bola v prípade núdze po ruke.

Kolekciu HairX nájdete v aktuálnom K12.

Toto síce nesúvisí s líniou HairX, ale Oriflame špeciálne prostredníctvom blogerov uvádza akcie a tou prvou, trvajúcou do konca K13 je táto: Ak si kúpite novú riasenku 5v1 XXL, po zadaní kódu 633463 získate odličovač vodeodolného očného mejkapu grátis! Akcia platí od začiatku kampane 12 až po koniec kampane 13, teda od 13. 8. do 23. 9. 2018 




Recenzia je sponzorovaná.

3 komentáre:

  1. Tady tyhle vlasové přípravky od značky, jako je právě Oriflame nebo Avon už nepoužívám. Mám raději kvalitní přípravky, které neobsahuji parabeny a silikony.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Není nad Tangle teezer. Nevím, tahle vlasová kosmetika mě u Oriflamu neláká. Ale kdysi jsem měla oblíbený jejich jahodový šampon s mandlemi. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  3. ďakujem za komentáre, žienky :-) Chápem vaše názory.

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]